back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Tínedžer len tak skopol a zničil okrasné svetlo, ktoré stojí viac ako 1000 Eur

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Trnavská polícia má na stole ďalší prípad vandalizmu v meste Trnava.
Jedna lampa pritom stojí mesto viac ako 1000 eur a v tomto prípade nejde o priestupok ale o trestný čin poškodzovania cudzej veci.

LAMPY LÁKAJÚ VIACERÝCH

K poškodeniu došlo koncom roka na vynovenej oddychovej zóne, v časti zvanej Agátka, vedľa zimného štadiónu v Trnave.

Polícia si vyžiadala kamerové záznamy, na ktorých je vidno krátko pred 21.00 h skupinu troch osôb, tínedžerov alebo skôr detí.

Vzápätí si jeden z trojice kopne do lampy popri chodníku a tak zničí nielen sklené ochranné puzdro, žiarovku ale aj optickú časť za 1199,30 eur.
Zničené osvetlenie polícia riešila aj minulý rok, krátko po revitalizácii a otvorení verejného priestranstva pre verejnosť.

‼️AJ NA „AGÁTKE“ SÚ KAMERY‼️

- Článok pokračuje pod reklamou -

Polícia preveruje konanie osôb v súvislosti s prečinom poškodzovanie cudzej veci. Ak ste osoby na záberoch spoznali, každá informácia nám pomôže osoby stotožniť.

Upozorňujeme, že aj tínedžeri sú za svoje konanie trestno – právne zodpovedné osoby.

V prípade odsúdenia za úmyselný trestný čin aj na podmienku, majú zápis v registri trestov, čo môže mať vplyv pri výbere budúceho povolania a pre zamestnávateľa už nie sú bezúhonné osoby.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Vidiac tychto nevychovanych a arogantnych zmrdikov, by mal kazdy civilizovany clovek nakopat do riti ich rodicov.
    Keby mali normalnych rodicov, taketo nieco by neurobili.

    Zacno takito vyrostkovia vobec rozmyslat nad tym, co v zivote dokazali, ked tak radi veci okolo seba kazia?

    A bol by som zvedavy, ci by si pankhart dovolil rozkopat nocnu lampu tatkovi pri posteli…

    14
  2. Ako pekne sa tu p. Majko zavzdušňuje :-)) Len nechápe, že do tohoto marazmu nás priviedol nie socializmuš ale zúrivý kapitalizmuš!!!

    3
  3. Ockovi dotycneho van dammeho poslat faktúrku za výmenu lampy a starú mu dorucit domov kurierom… verím ze to by stacilo

    2
  4. Jedna vec je ze určite to tie deti robiť nemali ,druhá vec je ,že opäť upozorňujem na to ,že pán Majko sa tu opäť vyjadruje ako keby sedel v Papuče.

    Zmrdi,nakopat do riti.,pankhart

    Myslím si ze tieto slová nepatria do slovníka niekoho.kto sa tu snaží robiť aspoň ako takú,, novinársku činnosť.
    1. Nazývať niekoho zmrdom a pankhartom a k tomu ešte deti,, môže iba primitív, tupec a človek, ktorý bud svoje deti nemá alebo k nim až taky vrucny vzťah nema

    2 Rád by som sa pozrel na to.keby tatko niektorého z tichto deciek navštívil teba Majko doma a teda,,nakopol ta do riti za výroky.ktore si tu použil na jeho deti.

    4. Viem ze sa to asi nestane,,ale keby sa náhodou odhalilo ze to boli ukrajinské deti, chcel by som vidieť Majkovu reakcia

    Na záver chcem len toľko povedať,,že si tie deti nezastavam,,,určite sú to spôsoby ktoré do spoločnosti nepatria,,,ale dajme si otázku,, že keď samozvany,,novinár,, napíše v príspevku takéto vulgárne slová a obhajuje princíp trestu poriadnim nakopanim do riti,,,,čo vyrastie z jeho deti? Pripadne ak je takichto ľudí viac,,,čo časom vznikne za spoločnosť?
    Každý normálny človek okrem ,,novinára Majka,, dobre vie,že štýl výchovy formou bitiek sa už veľmi nepraktizuje.
    Teba pan ,, novinár,, by som nechal prejsť od sintavskeho mostu po zeleznicny a každý občan Serede , ktorý by mal pocit , ze svojimi vulgarizmami a správaním , znehodnocujes tuto spolocnost,by ta mohol nakopat do zadku,,to by som sa rad pozrel ci by ti vadilo dostať za niečo co sa inému nepáčilo fyzicky trest. Verím,že príde doba,kedy takémo hovädo,,čo nevie co sa do mediálneho priestoru môže napísať a co nie,,štát zakáže písať na internet nejaké články.

    A teraz máme nakopat do riti tvojich rodičov že vychovali hovädo, ktoré sa nevie slušne vyjadrovať a používa slová aké používa? Neviem ci by si sa s tým stotožnil ty chumaj

    4
  5. Kazdy normalny clovek, okrem teba, ty hovado a chumaj si v tych styroch vetach od Majka precita, ze nie vychovavat deti kopancami, ale nakopat rodicov.
    Takze od mosta po most kopat do riti teba.

    3
  6. pre toho nadomnou a ty si kto?aj ty máš decká čo ničia svetlá po ulici?alebo ti fetujú alebo predávajú drogy?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované