back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Železničná stanica rozdelená Železnou oponou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Studená vojna vďaka totalitnému Sovietskemu zväzu priniesla veľa nelogických a pre bežných ľudí bolestivých a problematických zásahov do ich životov.

Zo železničnej stanice, ktorej budova sa nachádza na území dvoch štátov a priamo jej vybavovaciu halu preťala  Železná opona, spracovávame reportáž. Navštívili sme ju v piatok, ako aj okolie Železnej Rudy, teda miesta, ktoré po desaťročia bolo na hraniciach slobodného Západu a totalitného Československa.

 

 

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ako fanda železnice som počas návštevy príbuzných na Šumave pokladal za svoju povinnosť navštíviť túto stanicu.Veľmi zaujímavý a pekný pľac.

    2
  2. Studená vojna bola nie len vďaka Sovietskeho zväzu.Taky filozof a učenec to povie a hotovo.Ludia berte to ako fakt.No tak to nie je.

    2
  3. pre 22:37 tomu malému majkovi nesiahaš ani po päty ty jeden bolševik.malý majko toho videl doteraz viac ako ty uvidíš keby si žil štyri životy.

    1
  4. Pre: Anonym 14. mája 2024, 22:37

    Tvoje slová sú nielen nezmyselné, ale aj žalostné. Oponovať voči názorom je jedna vec, ale útočiť na osobu dieťaťa takýmto spôsobom je iba znakom nedostatku argumentov a úcty. Diskutujeme tu o názoroch a obsahu článkov, nie o osobných útokoch a vulgarite. Možno by si mal nájsť lepší spôsob, ako vyjadriť svoje názory a svoj nesúhlas s videním sveta p. Majka, než sa uchyľovať k takýmto primitívnym útokom. Inak je to iba znakom Tvojej malosti a frustrácie.

    3
  5. Najviac sa mi páči ako tu idete v komentároch obhajovať ten minulý režim a pritom pre viete … Viete napríklad aj o tom že marshalov plán bol pripravený aj pre Československo? A viete prečo sa nerealizoval? Lebo ten dokonalý ZSSR a Stalin 🙂 naopak také Rakúsko ešte malo šťastie a spadalo pod západ a hľa kde si teraz a kde sme my 🤔

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované