back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Polícia začala vyšetrovanie tragédie na diaľnici D1, pri ktorej prišli o život dvaja hasiči

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V súvislosti so včerajšou tragickou dopravnou nehodou na diaľnici D1 začal vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom trestné stíhanie vo veci prečinu Usmrtenie v súbehu s prečinom Ublíženie na zdraví.

Na základe doteraz zisteného, na diaľnicu D1 v katastri obce Horná Streda v smere na Žilinu boli vyslané dve vozidlá Hasičského a záchranného zboru a jedno vozidlo Mýtnej polície k horiacemu motorovému vozidlu odstavenému na krajnici.

Vodič nákladného motorového vozidla značky Scania z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do pravej časti vozovky, kde narazil prednou časťou vozidla do tam na krajnici stojaceho vozidla Mýtnej polície, v ktorom v tom čase sedel 42-ročný úradník mýtnej jednotky.

Ten v dôsledku nárazu utrpel mnohopočetné zranenia a bol leteckou záchrannou službou transportovaný do nemocnice. Príslušníčka PZ, ktorá v čase nárazu stála vedľa vozidla, utrpela ľahké zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice.

Nákladné vozidlo následne narazilo na krajnici do stojaceho vozidla hasičského zboru, vedľa ktorého zo strany ochranných zvodidiel stáli dvaja príslušníci Hasičského a záchranného zboru.

Títo muži vo veku 27 a 43 rokov následkom nárazu utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli. Druhé vozidlo hasičského zboru následkom nárazu vymrštilo do stredu vozovky.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Polícia na mieste vykonala obhliadku miesta činu. Prítomný bol aj znalec z odboru cestnej dopravy. Na miesto udalosti sa dostavil aj minister vnútra SR, prezident PZ a prezident Hasičského a záchranného zboru.

40-ročný vodič nákladného motorového vozidla bol vyšetrovateľom PZ zadržaný a umiestnený v cele policajného zaistenia. Jeho dychová skúška bola negatívna. U zadržaného bol vykonaný odber biologického materiálu za účelom zistenia prítomnosti omamných a psychotropných látok.

Presné príčiny a okolnosti tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania.

zdroj: Polícia SR – Trenčiansky kraj

 

 

O tragickej nehode sme Vás informovali včera v tomto článku:

Mimoriadne tragická dopravná nehoda na diaľnici D1 – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prečo nedali fúkať kamionistovi na druhý deň ako el kapitáňovi Dankovi ?
    Zrazu aká akčná polícia .
    Palec hore

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované