back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Vianočný zápas deti vs. rodičia (kategória st. žiaci)

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Samuel Krivosudský /  Tak ako každý rok, ani tento rok nesmel chýbať v predvianočnom období tento šláger, kde si deti zmerajú sily so svojimi rodičmi. Táto akcia sa teší veľkej popularite a vždy super atmosfére. Pozvaní sú rodičia a rodinný príslušníci členov klubu v danej kategórii.

Tento rok sa nám podarilo postaviť kvalitné dve päťky z našich chalanov a taktiež dve päťky zložené z rodičov, súrodencov a trénerov.

Zápasu sa od úvodného hvizdu chopili deti, keď sa dvoma presnými strelami dostali do vedenia 2:0. Rodičia sa však nenechali zahanbiť a do konca úvodnej dvadsať minútovky upravili na nerozhodný stav 3:3.

Po krátkom občerstvení, ktoré pripravili rodičia sa pokračovalo v druhej tretine zápasu, kde sa úkazala bojovnosť rodičov a deťom odskočili na rozdiel 3 gólov. Stav 3:6.

V poslednej tretine sa hralo zo strany na stranu, deťom sa podarilo dotiahnuť na rozdiel jedného gólu a 5 minút pred koncom poslednej dvadsať minútovky svietilo na tabuli skóre 6:7 pre rodičov. Deti však dokázali záverečný tlak pretaviť a poslať tak zápas do predĺženia, ktoré rozhodol presne mierenou strelou Samuel Valach a zaistil tak výhru detí nad rodičmi 8:7.

Všetkým zúčastneným ďakujeme za účasť a tešíme sa na ďalšiu podobnú akciu.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Projekt je financovaný s podporou mesta Sereď.

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované