back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Položte otázku primátorovi mesta Ondrejovi Kurbelovi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pripravujeme ďalšiu časť relácie s primátorom mesta Sereď, Ondrejom Kurbelom, zameranú na zodpovedanie otázok občanov.

Vaše otázky môžete primátorovi položiť najbližšie dni pomocou tohto formulára:



 

Predošlá časť:

Tentokrát prevládali otázky na kosenie a uzatvorený most – Odpovede primátora na otázky občanov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Pan primator, ako by ste zhodnotili svoj osobny prinos pre mesto Sered, po takmer dvoch rokoch v kresle?

    4
  2. Dobrý deň…chcem sa iba spýtať že do kedy bude mesto navážat lacnu pracovnu silu..zacinajú rôžky vystrkovať…aby po meste všelijaké zahranične socky vyhukovali…a robili zle…

    4
  3. Nedavaj mu taku otazku,co chces aby sa psychicky zrutil.Zvysil si plat hned prvy tyzden,to je prinos pre mesto.

    9
  4. 11.13
    Ty si fakt tupy nebetycny ony.
    Ako sa da navysit nieco co este nebolo? To vas debilov naozaj niekto do nasho mesta navaza?

    4
  5. Socky 13. októbra 2024, 10:49
    Ked zalovis v pamati, za predoslej Ficovej vlady minister Richter vytvoril podmienky pre zlepsenie pracovneho trhu v balkanskych krajinach tym, ze ich obcanov hromadne zacali zamestnavat u nas. Za mensie platy ako nasich, co sa zdalo super napad.

    1
  6. No prave preto,ze to este nebolo,preto sa to dalo do hlasovania aby to ihned bolo,rozumies chuju?

  7. pre chuja 11,33 13. októbra 2024, 15:01 – inych verejne nazyvate chujmi a pritom znovu verejne tvrdite uplne nezmysly.

    Nechcete si pred vyjadrovanim sa k vaznym veciam nastudovat si trosku aspon zakladne pojmy a legislativu?

    Myslim si, ze bz to bolo ak nie inak, tak aspon slusne.

    2
  8. Tieto hviezdy, čo sa tu predvádzajú: bol už v histórii mesta Sereď primátor, ktorý by sa vám páčil a na ktorého by ste nenadavali? Tak kandidujte nabudúce, nech vidíme.

    2
  9. Otázky pre primátora tu tuším kladú len ľudia s nízkym vzdelaním a absenciou základných znalostí fungovania samosprávy, resp. jej kompetencií. Ako tak čítam, zatiaľ primátor nemá na čo relevantne odpovedať. Potomkovia bačov v plnej kráse.

    8
  10. p.Majko,takze si primator nezvysil plat?alebo ako to chcete obhajit?Nerozumiem,preco si mam nastudovat pojmy a legislativu,je tu jednoducha az primitivna otazka:ZVYSIL SI PLAT PRIMATOR,ALEBO NEZVYSIL? ;

  11. Anonym 14. októbra 2024, 0:02 – anonym nad Vami to myslim ze napisal dost vystizne.

    Je smutne, ze ani na moje skutocne uprimne myslene odporucanie, ste si nic nenastudoval. Nicsa neda robit, Vy zostanete hlupym.

    Vychadzajuc z Vasich ostatnych prispevkov, za hlupost v tomto prispevku Vas nik trestat nebude, kdezto za niektore z tych ostatnych, by ste v pravnom state niesli zodpovednost pred zakonom.

    A kedze vychadzajuc z uvedeneho vyssie ani len nedufam, ze Vasa mentalna vybava (alebo lenivost?) Vam umoznuje posunut sa dalej, odpoviem – NIE, primator si plat nezvysil.
    A neberte to ako jeho obhajobu, nemam na nu dovod a nie som jeho podriadenym ani za komunikaciu plateny mestom, ale oznamenie Vam zakladneho faktu vyplyvajuceho z kompetencii v samosprave urcenych legislativou.

    5
  12. Primitívna odpoveď. O plate primátora rozhodujú poslanci… A tí mu znížili plat oproti predchádzajúcemu.. Stačí si pozrieť primitívnu zápisnicu .. Ale samozrejme ,, treba vedieť čítať…

    5
  13. Anonym 14. októbra 2024, 11:07 – zase az tak podrobne ste mu to napisat nemuseli. Ucelnejsie by bolo, keby intelektual presvoju blbost inych nazyvajuci chujmi, sa doucil aspon zakladne veci – ked uz teda ma volebne pravo…

    4
  14. Ale na druhej strane sa aspon verejnost dozvie, ako neskutocne ucinne funguje propaganda. Cielene a chrapunsky tu niekto konkretny ( 😉 ? ) rozsiruje ciste nezmysly vykonstruovane v jeho pomylenej hlave o ludoch, ktori na rozdiel od jeho zdedeneho talentu tazit z veci co mu nepatria, su cestni a slusni.

    V jeho svete ale charakter, etiku a moralku povazuju za zbytocnost a slusnost a cestnost za hlupost.

    No a na take nezmysly bez problemov naletia nevzdelanci najviac sa ohanajuci volebnym listkom.

    6
  15. Inak pre tých debilov ,čo nadávajú na lacnú pracovnú silu….
    Poľsko už zamestnáva 2 milióny Ukrajincov a ich ekonomika v pohode predbehla tú našu…Slovensko je v kúpnej sile úplne na poslednom mieste….🙈🙈🙈🙈
    Slovensko už 15 rokov ide dozadu, zachviľu si dezoláti nadávajuci na lacnú pracovnú silu ,môžu podať ruku s Cyrilom a Metodom…alebo Svätoplukom….

  16. Asi by bolo načase zaviesť povinnú registráciu pre diskutérov. Určite by časť tých doslova debilných ubudla, respektíve by sa ich počet zredukoval na počet prispievateľov na FB stránkach. Čo myslíte pán Majko? Vy ste majiteľ, vy rozhodujete. Je úroveň takejto diskusie dobrá?

  17. Makoty: Sám sebe neveríš 😀 Keď si ochotný kupovať posypovú soľ od pšoncov, lebo je lacnejšia a mäsové výrobky z kafilerii 😀 To isté Ukrajina. Falšujú čo sa dá. Cigarety, drogéria, odevy, tovar pochybnej kvality.Nábytok z Poľska, nestojí za reč, ich drevotrieska obsahuje viac vzduchu nez dreva 😁 Dávno tvrdím, že do NATO sme vstúpili nie kvôli Rusku, ale aby nás nezožrali Poliaci, alebo Ukrajinci. Ani pes by po nás neštekol.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované