back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Onkologická ambulancia v Seredi prijíma nových pacientov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Onkologická ambulancia Sereď  /

OZNAM:

Onkologická ambulancia doktorky Rumanovej v Seredi, prijíma nových onkologických pacientov. Všetky výkony sú hradené zdravotnou poisťovňou.

Objednať sa je možné osobne na poliklinike v Seredi v pavilóne B na 1. poschodí, telefonicky na tel. čísle 031/326 01 01 alebo mailom info@onkologiasered.sk

v čase od 7.00 hod. do14.00 hod.  pondelok až piatok.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Som rád,že som sa dostal práve k pani MUDr.Rumanovej na onkológiu v Seredi.
    Veľmi empatická , príjemná odborníčka, ktorá urobí precízne vyšetrenie,všetko vysvetlí,je trpezlivá a tiež sestričky, ktoré vytvoria príjemnú atmosféru, tak,že človek prestane vnímať vážnosť ochorenia.Odporučam, tým,ktorí potrebujú onkologickú starostlivosť práve ambulanciu v Seredi aj vtedy,ak treba docestovať zo vzdialenejších miest.

  2. A načo to robia ? Ešte nikomu nepomohli ! Bratovi zobrali vzorky,mesiac čakal na výsledky,potom zasa vzorky a zase týždne čakať. Čakalo sa tak dlho až zomrel !
    Díky !

  3. V tomto štáte kde smeráci rozkradli v zdravotníctve všetko čo sa obstarávalo, kde sa do ničoho dlhé roky neinvestovalo, kde doktori aj sestry utekajú do zahraničia lebo v plesnivých polozrúcaných nemocniciach robiť nebudú, zostáve len jediné – ROBIŤ VŠETKO PRE TO ABY SI NEOCHOREL !!!

  4. Pre Anonym 16:45.
    Prečo všetko hádžeš na Fica ? To čo jeho kumpáni „sprivatizovali“ je len omrvinka oproti tomu čo rozhádzal prašivý pes z TT !

  5. Ten “prašivý pes z TT” jediný zvýšil doktorom a sestrám platy po strašne dlhých rokoch fickovych sľubov, tým ako tak zastabilizoval personál, a na ďalšie roky zasa skape pes, už teraz chýba 2000 doktorov a 4000 sestier a ešte len teraz začnú odchádzať ďalší do dôchodku. Právom všetko hádže na ficka, ten na zdravotníctvo zvysoka serie.

  6. Anonym 19:27
    Prečo mi takto kazíš radosť ? Nikdy som doktora Fica nevolil ale zrovna som k nemu začínal pociťovať sympatie a ty takto na neho ! Šak ma až pichlo pri srdci ! Chceš ma mať na svedomí ?

  7. To prečo sem miešate Fica?založte si skupinu,kde sa o ňom budete baviť.
    Áno, súhlasím, veľmi dobre,že v Seredi je onkológia s kvalitným personálom a ľudia nemusia po chodbách prijímať chemoterapiu,kde je pretlak pacientov.Pre anonym 7.decembra 16:35 predsa doktorka,ani sestričky sa nemôžu hodnotiť za to, že v laboratóriu nevyhodnotili vzorky, viem,že je to pre vás citlivé,ale záleží aj na Tom,v akom štádiu pacient do ambulancie príde. Vyjadrujem vám úprimnú sústrasť.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované