back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Jednota dôchodcov na Slovensku udelila vyznamenanie JOZEFOVI VALÁBEKOVI, vedúcemu Denného centra pre seniorov v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Trnavský kraj zorganizoval 24. októbra podujatie venované seniorom pod názvom Mesiac úcty k starším. Na podujatí sa zúčastnili zástupcovia Trnavského samosprávneho kraja, predseda Jednoty dôchodcov na Slovensku Michal Kotian, predsedníčka Krajskej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska Margita Fabiánová aj riaditeľka odboru sociálnych vecí TTSK Blažena Flamíková.

Program bol rozdelený na dve časti. Doobedný prebiehal na župnej Strednej odbornej škole poľnohospodárstva a služieb na vidieku v Trnave.
Seniori mali pripravené zaujímavé prednášky, napríklad o zdravom životnom štýle. Okrem toho získali aj odporúčania ako predchádzať podvodom. Popoludní sa program presunul do Divadla Jána Palárika v Trnave, kde mali seniori možnosť vychutnať si divadelné predstavenie.

Podujatie však nebolo len o kultúrnych zážitkoch, ale aj o vyjadrení vďaky a uznania. V rámci prezentácie aktivít, ktoré sú výsledkom spolupráce medzi Trnavským samosprávnym krajom a Jednotou dôchodcov Slovenska, boli ocenení aktívni členovia tejto organizácie.

Jednota dôchodcov na Slovensku udelila VYZNAMENANIE II. STUPŇA JOZEFOVI VALÁBEKOVI, vedúcemu Denného centra pre seniorov v Seredi. Ocenenie získal za dlhoročnú obetavú prácu, dobrovoľnícku činnosť, pomoc a spoluprácu v prospech rozvoja organizácie JDS ako aj v prospech staršej generácie. Denné centrum vedie už od roku 2013 a dnes sa tu združuje až 290 členov. Centrum poskytuje priestor pre rôzne aktivity ako kultúrne akcie, tanečné zábavy, prednášky či športové hry. Okrem toho tu organizujú zájazdy a kúpeľné pobyty, ktoré prispievajú k aktívnemu tráveniu voľného času seniorov. Pre členov je centrum otvorené trikrát do týždňa a ponúka nielen zábavu, ale aj možnosť priateľských stretnutí, výmeny rád či skúseností. Jozef Valábek sa stal pevným pilierom centra a je nielen vedúcim ale aj priateľom mnohých návštevníkov. Je vždy ochotný poradiť, pomôcť či vypočuť. Svojou trpezlivosťou a starostlivosťou vytvára atmosféru, vďaka ktorej sa seniori v centre cítia vítaní a podporovaní.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Sponzorované