back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

V bankomate v Seredi si niekto zabudol vybranú hotovosť!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď /  Dnes v čase okolo 11,46 hod. si niekto zabudol v bankomate SLSP pri bývalom Orange peniaze vo výške 200€.

Majiteľ peňazí sa môže zastaviť na MsP.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. To naozaj len slovenska banka nevie kto si to vybral ? V zahranici automaticky ked si nevyberiete peniaze sa vratia automaticky na ucet……

  2. Ozaj, kedysi to fungovalo aj u nas takto. Ake banky to zrusili kvoli spekulantom. Ti si z balika v podavaci vybrali cast bankoviek, ostatne nechali vtiahnut spat a banke reklamovali cely balik. Takze nie banka to nevie, ale clovaci to vedia.

  3. Neľúbi sa mi, že takto sa staviate k tomuto problému. Si si istý, že aj tebe sa to nemôže stať? Keď bankomat vydal peniaze, už nemá na ne dosah. A kto ich tam našiel, asi ich neodovzdal v banke, ale pravdepodobne na polícii. Pravdepodobne ten, čo si vyberal peniaze bol sústredený na vybranie karty a potvrdenky a na peniaze pozabudol. Ale nie je na mieste, aby tu Anonym takmer ho označil za blbca.

  4. ???
    skus si pozorne precitat posledne dva komenty a skus ich aj pochopit.
    za blbca si tu zostal akurat ty.
    nikto nikoho neoznacil. nijak. ano moze sa to stat. ale ide o to, ze pokial nie si schopny…atd, tak nemaj moznost robit taketo chyby.
    lebo kurwy medzi nami su, a mozno piati z desiatich tie prachy zanesu. ale tomu cloveku tie nezanesene budu kuewsky chybat. a banka vie spatne zistit, kto si ich a kolko zabudol.

  5. Ved banka musi mat vsetky zaznamy o karte z akej to bolo vyberane, maju meno majitela, je tam kamera…. Co viac treba?

  6. mne sa to stalo minuly rok v septembri v bankomate prima banky a peniaze mi bankomat vcucol naspak, podal som reklamaciu a do tyzdna som mal peniaze na ucte

  7. Tiez sa mi to stalo, bol som pri bankomate si vybrat peniaze, po zadani pinu a zvoleni pozadovanej hotovosti mi zazvonil telefon, po zdvihnuti som zistil, ze mal kamarat nehodu. Vybral som kartu a utekal do auta, peniaze som tam nechal. Zabudol som uplne na vyber a aj na chybajucu hotovost. Este v ten tyzden ma prekvapila telefonatom pracovnicka banky, ci mi nechybaju peniaze. Na konci mesiaca som mal peniaze naspat na ucte.

  8. Keď si vyberám peniaze, neriešim telefonát…zavolám naspäť, keď si peniaze uložím do peňaženky…ako sa tu už písalo, kto sa nevie sústrediť na výber peňazí, nemá tento spôsob používať

  9. Sereďanka 15. septembra 2023, 7:23 – hm, nechcel by som ti volat v nudzi, musel by som rozmyslat ci prave nie si pri bankomate. Drzim palce aby nikto z blizkych sa neocitol v nudzi, ked budes vyberat peniaze, alebo robit cokolvek na co sa musis sustredit.
    Pre mna v ten moment bolo dolezitejsie zdravie cloveka, ako par penazi. Ale kazdy mame ine priority.

  10. Tvoj zážitok má trhliny. Keď ti zvonil mobil, to už si vedel, že ide o zdravie človeka? Lebo za normálnych okolností by som si najprv vybral peniaze a potom zavolal naspäť.

  11. Tak jo, pozrel som si vypis aby som spocital vybery za posledne dva roky. Je ich zhruba 40. Potom som sa snazil spocitat telefonaty, kedy islo o vaznu udalost, ktoru trebalo riesit okamzite. 7.57 – skus uhadnut kolko ich bolo.
    Ozaj a pamatam si casy, ked este mobily neboli. A dokonca si pamatam casy, ked sme vo veziaku mali len traja pevnu linku. To len tak na okraj.
    A este jednu otazku na teba. Ty si zachranar?

  12. Anonym 15. septembra 2023, 8:00 – trhliny ma akurat tak tvoja jednoducha logika. Bezne vykonavam kopec kazdodennych cinnosti a pri tom zdviham telefon – od prace s PC, cez vyber hotovosti, az po nakup.

  13. Anonym 15. septembra 2023, 8:08 – ja mam 40 vyberov za menej ako rok a za cely zivot jeden taky telefonat. Ale nerozumiem tomuto “analyzovaniu” a hladaniu “trhlin”. Farbu treniek nechces vediet aku som mal v ten den? Prispel som do diskusie podobnou skusenostou a absolutne nerozumiem potrebe spochybnovania aj takejto veci.

  14. Vidis, nerozumies a aj tak kecas.
    Ozaj a stihol si zabranit kamosovej nehode? A preco si vlastne vyberal kartu? A tie trenky si mal najskor osr…hnede.

  15. Ak bežne vykonávaš kopec každodenných činností a pritom telefonuješ, tak si nebezpečný pre svoje okolie. Lebo potom ti zazvoní telefón pri výbere peňazí a už zmätkuješ. Keď nie si schopný robiť ani dve veci naraz, rob vždy iba jednu činnosť. Predideš chaosu vo svojom živote.

  16. Anonym 15. septembra 2023, 13:12 – no nerozumiem takymto paranoickym stavom.
    Nie som cestovatel casom a superhrdina ako ty. Zabranit som tomu nevedel, ale moralne podporit priatela a rodinu hej. Kartu som vybral aby si sa ty po rokoch mal naco pytat. A tvoje trenky nenosim.

    Anonym 15. septembra 2023, 15:17 – nebezpecni su blbci ako ty, ktori musia vsetko paranoicky spochybnovat a vrtat sa vo vsetkom. Ospravedlnujem sa ti, ze nestastie blizkeho cloveka ma rozrusilo, ze som nechal svoje peniaze v bankomate. Ako povies, neviem co by som robil v svojom zivote, ak by som ta nestretol tu v diskusii. Este, ze ty mas vysporiadany zivot na tolko, ze musis analyzovat cudziu skusenost v diskusii na internete. Dakujem ti!

  17. Este, ze ty mas vysporiadany zivot na tolko, ze musis analyzovat cudziu skusenost v diskusii na internete. Dakujem ti!
    Mas na mysli tvoju reakciu na Seredanku?

  18. Anonym 15. septembra 2023, 18:40 – seredanka reagovala na moj prispevok 14. septembra 2023, 19:47. Zas tvoja analyza dokazala hovno, ako ty za cely zivot, okrem analyzovania prispevkov v diskusii.

  19. Anonym 15. septembra 2023, 19:27 – Na vyhlaseneho odbornika na sranie a hnede trenky reagujes dost detinsky, ale budis. Na vetu s vysporiadanym zivotom dokazes zo seba vypotit iba poukazovanim na moj prispevok seredanke, ale hlavne ze ja sa snazim to otocit.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované