back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Román TARZAN z denníka Ľud vychádzajúci v roku 1966-67, je už v knižnici Múzea totality

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Nie samotný román TARZAN bol dôvodom získania týchto troch knižiek do knižnice Múzea totality. Skutočným dôvodom bolo vydanie z roku 1966 až 1967 a to v denníku Ľud.

Vzniku týchto troch knižiek zviazaných z dielov pravidelne vychádzajúcich v novinách totiž muselo predchádzať zakúpenie každých novín, vystrihnutie pokračovania príbehu, ich sumarizácia a až následné zviazanie množstva dielov románu.

Teda neskutočná trpezlivosť a snaha román takto získať celý. Vyzerá to totiž tak, že seriál v novinách vychádzal minimálne dva roky.

A takí sme boli, keď sme nemali k dispozícii prakticky všetko, čo sme mať chceli a na čo sme si zarobili peniaze. V danej dobe ono až tak nešlo ani o tie peniaze, ako o to, že tovar proste nebol, ak bol, bol ho nedostatok a spravidla nebol veľmi kvalitný. Samozrejme, až na určité produkty,ktoré boli vyrábané aj na export.

Tak teda TARZAN vzniknutý najmä trpezlivosťou jeho pôvodného majiteľa sa už v knižnici nachádza. Vďaka tým, ktorí všetky tri diely starostlivo vo vhodnom prostredí odkladali takmer  6 desaťročí.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované