back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Súčasná vládna moc nás dostáva na úroveň krajín tretieho sveta – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pozorne sledujúc vývoj v krajine musím konštatovať, že súčasná vládna moc nás dostáva na úroveň krajín tretieho sveta. Tých,´kde právo a pravdu má ten, kto v rukách má silnejšiu a účinnejšiu zbraň. A moc je zbraňou spravidla tou najsilnejšou…

Europoslanec Ľuboš Blaha 35 rokov po Nežnej revolúcii verejne na námestiach zdraví prítomných „Česť práci súdruhovia!“ a bučí v parlamente, kde nás má dôstojne zastupovať.

Viac čítajte tu:

Europoslanec Blaha zdraví „Česť práci súdruhovia“ a chce budovať socializmus

EX špeciálny prokurátor súdmi právoplatne odsúdený na nepodmienečný trest  za korupciu, je politikom prepustený na slobodu. Bez hanby. Následne je odsúdený v ďalšej kauze a stále behá po slobode.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Traja advokáti pred súdom zastupujúci v minulosti ministra financií SR a dnes guvernéra Národnej banky žiadajú zastavenie súdneho konania prioritne sa odvolávajúc nie na jeho nevinu, ale na novelu Trestného zákona, podľa ktorej má byť jeho úplatkárska kauza premlčaná. Guvernér vo vedení NBS napriek obžalobe a súdnemu konaniu pokračuje vo vedení tejto dôležitej inštitúcie štátu.

Viac čítajte tu:

Guvernér NBS Peter Kažimír odsúdený za korupciu !!

Prokurátorka Krajskej prokuratúry vypočúva novinárku iného štátu za hranicami Slovenskej republiky v kauze,ktorú nedozoruje a vo veci, v ktorej je bez najmenších pochýb predpojatá. Podľa doteraz známych informácií, už nešéfuje svojim kolegom,ktorých mala agitovať do sekty, o ktorej ňou vypočúvaná novinárka mala písať. Otázka generálnemu prokurátorovi:  Je už prokurátorka vypočúvaná ako podozrivá z TČ Zneužívania právomoci verejného činiteľa?

V civilizovaných demokratických krajinách nad nami krútia hlavami. Smejú sa. A my sa  akurát tak môžeme hanbiť, že sme toto dopustili…

– – –

AKTUALIZOVANÉ – 18.10. 2024  o 20:00

Krajský prokurátor navrhol discipylnárne konanie voči prokurátorke KP v Žiline.

- Článok pokračuje pod reklamou -

„Prokurátor oddelenia závažnej kriminality Generálnej prokuratúry Slovenskej republiky po preskúmaní na vec sa vzťahujúceho spisového materiálu dňa 18. októbra 2024 zastavil trestné stíhanie v trestnej veci zločinu založenia, podpory a propagácie hnutia smerujúceho k potlačeniu základných práv a slobôd, v ktorej viedol trestné stíhanie prokurátor Krajskej prokuratúry Žilina, nakoľko je dostatočne odôvodnený záver, že skutok, pre ktorý bolo začaté trestné stíhanie, nie je trestným činom a nie je dôvod na postúpenie veci“

Kde má občas istotu, že voči nemu nebude ďalší prokurátor, policajt, sudca či iný orgán štátnej moci zneužívať funkciu a moc danú mu postavením a zákonom?

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Kažimír mal tú smolu že na rozdiel od ostatných sa jeho prípad dostal až pred súd, tých ostatných zachránil pán 363…no a keď už je pred súdom a nevyzerá to moc dobre, tak treba tlačiť na to aby to na základe nového trestného zákona bolo premlčané alebo aspoň dostal minimálny či žiadny trest…a tomuto tu polka národa tlieska….lebo veď ten trestný zákon je robený pre bežného ľudí…ach jaj….

    2
  2. Cely svet sa nam smial,ze sme mali specialneho prokuratora v podmienke,cela europa sa nam smiala,ze sme mali ministra financii blazna ,plagiatora a dphackara,cely svet sa nam smial,ze sme mali ministra zdravotnictva sektara,cely svet sa nam smeje,ze prezidentka nepozna absolutne ziadnu slovensku elektraren …..atd,atd………

    4
  3. Anonym 18. októbra 2024, 22:23 a Anonym 18. októbra 2024, 21:58
    Akurát že celý svet sa smeje z vás dvoch aké hlúposti dokážete napísať.

  4. Ja sa z nich(neho) nesmejem. Mne je ho (ich) luto. Chodit po svete a byt takto blby to je ozaj smutne.
    A ked si zoberies, ze hento bude vychovavat deti a tie budu tiez take blbe, no nie je to na zaplakanie?
    Ale on za to nemoze. Aj jeho vychovali blbci.
    Ale aspon neserie po uliciach .

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Sponzorované