back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Policajti Trnavského kraja sa stretli s ministrom vnútra a vedením policajného zboru

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Dnes sa na pôde Krajského riaditeľstva PZ v Trnave uskutočnilo stretnutie policajtov zo všetkých služieb PZ v pôsobnosti Trnavského kraja, na ktorom mali možnosť diskutovať nielen so samotným ministrom vnútra SR, ale aj s prezidentom a viceprezidentom Policajného zboru.

Okrem oficiálnej časti sa mohli policajti porozprávať s vedením Policajného zboru aj „zoči voči“.

Ďakujeme ministrovi vnútra SR a vedeniu Policajného zboru za záujem a všetkým prítomným za účasť na dnešnom stretnutí.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. A čo sa také debatovalo? Personálna politika? Či nebodaj pán minister povedal skutkový stav v tej polícii. A bežný postreh slovenského občana na ceste. Opäť dvaja zelený , čo si asi nedali žiadosť ísť konečne niečo poriadneho robiť, zastavovali v meste autá. Jednoznačne b u z e r o v a l i občanov s cieľom – čo ak. Že vraj PMJ. Nie, to buzerácia v praxi. Takto si vážnosť a podporu u občanov veru nenájdu. Ak nemajú poriadnu prácu , čo asi nemajú, nech sa učia aspoň cudzie reči. Napríklad.

  2. K Anonym 12. októbra 2024, 21:11 , ale aj nie.
    Práve teraz, keď zelení mužíci začali tiež vydierať spoločnosť po vzore chorého zdravotníctva, teda 5 000 € platu lekárov – píšu , nadišiel čas rozumného uvažovania. Teda , načo tu máme toľko tých p o l i c a j t o v !
    Teraz spravte a teda pozametajte si svoje personálne veci a bude všetko OK. A neplačte. Nič nevyrábate , iba čerpáte zo štátneho rozpočtu. Scivilniť mnohé odbory a vyhnať policajtov do ulíc, kde aj patria. A zabudnúť na b u z e r á c i u , podľa , e vraj politika Spišiaka na komadovanie – kto nechytí x priestupkov, ako by nebol ani v robote! Potom to tu aj tak vypadá. Nech si idú. Už na nich čakajú súkromné SBSky , či často aj tí, za zákonom. Česť výnimkám.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované