back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Parkoviská mimo obce sa stávajú priestorom na nelegálne skládky odpadov – 1.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Šintava | Parkovisko pred obcou Šintava zo smeru od Šoporne a výjazdu z rýchlostnej komunikácie R1, sa opätovne mení na smetisko.

Vrecia plné odpadu, povyhadzované fľaše od alkoholu, dokonca aj staré zaváraniny a samozrejme opotrebované pneumatiky. Vlastne všetko, čoho sa ľudia aktuálne potrebujú zbaviť.

Je náročné vôbec sa zamyslieť  nad tým, prečo v dobe zberných dvorov a iných všade dostupných možností, sú niektorí vodiči schopní znížiť sa k vyhodeniu odpadu niekde k ceste, či rovno do prírody.

V minulosti sme na nelegálnu skládku práve na tomto mieste upozornili vedenie obce, na základe čoho starostka  Režňáková zabezpečila likvidáciu odpadu.

Dnes je tento verejnosti prístupný priestor znovu využívaný na zbavovanie sa odpadu. Na mieste sa už niekoľko dní  bez pohnutia nachádza aj v podstate vrak auta – minimálne sa ním onedlho stane, na ktorom sa nachádza len predné evidenčné číslo.

Vie vôbec starostka Režňáková, aký bordel má v katastri obce, alebo vždy čaká na upozornenie od iných?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Bude obec konať pokým je auto v celku, alebo počká na stav, kedy ho začnú snaživí jedinci rozoberať a odstraňovať bude potrebné aj prirodzene vytečené  prevádzkové kvapaliny a riešiť prípadné znečistenie životného prostredia?

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. podľa mňa dacia vydrží tak do rana aj tie zaváraniny 😀 ale myslím si že to parkovisko dosť devastujú kamionisti odpad tam vyhadzujú a parkovisko je stará cesta z obce pata pochybujem že šintava ma niečo s parkoviskom a čo sto neupratal ? keď si to už fotil

    3
  2. poľovníci 25. februára 2024, 16:19 – uz som to spominal v suvislosti s inym pripadom – ja si pockam, ked budes lezat na operacnom stole v nemocnici, dohodnem sa, ze urobim reportaz a vlastne – ponuknem sa, ze Ta aj zoperujem.

    Ved nahradit starostku je v podstate to iste, ako lekara.
    Ani jedno totiz nie je ulohou media.

    Suhlasis?

    9
  3. Keby len na parkoviskách! Včerajšia návšteva cintorína v Seredi ma utvrdila, že niektorí ľudia sú fakt prasatá, tých x vriec naplnených bohvie čím hneď oproti parkovisku pri ceste je toho dôkazom! Čistá katastrofa!

    3
  4. tá kopa vyzerá, akoby ju tam napratali rovno cintorína, ale ten obsah nesúhlasí stým čo by si na cintoríne čakal že by tam ľudia zanechali – prešťané madrace. Vyzerá to skôr že nejaký dobráci poupratovali bordel pod mostom, kde od uzáveri mosta prespávali narkomani a bezdomovci a pripravili túto kopu na odvoz objemného odpadu ktorý sa koná v stredu.

  5. stačí prísť na parkovisko na garbiarskej a hneď minimálne 4 autá sú tam ako odpad. Dlhé mesiace sa s nimi nepohlo a len zbytočne zaberajú miesto. A to, že niekto prehodí cez vrak plachtu z neho nerobí pojazdné auto

    1
  6. Ten bordel pri cintoríne som videl upratovať chlapcov z Teen Challenge, takže to dalo upratať mesto, odvezú to, robia to každý rok. Vďaka im za to….

    1
  7. A to auto romale Sereď čudné všelijaké špz a romale Sereď sedia v autách niekto drieme. Tie isté tváre rôzne značky špz okresov. Trebárs neviš kade sa dostanem na trnavskú, NR značka róm za volantom a soplak rom z dvora oproti cukrovaru, viete cez most sa nedá ísť je zavretí.

  8. Všetci hľadáme vinníkov ,ale to sme mi Slováci.Bohužial od rúbania lesov až po takéto skládky.

    1
  9. Tu v Šyntave máme kopec bohatých ludi ! Prečo nezaspinzoruju upratovanie dedini? Aj im musi prekazat tá špina okolo obce

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované