back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mapa ČSA z čias socializmu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Táto mapa z čias socialistického Československa dokumentuje destinácie obsluhované touto v minulosti  pomerne veľkou a významnou leteckou spoločnosťou vo svete.

Značku ČSA si po rozdelení federácie ponechala Česká republika. Letecká spoločnosť ČSA viac krát mala finančné problémy, postupne predávala lietadlá a prepúšťala zamestnancov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A Majko si stále len zbiera pítschovinky zo socíku…neverím, že proti nemu brojí, on ho zbožňuje!!

  2. pre 22.23 ty blbeček ten kto zbiera veci z 2 svetovej má rád vojnu?alebo čo zbiera alkohol tak je ožran?

  3. Dovolim si poskytnut informaciu skor, ako aktivny diskutujuci nezisti nieco, o com neviem ani ja. 😉

    V prvom rade NIE SOM ZBERATELOM, ale zakladatelom Muzea totality. A to je zasadny rozdiel.

    Vsetky veci – aj kniznicu a aj expozicie tvorime a kompletizujeme pre dalsie generacie obdobne, ako to robia ine muzea. A de facto nahradzame stat, ktory na to uplne a zvysoka desatrocia serie.
    Dokazom je zaujem odbornikov, televizii a filmarov nielen o samotne muzeum, ale samozrejme prave o artefakty, ktore su v nom zozbierane a pomerne vhodne ulozene a vystavene.

    Spolupracujeme s televiziami, UPN, filmarmi, disidentami, historikmi a rozbiehame uz dokonca medzinarodnu spolupracu.

    Sameho ma prekvapuje, ako sa Muzeum totality za prakticky 3 roky etablovalo a kredit ziskalo nielen u verejnosti, ale aj u uz spomenutych odbornikov.

    Takze NIE, socializmus rad nemam a verejne ho odsudzujem. A ide o Muzeum totality s poukazanim na to, ako sme zili pred 4 desiatkami rokov. Ako komunisti perzekuovali ludi a nechali na nich strielat na Zeleznej opone.

    Zachovane fakty su dolezite, aby ich napr. ludia, ktori pocas Novembra ´89 kachlickovali kupelne, nemohli prisposobovat svojim politickym a mocenskym potrebam. Dnes, ani v buducnosti.

    3
  4. Majko,niekto kachlickoval kupelku v89tom,niekto zakladal v 2022 momky a kvalitne ojebaval,obesit obidvoch,ja mam meter rovnaky na kazdeho spinavca,ci je to fico,heger caputova danko,alebo iny politicky zmrd,este ani jeden po 89tom neukazal,ze pracuje len pre slovensky lud.

  5. asi tak 26. mája 2024, 13:51 – som rad, ze vlastnu mentalnu uroven vidite realne. Este je potrebne podla toho sa zariadit. Nebudeme tu vecne. 😉

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované