back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Týždeň DOBROvoľníctva môžeš zažiť aj v Seredi. Štartuje už v pondelok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Miroslava Sabová Dudášová, predsedníčka združenia KC PRIESTOR | Seredské komunitno-kultúrne centrum ti opäť prináša dni plné inšpirácie, ale aj zábavy. V rámci Týždňa dobrovoľníctva sa zapojilo do aktivít, ktoré propagujú dobrovoľníctvo a zároveň dávajú dobrovoľnícke príležitosti. V dňoch 20. a 24. mája za podpory spoločnosti Amazon Fulfillment s.r.o. chcú ukázať, že život v Seredi môže byť naozaj svetový.

Týždeň dobrovoľníctva, ktorý v našom kraji koordinuje Dobrovoľnícke centrum Trnavského kraja, naplní celé Slovensko zmysluplnými podujatiami a iniciatívami. Mesto pri Váhu, samozrejme, nemôže byť vynechané.

V pondelok 20. mája sa od 9:00 stretávajú dobrovoľnícke posily pri seredskom kaštieli

Spoločne chcú vypratať zabudnuté miestnosti tisícročnej národnej historickej pamiatky, ktorá mala v minulosti obrovský význam pre celý región. Vypratané miestnosti v budúcnosti poslúžia na kultúrne účely. Aktivitu organizuje KC PRIESTOR v spolupráci s mestom Sereď a s OZ Vodný hrad a na pomoc prídu aj zamestnankyne a zamestnanci spoločnosti Amazon Fulfillment s.r.o.

V piatok 24. mája otvorí KC PRIESTOR svoje brány pre študenstvo aj pre verejnosť

Aj keď žiješ v Seredi, môžeš mať svetovú budúcnosť. Touto témou bude PRIESTOR žiť v piatok. Chce ňou mladým ľuďom ukázať, že aj keď pochádzajú z malého mesta pri Váhu, majú mnohé príležitosti na svoj rozvoj. V doobedných hodinách – od 9:00 – porozprávajú inšpiratívne osobnosti z neziskového, biznis aj umeleckého prostredia svoj príbeh.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Zaži Deň otvorených dver, ktorý ti otvorí oči aj srdcia a registruj sa na inšpiratívne doobedie s KC PRIESTOR: https://forms.gle/ujTJ7hN918aTdh5t6

Po prednáškach sa o 13:30 uskutoční stretnutie mládežníckeho parlamentu, ku ktorému sa mladí môžu rovno pridať a od 18:00 štartuje zábavný program v podobe zábavných kvízov a koncertov. Svoju hudobnú tvorbu predstaví skvelá Alexandra Süttöová. Vstup na večerný program je voľný. Nie je potrebné sa ani registrovať.

Teší sa na vás tím KC PRIESTOR a hlavný partner aktivity Amazon.

O organizátorovi podujatia KC PRIESTOR

Hlavným organizátorom podujatia je seredské komunitno-kultúrne centrum PRIESTOR. Ľudia v ňom nájdu možnosť realizovať sa, načerpať novú energiu, spoznať nových priateľov a zároveň rozšíriť svoje vedomosti v oblastiach, o ktoré sa zaujímajú. Vďaka rozvojovému programu, kultúrnym podujatiam, sídliskovým piknikom alebo príjemným oddychovým večerom buduje komunitu ľudí, ktorí trávia svoj čas zmysluplne a svojou pomocou prispievajú k realizácii originálnych a prospešných projektov v meste. Stavia na troch pilieroch, ktorými sú kultúra, rozvoj a podpora.

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Dobrovoľníci by mohli dobrovoľne prísť povytrhávať skoro metrovú burinu na revitalizovanom vnútrobloku Garbiarska – Námestie Slobody 28 – 31…

  2. Keby len na Namesti Slobody,aj na zeleznicnu, za d.stura zelina uz vyse metra ,pri krajniciach od lukyho,krizovatka,mozu aj poasfaltovat cukrovarsku,vyzametat mesto,,,, a poslanci s primatorom sa budu uskrnat a v dobrej nalade popijat kavicku a tvarit sa ako to tu dobre vsetko funguje.

    1
  3. No konečne sa ide niečo robyt v tej našej seredi to je hrozne spaky Buryna papiere humus a aj lavičky by mohli byt o niečo pepsie a hlavne vekly park dat do krasy a nejakú fontánu ved vodu mame nech sa mame aj mi čím pisit a nie sa hambyt a ešte kúpalisko ved poslanci a pán primátor trochu zapojiť mozog a nie len peniaze brat dúfam ze keď prídem domov ze sa po kochám držím palčeky 😘🛵🏖️💋

  4. No bolo by pekne mat mesto ako sa patri ved len sa pozrime pravde do očí co sme preto urobili nič len sama burina papiere ohorky a špina pan primátor nehanbite sa aj poslanci ved tam žijete ja sa hambym za vás zaso beriete plat hanba na naše mesto tak zoberte metly hrable a makajte aj vy

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované