back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Oddelenie pediatrie je v galantskej nemocnici dočasne zatvorené

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Oznam  Nemocnice s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta

Vážení pacienti, vzhľadom na náhly výpadok sestier z dôvodu choroby sme  nútení pristúpiť  k  uzatvoreniu oddelenia pediatrie vrátane  UPS od soboty 12.10.2024 do nedele  20.10.2024 vrátane. 

 

zdroj: pentahospitals.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A čo ma to zaujíma, že sú chorí! Majú mať v š e t k o zabezpečené , aj tento chorý systém. Zdravotníctvo je 24 hodinová služba občanom. Bodka.

  2. Vôbec si nepochopil/a/môj status!A ja dobre viem, že keď je niekto chorý, musí byť na PN!A nemusíš ma posielať študovať,ja mám vyštudované,aj odpracované v DFN Ba.Všetko záleží tam od vedenia a tamtých hore,ľutujem tie mamičky, ktoré sa musia trepať bohviekam za svojími deťmi!!!

    2
  3. keď sú chorí musia byť na pn! a aspoň vidíme že personál chýba tak či tak snažia sa nejako zalátať tie diery… sestričky doktori radšej pôjdu robiť do Rakúska Nemecka a teraz CR láka a na SK ostane 💩 štát by mal zabezpečovať chod v zdravotníctve školstve vo všetkých záchranárskych odvetviach a je# u na to!!! Treba zvyšovať všetko okrem podstatneho roky sa len kradne a vyhovárajú sa jeden na druhého

  4. Teraz sa nemocničné oddelenia zatvárajú kvôli PNkám, ale obávam sa, že pri záujme akým naša vláda o riešenie problémov zdravotníctva prekypuje, sa budú za chvíľu zatvárať kvôli chýbajúcemu personálu. A to isté čaká aj naše školstvo. Možno nie tak skoro ale keď sa nestane zázrak, do 10 rokov zažijú naše deti nielen chrípkové či covidové prázdniny ale aj zatvorené školy pretože tam nebude mať kto učiť. Ale čo a kto má prinútiť politikov aby toto riešili, keď ich sa tieto problémy netýkajú? Im behajú okolo rití len čo si prdnú, prípadne behnú do súkromnej kliniky v Rakúsku, ich deti väčšinou tiež študujú v zahraničí, tak načo hasiť čo ich nepáli. A je to bohužiaľ naša chyba. Všetci sú so všetkým spokojní, a furt volíme tých istých zmrdov. Máme čo sme chceli a čo sme im dovolili.

    3

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované