back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„naša rasa, náboženstvo či sexuálna orientácia nás nerobia lepším či horším človekom“ – Daniel Lipšic

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
JURAJ A MATÚŠ
Pred dvomi rokmi som strávil noc z 12. na 13. októbra 2022 na Zámockej ulici v Bratislave na mieste nezmyselnej popravy dvoch mladých ľudí – Juraja Vankuliča a Matúša Horvátha.
Tento brutálny a chladnokrvný čin bol prejavom nezmyselnej nenávisti k osobám inej sexuálnej orientácie. Nezmyselnej preto, lebo naša rasa, náboženstvo či sexuálna orientácia nás nerobia lepším či horším človekom.
Tento čin sme následne právne kvalifikovali ako obzvlášť závažný zločin teroristického útoku. Neurobili sme to na základe politických či ideologických preferencií, ale na základe jednoznačných dokazov (manifest páchateľa, zaistená elektronická komunikácia, svedecké výpovede) preukazujúcich motiváciu páchateľa.
Keď som v januári tohto roka informoval verejnosť o výsledkoch vyšetrovania, tak sa vyšetrovatelia NAKA na základe rozhodnutia vedenia Policajného zboru už na tlačovej konferencii zúčastniť nemohli.
Chcem sa preto poďakovať najma vyšetrovateľovi Matejovi Peštovi, ale aj Františkovi Vojtušovi, Milanovi Sabotovi, Jánovi Čurillovi (ktorého odbor NAKA Bratislava vec vyšetroval) a Ľubomírovi Daňkovi za skvele odvedenú profesionálnu prácu. Je smutným svedectvom doby, že ani jeden z nich už na NAKA (teraz ÚBOK) neposobí.
Nezabúdajme prosím, nikto z nás, ako blízko može byť od nenávistnych slov k tragickým skutkom.
Zdroj: FB
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Sexuálna orientácia nerobí človeka lepším, ani horším, ale nijak neprospieva ani k pozitívnej demografickej krivke spoločnosti. Môžu mať v prírode dvaja samci spolu potomstvo? (Nie, ale genetické inžinierstvo vynakladá milióny na prelomenie tohto problému) Môžu mať v prírode spolu dve samice potomstvo? ( Ano, dve samice môžu mať dieťa, ale potrebujú podstatný dar od samca) Človek chce zasahovať do prírody a tá mu nakoniec vždy ukáže, kde je jeho miesto. A koho chcú vychovávať tieto homosexuálne, lesbické a ++++ dvojice? Deti adoptované z detských domovov, ktoré porodil niekto iný? Kvitujem, možno je lepšie vyrastať inde ako v detskom domove, otázka je či zrovna si to dieťa želá mať dvoch ockov, alebo radšej by chcelo dve mamy, alebo radšej ostať v tom domove. Kde je ich vlastné potomstvo, ktoré má prispievať na budúce dôchodky svojich kvázi rodičov??? Nehovoriac o tom, že väčsina takýchto dvojíc ani neuvažuje nad nejakým potomstvom. Ale späť k pointe článku. Nepochybne v tomto prípade prišlo k vražde dvoch mladých ľudí, v tom kontexte to chápem ja.
    Každý vrah si zaslúži trest a to rovným právom. Život za život. Nechápem ani zrušenie trestu smrti. Náš veľký vzor USA, trest smrti povoluje síce iba v určitých štátoch. No v EU je každý zákon a smernica záväzná. V určitých kontextoch, kde bola vražda dokázaná bez pochybností, prečo takého človeka držať vo väzení a platiť mu dlhoročný pobyt z peňazí ľudí, ktorí sa chcú takých degenerátov zbaviť, alebo im dokonca priamo ublížili??? Nehnevajte sa na mňa, ale ako to môžu vnímať pozostalí zavraždených, ktorí musia zo svojich daní platiť ubytovanie a stravu vrahovi svojho blízkeho? Humanizmus, alebo degenerácia ľudskej spoločnosti? Odpovedzte si sami.

    1
  2. genetické inžinierstvo vynakladá milióny – to je aký blud, kto je genetické inžinierstvo? Aké miliony? Tvoje? Kde? …hocikto si napíše hocičo…

    A koho chcú vychovávať tieto homosexuálne, lesbické a ++++ dvojice? – jaká konšpiračná otázka, nevšimol som si, že by si takéto dvojice chceli adoptovať deti z detských domovov, čo keď chcú žiť bez detí? Otázka k otázke….

    Kde je ich vlastné potomstvo, ktoré má prispievať na budúce dôchodky svojich kvázi rodičov??? – ďalšia volovina, veď máme socialnu poisťovňu a tá sa tvári ako keby chcela vyplácať „dôchodky“.

    Nehovoriac o tom, že väčsina takýchto dvojíc ani neuvažuje nad nejakým potomstvom. – tu vyvraciaš sám svoje polemiky ako chcú brať deti z domovov, čo píšeš vyššie.

    …a potom by si riešil doživotie….

    Podľa mňa si mimo. Potrebuješ vyšetrenie.

    2
  3. Podla mna potrebuje dobru po papuli od otca a prinutit ho nech sa vzdelava.

    Tito huljaci a mazurci boli zanedbavani v detstve a toto z nich tu teraz otravuje.

    1
  4. Načo by niekto prispieval na dôchodky, veď máme sociálnu poisťovňu. Hm, vskutku hlboká myšlienka.

  5. Nie niekto, ale to potomstvo. Alebo bezdetny, ktory si cely zivot platil odvody do soc.poistovne nema mat riadny dochod?

  6. Bola to vražda,ktorú spáchal psychicky chorý človek,jedným slovom blázon.Tak nerobte z toho politiku ! A ,že to povedal Lipšic? Kto sa oháňa týmto človekom,je ozaj tiež chorý !!!!!!!!!!!

    1
  7. To zas bude plač dezolátov.
    Ako by si aj oni radi buchli do nejakeho Homosexuala aby sa im uľavilo na duši

    1
  8. Neurazaj potkanikov. Filcka je zmrd, hajzel a odpad.
    Uz zas natahuje svoje krvave paprce po usporach ludi.
    Odporny ozran a sukin syn.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované