back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Galantská nemocnica dočasne zatvorila lôžkovú časť detského oddelenia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Nemocnica Penta Hospitals v Galante bola nútená dočasne uzavrieť celé pediatrické oddelenie vrátane UPS. Tento krok je dôsledkom náhleho výpadku väčšiny sestier, ktoré ochoreli na COVID-19. Oddelenie bude zatvorené od soboty 12. októbra 2024 až do nedele 20. októbra 2024 vrátane.

Hovorca nemocnice Tomáš Kráľ informoval, že kvôli vysokému počtu chorých sestier nebolo možné zabezpečiť dostatok personálu na bezproblémový chod oddelenia. Pacienti, ktorí boli aktuálne hospitalizovaní na pediatrii, boli prevezení do nemocníc v Dunajskej Strede, Trnave a Bratislave.

V prípade, že vaše dieťa bude počas tohto obdobia potrebovať neodkladnú zdravotnú starostlivosť, môžete sa obrátiť na nemocnice v spomínanej Dunajskej Strede, Trnave alebo Bratislave, ktoré sú pripravené zabezpečiť potrebnú pediatrickú pomoc.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Už je to tu. Zachvíľku aj neurológia geriatria dokonca aj urgent pretože tam je tiež nedostatok personálu. Potom že tam ľudia čakajú 4,5 hod na urgentne. Nehovorím že Galantská nemocnica je top. Ale všetci robis čo vedia. Keď to pôjde takto ďalej liečiť sa budeme musieť doma, alebo ísť do zahraničných nemocníc. Vážne chorých pribúda no personálu ubúda. A bude horšie!

    3
  2. Vedla si ty, a to uplne. V kapitalizme ide o zisky. A zisky neznamena rozkradanie a podvody. To tento narod naucili prave bolsevici.

    3
  3. Pre Anonym 13. októbra 2024, 19:06
    Ja vo vláde vidím len bolševikov ktorý sa hrajú na kapitalistov.

    4
  4. Anonym 13. októbra 2024, 19:06….myslím že si vedľa ty….češi majú tiež kapitalizmus 30 rokov a zdravotníctvo tam vyzerá inak, a to nehovorím o rakúskom či nemeckom kde majú kapitalizmus omnoho dlhšie….

    2
  5. Lajnova, je zapletená v špinavostiach okolo vakcín proti kovidu, teda korupcia. Lajnova je asi bolševička, preto je predsedkyňa parlamentu únie.

  6. česi su americká kolonia,zvolili si za prezidenta prezliekača kabátov, amerického ritoleza,byvalého komunistu,terajšieho neoliberálneho progresívca.A predsedovi vlády čr trčia z bruselskej riti len topánky. Preto su v sračkách.

  7. americká kolonia…:-D…lebo Fico a Blaha povedali..:-D…no tak v tejto kolonií si zarobíš v priemer o 400-500 eur viac než u nás, a tovary a služby stoja menej než u nás, majú nižšiu infláciu, nezamestnanosť, kvalitnejšiu zdravotníctvo aj vďaka naším doktorom a sestrám, kvalitnejšie školy na ktorých študujú desattisíce našich mladych (mnoho z nich v tej ‚kolonií‘ radšej ostane aj žit), tento rok otvoria 150 km dialnic, my 0 a do toho majú výrazne nižší dlh, takže aj ich konsolidácia nebude taká bolestivá ako naša…..takže ono to vyzerá že je lepšie byť akože nejaká kolonia a mať celkom normálne služby ako byť nekolonia či čo to vlastne sme a nechať si rozpadnúť štát….PS: ono v EU a NATO hlasujeme uplne rovnako ako tá ‚kolonia‘, jediný rozdiel je v tej retorike čo používa Fico k svojmu stádu doma….

    4
  8. Ratafak plachta 14. októbra 2024, 15:54:
    pekne si sa vyrozpraval, zaleboficoval si si a ide sa dalej 😀

  9. no keď už hovoríme o tej ČR,názory ich občanov sa tiež rôznia:
    Češi jsou frustrovaní. Třetina jich hodnotí současný stav jako horší než komunistický režim.
    Až jedenatřicet procent dospělých považuje komunistický režim za lepší, než je ten současný. Vyplývá to z aktuálního výzkumu agentury STEM. Jednoznačně pozitivně vnímá současný stav méně než polovina populace.
    Výzkum z přelomu letošního srpna a září s názvem 35 let demokracie však popírá, že by šlo o nostalgii po „starých dobrých časech“. Přičítá negativní hodnocení aktuálnímu vzteku, frustraci a nejistotě ve společnosti.
    Podle aktuálního šetření starší lidé pociťují především touhu po větší stabilitě a zajištění, které bývalý režim poskytoval, nikoliv po návratu nedemokratického zřízení. „Může hrát roli rozčarování, protože si mohli vývoj po revoluci představovat úplně jinak. Také se v jejich odpovědích mnohem více promítá míra aktuální nespokojenosti, tudíž nejde čistě o srovnání režimů,“ uvedla hlavní analytička STEM Jitka Uhrová.
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-cesi-jsou-frustrovani-tretina-jich-hodnoti-soucasny-stav-jako-horsi-nez-komunisticky-rezim-40492984

  10. a čo ten fico, štvornáasobný premiér, už volačo spravil pre tento štát, alebo stále len hladá výhovorky, na koho hodit vinu? od dzurindu, radičovej, čaputovej, matoviča, soroša, gatesa, ameriky, židov, jašterov, krokodílov, mexičanov, aby som nezabudol, šimečkovcov, kto bude další?

    1
  11. Ficinko čo rok vo vláde, to väčší deficit. Každý rok jeho vlády znamená len zadlžovanie. Nič iné nevie, len ruinovať verejné financie. Zatlieskajte mu, ovečky.

    1
  12. Anonym 14. októbra 2024, 16:27…a ty už si prišiel na to v čom je to v ČR horšie než u nás?

  13. pre Ratafak Plachta 14. októbra 2024, 19:47….ďakujeme za prieskum, síce to nie je k téme v čom je to ČR horšie ako SK, ale je to zaujímavé….aj v dobe najvačších kríz (pandémia, vojna, inflácia…) považuje viac ľudí za lepší systém demokraciu (48%) ako minulý režim(31%), by ma zaujímalo ako by dopadol podobný priezkum napríklad v roku 1968, ak by sa ludia mohli slobodne vyjadriť……vždy budú iné názory a je to úplne prirodzené, je dobre že ich dnes možeš slobodne vysloviť, lebo nie vždy to tak bolo….

  14. pre RP:čo povedal fico z blahom ma vobec nezaujíma,tí dvaja su mi uplne ukradnutí,tak ako všetci politici,len vidím,že ty bez nich nemožeš vydržat,ked ich spomínaš skoro v každom tvojom príspevku aj ked je reč uplne o inom. Máš z nich psychické problémy, mal by si vyhladat nejakého špecialistu psychiatra,nech ta dá dokopy. A k tým tvojim výlevom o platoch,školách,dialniciach a pod. rozprávaj niekde v kaviarni v bratislave tým kaviarenským povalačom,tí ti to zožeru aj z navijákom. Zapametaj si,že štastie sa nemeria zlatom.

  15. nerozumiem prečo máš zase potrebu sa viac venovať mne ako téme…nie je náhodou toto na nejakého špecialistu?…otázka je jasná: v čom je to teda v ČR horšie ako u nás a odpoveď určite nie je Raťafák choď k psychiatrovi….ak tu začnete o tých koloniach, neoliberálnych progresivistoch tak je jasné odkial vietor fúka a že to nie je z vašej hlavy….tak ešte raz: v čom je to v ČR horšie, a nemusíš to merať zlatom….
    PS: ak sa chceš baviť o stave zdravotníctva a celkovo republiky tak je nemožné nespomenúť toho čo tu vládne najdlhšie a má za to najvačšiu zodpovednosť….ak sa ideš baviť o politike a posielaš k psychiatrovi toho čo pomenúva politikov tak si možno na návštevu psychiatra zrelý ty…

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované