back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Takto si auto nechce násť nikto. Útek od „ťukanca“ situáciu iba zhorší

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Dopravní policajti vyšetrujú dve dopravné nehody, po ktorých zakaždým jeden v vodičov odišiel preč a druhý si našiel už len poškodené auto.

V TRNAVE ROZBILI ZADNÝ NÁRAZNÍK

Majiteľ červeného Hyundai i30 si poškodené auto našiel v piatok ( 8.12.) krátko pred 13:30 h, na parkovisku za Študentským domovom na Rybníkovej ulici v Trnave.

OŠKRETÉ AUTO SI NAŠLI AJ V HLOHOVCI

V utorok ( 12.12.) boli policajti privolaní na parkovisko na ul. Za Váhom. Neznámy vodič mal v čase od 10:30 h do 11:10 h poškodiť zaparkované Audi A4.

NEVIDELI STE TIETO NEHODY?

- Článok pokračuje pod reklamou -

Ak ste priebeh niektorej z uvedených nehôd videli, máte ju alebo podozrivé vozidlo zaznamenané na kamere, kontaktujte políciu na bezplatnom telefónnom čísle 158, príďte osobne na Okresný dopravný inšpektorát v Trnave, ul. Starohájska č. 3, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB Polícia SR – Trnavský kraj.

VODIČI POZOR – ÚTEK JE PRIŤAŽUJÚCI

Upozorňujeme, že útek zo škodovej udalosti je priťažujúca okolnosť, za čo môže vodičovi hroziť vysoká pokuta alebo aj zákaz činnosti viesť motorové vozidlá.
Ďakujeme za pomoc a zdieľanie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Tiež som si takto našiel pred rokom ráno tuknute auto a keby nemám v aute kameru na ktorej síce nebolo poriadne vidno lebo sa zarosilo sklo, ale mal som na sekundu presný čas, tak vedeli pozrieť mestské kamery. A šikovný policajt nakoniec vypátral. Bol som ale prekvapený ze jej nezadrzali vodičský lebo asi za mesiac som znovu vydel danú soferku vyletenu z cesty v kríkoch neďaleko bydliska.

  2. Aj nám sa stalo, už v roku 2017, celú ľavú stranu oškretú, nárazník, blatník, obe dvere… pred Minipressom v Seredi… aj kamera tam je ale MP nikoho nevidela… dodnes by ma zaujímalo, kto to bol …

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované