back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Sereďskí hasiči s ďalšími hasičskými jednotkami likvidovali požiar zváračskej dielne v obci Bojničky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR HaZZ Trnava |MM|  Včera (13. máj 2024) po 17-tej hodine bol spozorovaný požiar zváračskej dielne v priemyselnej zóne v obci Bojničky (okres Hlohovec).

Nachádzali sa tu 3 skladové priestory vedľa seba, pričom dva z nich boli v plnom rozvoji horenia. Tretí najväčší, bol zasiahnutý vo svojej zadnej časti (požiar zasiahol časť strechy a bočnú časť obvodovej steny).

Do príjazdu hasičských jednotiek sa pokúsila 1 osoba požiar uhasiť, no plamene jej spôsobili popáleniny na viacerých častiach tela. Zasahujúci príslušníci jej poskytli predlekársku prvú pomoc.

Likvidačné práce prebehli nasadeným prúdov na horiace budovy. Počas vykonávania hasičských prác bolo zistené, že sa v nich nachádzali i 3 dodávkové vozidlá, či propán-butánové a acetylénové fľaše. Tie boli postupne ochladzované a  vynášané na voľné priestranstvo, kde sa pokračovalo v ich ochladzovaní.

Na mieste udalosti zasahovalo 19 príslušníkov z Piešťan, Hlohovca, Serede, Trnavy a tiež Dobrovoľné hasičské zbory obcí Bojničky, Dvorníky,k Leopoldov a Pata. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania. Predbežná škoda bola odhadnutá na sumu 200 000 €.

Včasným a odborným zásahom sa podarilo uchrániť majetok v hodnote 500 000 €.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované