back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Cudzinec chcel vykradnúť predajňu bicyklov v Seredi. Dolapila ho hliadka Mestskej polície – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď / Dnes o 2,30 hod. bol 24 ročný občan bulharskej národnosti asi nedočkavý povianočným výpredajom a hneď ako prvý si chcel zobrať bicykel z predajne.

Použil dosť zastaralý spôsob nákupu. Hliadka po príchode k narušenému objektu spozorovala páchateľa, ktorý sa po ich spozorovaní dal na útek, ale našťastie po krátkom naháňaní bol hliadkou zadržaný na Vinárskej ul.

Na miesto udalosti bola privolaná hliadka štátnej polície, ktorá si prípad prevzala.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

- Článok pokračuje pod reklamou -

Seredskí policajti si prípad prevzali od kolegov z Mestskej polície Sereď, ktorí mali prichytiť 24 ročného muža priamo pri čine. Polícia začala vo veci trestné stíhanie pre trestné činy krádeže a poškodzovania cudzej veci. V zmysle zákona môže páchateľovi takéhoto skutku hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky. Policajti v súčasnosti vykonávajú procesné úkony potrebné na riadne objasnenie skutku a vznesenie obvinenia konkrétnej osobe. Bližšie informácie nie je, vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, možné poskytnúť.

 

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Keď boli predtým smeráci pri vláde, riešili a znižovali zamestnanosť balkánskych krajín a dali sem navláčiť lacnú pracovnú silu. Treba sa im poďakovať. JUDr. Ján Richter vtedy viedol ministerstvo práce.

    2
  2. tak ako množstvo slovákov je v zahraničí (a robia aj podobné veci a aj oveľa horšie), tak aj veľa cudzincov je tu, škodnú treba chytiť, potrestať a vyhostiť, to sa týka aj našincov v zahraničí

    14
  3. Čo sa týka Fica a Matoviča tak sa určite kradlo a páchali trestné činy podobne. Rozdiel bude v tom, či a ako sa budú vyšetrovať a ako to bude motivovať ďalších s vidinou beztrestnosti.

    4
  4. Super práca mestskej políciie, hajzlíka treba potrestať a ide sa ďalej. 🙂 Jeho národnosť je absolútne nepodstatná, to zlo čo napáchali v Seredi Slováci nič neprekoná.

    11
  5. Mal si štátnym zavolať, aby čakali pred obchodom, že sa tam niečo udeje. Prečo si im to nedal vedieť dopredu?

    3
  6. Toto je v podstate ťažká pohoda,pozrite si,čo tie moslimské zvery stvárali na Silvestra v Nemecku,vo Francúzku,do Tuniska prichádzajú desaťtisíce migrantov z Afriky a to je iný level,to keď sa o rozleze po EU….

    3
  7. Vždy keď sa niečo stane tak za to môže Fico pravdepodobne ten Bulhar bol u neho doma a Fico ho prinútil pod hrozbou násilia aby išiel do Seredi a ukradol tam bycikel ľudia už ste tak ojebany tou politikou že neviete čo píšete ste horší ako ten Fico

    2
  8. Fico je pán a všetci ostatní sú jeho verní poddaní ! Teda okrem tých skazených liberálov a vítačov čo sem ťahajú takúto zgerbu zlodejskú.
    Pred pár dňami som bol vo dvoch miestnych veľkých nemenovaných firmách popýtať sa o robotu. Vraj nemáme voľné miesto… a pritom je firma plná ukrajincov a podobnej čvargy. Dokonca čakajú 30.indov…
    V tej druhej firme tiež nemali robotu ale hlavne že zrovna v tej chvíli pani z personálneho prijímala štyroch ukrajincov…
    to kde sme ? Pre slováka robotu nemajú ???
    Dúfam že Dr.Fico s tým urobí poriadok !

    1
  9. Pod tymto clankom su vypnute komentare. Preco nenapisete koho to je syn?

  10. komentáre sú vypnuté pod všetkými článkami pani Tóthovej nie len pod týmto. Ak vieš koho je to syn tak to kľudne napíš, nech všetci vieme

  11. Ľudkovia, že Vas to fakt bavi toto este politiku sem zasahovat a davat.co vam uz uplne jebe.budte normalny

  12. Anonym 3. januára 2024, 10:12 Pri
    Keď boli predtým smeráci pri vláde, riešili a znižovali zamestnanosť balkánskych krajín a dali sem navláčiť lacnú pracovnú silu. Treba sa im poďakovať. JUDr. Ján Richter vtedy viedol ministerstvo práce.

    Teraz uz chapete preco ta zlodejskakurva fico?

  13. Pre: Anonym 3. januára 2024, 21:34 Pri
    Haha, tak ty si dobra ukazka poloretardovaneho Ficovolica. Nielen ze ti sem Filcka navozila tu „zgerbu“ uz davno pred vojnou pricom si si to ani neuvedomil ale este si aj taky luzer ze nemas co ponuknut oproti tej „zgerbe“ 😀 😀 😀

    1
  14. Anonym 3. januára 2024, 21:34 – ty by si mal ist pytat robotu rovno za Ficom. Sice jedneho Blahu uz ma, ale skus to. To uz aky retard musis byt, ked radsej prijmu cudzinca co neovlada jazyk jak teba?

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované