back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

AKTUÁLNE: Dopravná nehoda na križovatke v Seredi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | V týchto chvíľach je čiastočne obmedzená premávka pri bývalom hoteli Hutník v Seredi, kde pravdepodobne došlo k dopravnej nehode.

Vozidlá polície stoja uprostred križovatky v smere od Cukrovarskej ulice a sťažujú prejazd áut idúcich rovno na železničnú stanicu a vpravo na ul. M.R. Štefánika. Na mieste sa nachádzajú aj záchranári.

– – –

AKTUALIZOVANÉ  25.10.2024 – tlačová správa KR PZ Trnava:

Dopravní policajti z Galanty boli včera v poobedných hodinách privolaní k zrážke osobného auta a cyklistky v meste Sereď, na križovatke M.R. Štefánika smerom na Cukrovarskú.

Obaja účastníci cestnej premávky sa podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Vodička bicykla bola jednorazovo ošetrená. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Nerozumiem, ako sa toto môže stať na svetelnej križovatke? Jedine, že by to boli WV a Škodovka, v tom prípade ani jeden z nich neuhne, lebo on je niečo viac…tak im treba

  2. Policajti sú priblblený.
    Stačí sa zajtra poobede postaviť na križovatku a začať rozdávať pokuty a garantujem, ze za poobedie majú vybraných minimalne 100 000 euro

    3
  3. Seredanka ty co jazdis na aute co ma rovnaky znak ako mas v ostatych nohavickach,kolko krat za rok si u mechanika s tym chrchlom?

    1
  4. Ist o takom case na bicykli po meste a po ceste je zivotu ohrozujuce co je dost smutne….mam svoje skusenosti radsej uz chodim ak sa da po chodniku je to o moc bezpecnejsie ….samozrejme idem na nom ohladuplne a pomaly….a nech ma skusi niekto zastavit a mat prijebane reci hned mu to vysvetlim…..

    1
  5. krásne sa tu navzájom častujete vulgarizmami. úroveň bangladéš. a pritom by úplne stačila trocha ohľaduplnosti jedného voči druhému! cyklisti – máte tiež svoju vinu na danom stave, pretože ono sa to totiž volá: priechod pre chodcov a nie je v tom ani zmienka o bicykli. teda zliezť z toho kusa železa a pretlačiť ho cez križovatku pešo, by vám tiež neublížilo, však? o tom, kto všetko má dnes vodičák ani nehovorím, pretože ako niekto iný napísal: ak by tam stáli policajti a dohliadali na dodržiavanie zákona o cestnej premávke, tak minimálne polovica vodičov už chodí pešobusom!

    1
  6. (anonym 9:12)A kto pisal co o prijebany??ked chces byt nabuduce mudry a nie trapny tak si nedomyslaj😃…

  7. O tom, ze si prijebany som ti napisal ja. Takze ked nechces byt zase trapny a prijebany, citaj pomaly a skus pochopit tie pismenka.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Sponzorované