back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Sereď a okolie dnes opäť čakajú dlhé kolóny a krízové situácie v doprave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dnes, v piatok 11.10.2024, sa dá v doprave v okolí Serede a v meste očakávať skutočne náročná situácia na nervy vodičov. Piatok je vzhľadom na dlhodobo uzatvorený most ponad železnicu v Seredi a stále prebiehajúcu rekonštrukciu diaľničného mostu ponad rieku Váh už tradične dňom, kedy sa vlastne autom do mesta ani neoplatí jazdiť.

Najviac túto pre dopravu zlú situáciu pociťujú obyvatelia časti mesta za uzatvoreným mostom ponad železnicu dochádzajúcich za službami, nákupmi a prácou do mesta aj niekoľkokrát denne. Najmä v dopravnej špičke dlhé a pre bezpečnosť cestnej premávky nebezpečné kolóny áut čakajúcich z veľkej časti v pomalom pruhu rýchlostnej komunikácie R1 sa dnes vzhľadom na rekonštrukciu vozovky nadjazdu ponad R1 pri Dolnej Strede, a tým ešte komplikovanejšieho výjazdu z R1, odbočovania vľavo na Dolnú Stredu s najväčšou pravdepodobnosťou ešte predĺžia.

Dlhšie kolóny na R1 spôsobené vlastne čímkoľvek sa budú navigácie opätovne a pochopiteľne snažiť riešiť odporúčaním obísť kritické miesto, teda kolóny na R1, odbočením do centra Serede a tranzitom dopravy cez centrum mesta a Šintavu.

Ak už nie v minulosti, tak teraz určite by polícia mala v záujme predídenia krízovým situáciám pristúpiť k regulovaniu dopravy, a to minimálne na svetelnej križovatke Hutník a LIDL s cieľom čo najrýchlejšie a najplynulejšie tranzitujúce autá dostať z mesta von, resp. späť na rýchlostnú komunikáciu R1.

Pripravte sa na náročné popoludnie a obyvatelia bývajúci v časti mesta za uzatvoreným mostom ponad železnicu, zvážte nevyhnutnosť prepravy do centra Serede po obchádzkovej trase vedúcej po R1.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Vidím to tak že sedím vo vlaku a idem z roboty domov. A už som sa vyjadril že pri tejto vláde sa dajú očakávať zmeny len k horšiemu. A pekný víkend pán Malboro

    8
  2. A arogantný blavák, cestujúci domov na východ, v Seredi predbieha ako pridrbaný. Keď ho ostatní vytrúbia, smeje sa ako postihnutý. Nabudúce si možno bude zberať zuby z podlahy auta. Tupelo sprosté.

    3
  3. To je tak keď je firma v Seredi ktora vyrába konštrukcie mostov a majú to kúsok na prevoz ale ved načo treba blokovať cesty za ktoré platíme.zablokujme každý kúsok cesty aby sme sa nedostali za svojimi drahými a keď sa niečo stane a nevieme sa dostať do nemocníc alebo k lekárom alebo do škôlky a školy pre deti sa nečudujem ze niekto dostane po papuli

    2
  4. To chce občiansku iniciatívu a zablokovať v piatok tieto cesty. Zdochneme tu v tých exhalátoch všetci mladý starý ženy deti.

    4
  5. Ocuj, obcan, diskutujes pod clankom o zablokovanych cestach.
    Podla teba sa daju este viac blokovat?

    1
  6. Anonym
    Né myslél som to ináč. Zablokuvat občany každú polhodynu na desat minút cesty a nepuscit ich dalej. Kolóny budú až po Senec(možná aj po Blavu) a potom sa možná nékdo kompetentný spamatá a na moste cez Váh pri Serdehély bude robyt firma aj cez víkendy a v noci. Za týden to bude hotové a my tu nepokapeme z exhalátov.

    2
  7. Tak teda ocuj…
    Vac jako 1200 mostov je v rici. Ale ze uplne. Myslis, ze bolsevicke kurvy sa ze seredy potentuju a cely hrrr sa pozenu z rážom na cele stavat most u nas?

    1
  8. Primátor by mal dať spoplatniť prejazd cez Sereď tým, čo sa chcú vyhnúť zápche na diaľnici. Veď nech mesto zarobí na tých zápchach.

  9. To iste v Sali, prejst cez Salu od Galanty na Vecu cca 1 hodina, mozno viac, auta stali pri Kralovej nV

    1
  10. Nestacilo by nad vahovsky most dat rampu so semaformi, rano pustat dva pruhy od nr na tt, poobede prepnut stredny pruh a dva pruhy pustat na nr? Ale to by musel niekto rozmyslat…. Ale v tejto republike, len opice v kancelariach.

    3
  11. Seredan 11. októbra 2024, 20:04 – mozete prosim primatorovi poredit, na zaklade akeho zakona by tak mal urobit?

    Dakujem za kopiu e-mailu. Radi Vasu pravnu anal yzu uverejnime.

    1
  12. Už dávno mal primátor chodiť v reflexnej veste a umývať okná zadarmo vodičom ktorí musia chodiť z diaľnice cez Dolnú Stredu.

    2
  13. Veľmi zaujímavý nápad, tiež mi to napadlo…zatarasiť aspoň výjazd z diaľnice do Seredi na Trnavskú ulicu, tam sa včera väčšina šoférov odpájala v nádeji, že obídu zápchu…a nakoniec bola kolóna áut ešte aj na tej poľnej obchádzke cez Čepeň…niektorí tadiaľ chodíme do roboty za Majer, ale včera to bolo o držku

  14. Takze, aby ,,oni,, neblokovali teba, tak ty zablokujes ,,ich,,.
    Obmedz moju slobodu, obmedzim tvoj dych.
    Takto?

    1
  15. Súhlasím s Palom. Keď sa ide v protismere, tak od Lidla smer na most je úplná pohoda a celú kolónu vytvara inteligentný semafor pri Lidli. Keby v piatok riadili križovatku policajti, išlo by to plynulejšie, lebo naskočí červená kvôli 1 autu a spustí sa kolečko aj smeru, kde nič nejde a zase to spomalí. A to bol stav okolo 18tej. Policajti by púšťali smer, kde sú autá a uvoľnili by tú kolónu.

    1
  16. No ešteže mám možnosť presúvať sa dvojkolesovym tátošom a dokonca neodradí ma ani nepriazeň počasia ako mnohých ďalších 🙂 Dokonca aj peši by to bolo rýchlejšie z jedného konca mesta na druhý ako vyčkávať v nekonečných kolónach.

    1
  17. Vôbec si to nepochopil…tu vôbec nejde o to…ale načo sa drbú z diaľnice cez Sereď, keď aj tak tu spôsobia zápchu, presne takú istú ako je na diaľnici…veď nech ostanú na diaľnici a my nebudeme mať zapchaté a sradlavé mesto

    1
  18. Ty somáru.
    Vieš naco sa drbu sem z diaľnice?
    Lebo ta tam hodí waze, Google maps a a iné navigácie ty osol

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované