back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Bezdomovca z Maďarska sexuálne sa uspokojujúceho na verejnosti v Seredi zadržala polícia – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | To, že sa človek dostane na ulicu a je bezdomovcom nie vždy vypovedá všetko o jeho minulosti, schopnostiach, vedomostiach a psychike. V čase, kedy žije na ulici sa však veľa toho môže zmeniť.

Včera sme písali o bezdomovcovi pochádzajúcom z Maďarska, ktorý sa „udomácnil“ v Seredi, kde sa aj dopustil nezákonného konania.

Bezdomovectvo ako také nie je trestné a veľmi ťažko mesto a polícia dokáže bezdomovca účinne eliminovať z verejného priestranstva napr. z lavičky, alebo iného verejného priestoru. To však neplatí v prípade, že sa dopustí nezákonného konania.

Práve tento bezdomovec bol agresívny a vzbudzoval verejné pohoršenie svojim konaním, kedy sa na verejnosti demonštratívne sexuálne uspokojoval.

Na základe bezpečnostnej kamery Mestskej polície mu protiprávne konanie bolo preukázané a prípad si prevzala štátna polícia. Zo správy Mestskej polície vyberáme:

Mestská polícia prijala 01.10.2024 viaceré oznamy o mužovi, ktorý sa vyzlieka a ukazuje svoje prirodzenie okoloidúcim ľudom a vodičom vozidiel prechádzajúcich po Čepeňskej ul.. Spätným prezretím kamerového záznamu bolo zistené, že tento muž sa skutočne obnažoval, bol do pol pása vyzlečený a chytal si svoje prirodzenie pri zastávke autobusu, čím vzbudzoval verejné pohoršenie.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Hliadka MsP dotyčného zadržala a predviedla na OOPZ Sereď, kde sa zistilo, že sa jedná o 46-ročného bezdomovca z Maďarska. Príslušníci OOPZ ho následne obvinili z trestného činu výtržníctva a Okresným súdom v GA bol uznaný vinným. Zároveň mu bol vydaný zákaz vstupu do mesta Sereď. 

Za výborný úspech je potrebné považovať rozhodnutie súdu, ktorý bezdomovcovi mimo iné vo vymeranom treste zakázal aj vstup do mesta Sereď .

V prípade spozorovania protiprávneho konania neváhajte kontaktovať políciu.

– – –

O prípade sme písali včera v tomto článku:

Bezdomovcovi z Maďarska súd zakázal vstup do mesta Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Súd v Galante ho uznal vinným, ale kde sa teraz nachádza? Vyviezli ho z mesta? Kam? Z Galanty je vlakom v Seredi za 15 minút a nikto si ho ani nevšimne. Sprievodca ho môže vyhodiť (ak tam nejaký bude) , počká na ďalší vlak a je v Seredi. Alebo bude takto pokračovať v Galante?

  2. Otázka 9. októbra 2024, 8:22 – ak sa vrati do Serede, bude to znamenat marenie sudneho rozhodnutia a skonci za mrezami. Na naklady nas obcanov. Staci takto?

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované