back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Hodina otázok s primátorom v teréne: 10. októbra o 16.00 hod. na Námestí republiky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MsÚ Sereď |  Primátor mesta Sereď Ing. Ondrej Kurbel vás srdečne pozýva na verejnú hodinu otázok, tentokrát v teréne. Stretneme sa vo štvrtok 10. októbra 2024 o 16.00 hod. na Námestí republiky.

Prečo?

Mesto Sereď má záujem vyhlásiť urbanisticko-architektonickú súťaž pre získanie kvalitného riešenia rekonštrukcie verejného priestranstva v okolí OD Jednota. Tento priestor je dlhodobo vnímaný ako problémový, i keď je zároveň prirodzenou súčasťou a dominantou mestského priestoru. Cieľom stretnutia bude okrem informovania verejnosti o plánoch mesta aj zber informácií od obyvateľov o tom, aké nároky majú na tento konkrétny priestor. Stretnutie sa uskutoční aj za prítomnosti hlavného architekta mesta Sereď Ing. arch. Viktora Šabíka.

 

zdroj: Mesto Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prečo nebola hodina otázok, keď sa išli robiť tenisové kurty za naše peniaze? Prečo to má ísť z našim peňazí? Nech si to zaplatí pán Biro z vlastného. My tu máme kanalizáciu, pouličné osvetlenie, most, štadión v katastrofálnom stave a Vy idete z našich peňazí financovať tenisové kurty a kupovať stojan na vianočný stromček za 15 000€?

  2. Co to mate stale vy uchylne nackovske svine s tym siahanim na nechty?
    To je nejaka vasa naci uchylka?
    Podla toho sa poznate?

  3. Primator,na zimu si nachystany?ked nasnezi tchniku mas zabezpecenu?pisem len aby ta zima neprekvapila ako vsetko v meste kde sa pozrieme.

    2
  4. Anonym 9. októbra 2024, 23:02 – je pravdou, ze zatial pocas dovolenky armada v ramci upravy brehu (cvicenia) Kurbelovi nezacala robit pred chatou pristav, poslanci sa nevzdali vyznamnej casti prav v prospech Kurbela, Kurbel ziadneho poslanca NEZAKONNE NEZBAVIL mandatu, nateraz nikomu na objednavku 3 dohodnutych starostov (?) ;-( !! nepodpalili auto, prednostka si za spackane skladkovanie a netriedenie BRO neodniesla 65 000 Eur odmeny, Kurbel nedotoval podnikanie sukromnej firmy bez zaujimania sa o to, ci su dotacie vyuzite na poskytnuty ucel, za Kurbela nebolo znemoznene poslancom sa zucastnit odovzdavania majetku mesta firmou, ktora mestu nechala stotisicove dlhy a tiez zastupkyni primatora nie su takmer desatrocie vyplacane odmeny NEZAKONNE.

    Kludne mozeme menovat dalej, v com sucasny primator nedosiahol urvne toho predchadzajuceho. 😉

    Aby som bol objektivny, nie, nie som (a nielen ja) spokojny s mnohymi vecami vo fungovani mesta a spravy veci verejnych ani za sucasneho primatora.
    Jeho pracu a vykon nepochybne ohodnotia ludia – blizi sa polovica volebneho obdobia a teda cas hodnotit vysledky prace celeho timu, ktoremu dali ludia doveru.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované