back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Starostka obce Šintava Režnáková: „Som veľmi nerada, keď sa veci z porady vynášajú von“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Na včerajšom rokovaní OZ v Šintave jeden z poslancov v snahe potvrdiť alebo vyvrátiť jej osobné vyjadrenie z „pracovnej porady“ týkajúce sa vecí verejných, položil starostke Režnákovej oprávnenú otázku. Obsah otázky je nateraz nepodstatný, ten si preberieme neskôr. Tu a teraz je dôležitá jej reakcia. Režnáková sa nechala počuť reakciou – „Som veľmi nerada, keď sa veci z porady vynášajú von“.

Starostka obce Šintava Stanislava Režnáková má znovu pomýlené pojmy s dojmamižiadne rokovanie poslancov, volených zástupcov a verejných činiteľov nie sú ich súkromnou vecou. Nie sú súkromnou vecou pri rokovaniach mimo úradu a už vôbec nie na úrade.

Samotná pravidelná a pred verejnosťou cielene utajovaná „porada“ poslancov môže a mala by vzbudiť podozrenie, či sa poslanci spolu so starostkou mimo občanov nedohovárajú na veciach, ktoré niektorému z nich môžu napr. poskytnúť nejakú (nenáležitú) výhodu, či sa nedohovárajú na tom, ako budú hlasovať, alebo či dokonca s vlastnými hlasmi neobchodujú.

Nie zo srandy je rokovanie OZ zo zákona verejným!!

Samozrejme, že uvedené vyššie je myslené obecne a spomíname to len preto, lebo obdobne pomýlených a je ešte aj 35 rokov po zrušení totalitného režimu v Československu, je množstvo volených funkcionárov a to nielen v samosprávach.

Takže pani starostka a verejná činiteľka Režnákováneverejné pre občanov v prípade Vašej osoby a Vášho konania  môže byť akurát tak to, čo robíte doma v súkromí, napr. v spálni a na úrade výlučne to, čo robíte na toalete.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Verím, že tento spôsob a štýl vysvetlenia očakávanej transparentnosti v samospráve v demokratickej spoločnosti, by mohla pochopiť aj starostka Režnáková.

Predmetné rokovanie OZ Šintava je tu:

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ja ju milujem a tak zbožnujem našu starostku Slavku.newiem preco ste vstci taky zlý na nu.ilovo you.Slavka Režnakova.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované