back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Žiačky v úvodnom zápase sezóny nestačili na súperky z Ivanky pri Dunaji!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Hodnotenie zápasu od Simi Slobodníkovej: “Oba zápasy hodnotím pozitívne keďže to boli prvé dva zápasy v tejto sezóne s veľmi ťažkým súperom. Trénujeme spolu krátko ale aj tak si myslím že sme podali skvelý výkon. Do ďalších zápasov máme ešte na čom pracovať a zlepšovať sa. Tieto zápasy nám znova priniesli veľa skúseností ktoré môžeme využiť v ďalších zápasoch, strelecky sa nám miestami nedarilo ale podľa mňa baby bojovali lavička žila a podporovali sme sa. Ak pozitívne veci z týchto zápasov prenesieme do ďalších poučíme sa z chýb a budeme makať na 1000% dotrénujeme čo nám nešlo tak táto sezóna bude úplne super. Ďakujem všetkým mojim spoluhráčkam a našej super trénerke za 2 pekné úvodné zápasy.”

V sobotu sme zahájili sezónu s našimi žiačkami na palubovke klokaniek v Ivanke pri Dunaji. Na úvod sezóny sme dostali jedného z najťažších súperov našej západnej skupiny. Už od začiatku zápasu súperky jednoznačne určili tempo hry a nepustili nás fakticky skoro k ničomu. Zápas nám opäť odhalil množstvo vecí, na ktorých musíme dennodenne pracovať. Pozitívom je, že dievčatá bojovali a ukázali veľkú snahu aj za nepriaznivého stavu. Týmto prístupom verím, že postupnou a trpezlivou prácou sa budeme zlepšovať od zápasu k zápasu.

Gratulujeme súperkám k výhre, rodičom za podporu a ďalší zápas odohráme na domácej palubovke proti Šamorínu 19.10. Touto cestou pozývame všetkých milovníkov basketbalu do našej ŠH Alberta Kúdelu podporiť družstvo našich žiačok.

Trénerka: Michaela Sedláčková

- Článok pokračuje pod reklamou -

BK Klokani Ivanka pri Dunaji – BK Lokomotíva Sereď 83:35

BK Klokani Ivanka pri Dunaji – BK Lokomotíva Sereď 78:25

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované