back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Mesto Sereď si uctilo svojich seniorov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Vo štvrtok 17. októbra 2024 sa v estrádnej sále Domu kultúry v Seredi uskutočnilo krásne kultúrno-spoločenské podujatie pod názvom „Ďakujeme Vám“, organizované pri príležitosti Októbra – mesiaca úcty k starším. Venované bolo všetkým seniorom mesta ako prejav vďaky a uznania s dôrazom na to, že mesto si váži svojich starších občanov a nezabúda na nich. Do priestorov sály zavítalo približne 400 hostí, medzi ktorými nechýbali nielen jednotlivci, ale aj kolektívy z Denného centra pre seniorov, Domova dôchodcov a domova sociálnych služieb ako aj klubu ZŤP.

Na úvod všetkých hostí srdečne privítala Monika Plavocká, ktorá prítomným zarecitovala dojímavú báseň a tým otvorila podujatie. Potom sa ujala slova viceprimátorka Mária Fačkovcová, ktorá vo svojom príhovore zdôraznila nezastupiteľnú úlohu staršej generácie v spoločnosti. Pripomenula, že predstavitelia mesta sa s radosťou stretávajú so seniormi počas celého roka, pretože práve oni sú nositeľmi cenných skúseností a múdrosti, ktoré obohacujú život nás všetkých.

Program pokračoval sériou tanečných a hudobných vystúpení v podaní talentovaných žiakov Základnej umeleckej školy. O zábavu sa neskôr až do konca podujatia postarala skupina Veselí starci. Seniori si mohli zaspievať, zatancovať a pripomenúť si krásne časy svojich mladých rokov. Okrem kultúrneho programu mali hostia možnosť pochutnať si aj na občerstvení. Celú akciu organizačne zastrešovalo Oddelenie sociálne, bytové a rodiny MsÚ pod vedením Silvie Adamčíkovej. Všetko bolo starostlivo pripravené, aby sa hostia cítili pohodlne a príjemne.

Jedným z najdojímavejších momentov podujatia bolo obdarovanie prítomných seniorov kytičkami kvetov. Toto milé gesto symbolizovalo nielen poďakovanie, ale aj úctu voči ľuďom za ich trpezlivosť, starostlivosť, múdrosť a za všetko, čo odovzdali svojim rodinám a spoločnosti. Kvety rozdali viceprimátorka Fačkovcová spolu so zástupcami poslaneckého zboru Martinou Hilkovičovou, Slávkou Kramárovou, Antonom Dúbravcom, Jánom Jankulárom a Marekom Tóthom.

Podujatie „Ďakujeme Vám“ sa nieslo v príjemnej a srdečnej atmosfére, ktorú si všetci prítomní naplno užili. Hostia odchádzali domov s úsmevom na tvári a s pocitom, že mesto na nich myslí a váži si ich prínos.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované