back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dom kultúry Vás pozýva na najbližšie podujatia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dom kultúry Vás pozýva na najbližšie podujatia:

ABBA MANIA

Dátum: 11.10. 2024 o 19:00 hod.
Vstupné: 21,90 / 24,90 eur
Lístky kúpite tu: Lístky

Zážitok plný ikonických hitov ABBY naživo v podaní ohromujúcej tribute kapely ABBA STARS, ktorá tento rok oslavuje 20 rokov na scéne. Počas tohto obdobia sa stala jednou z najúspešnejších revivalových skupín na svete, ktorá odohrala viac ako 2 000 koncertných vystúpení doma i v zahraničí a získala si rešpekt fanúšikov i kritikov. Na svojom konte má 2 CD, množstvo televíznych vystúpení a niekoľko zaujímavých ocenení – napríklad od francúzskej televízie TF 1 na jeseň 2009 zo súťaže -Najvernejší dvojníci na svete. S nezameniteľným vzhľadom ABBA, a predsa vo vlastnom štýle, vezmú hudobníci publikum na fascinujúcu cestu 50-ročnou históriou ABBA a spoločne vytvoria nezabudnuteľný koncertný zážitok. https://abbashow.sk/

FÍHA tralala – Koleso šťastia

Dátum: 13.10. 2024 o 17:00 hod.
Vstupné: 15,00 eur
Lístky kúpite tu: Lístky

- Článok pokračuje pod reklamou -

„Koleso šťastia“ je interaktívna zábavná šou, ktorá prinesie vašim deťom nekonečnú radosť a dobrodružstvo. Vstúpte s nami do kúzelného sveta, kde sa sen stáva skutočnosťou. Náš profesionálny súbor plný talentovaných hercov, tanečníkov a spevákov vás prevedie fascinujúcim príbehom plným farieb a fantázie. Spoločne s našimi rozprávkovými postavičkami sa vydáte na úžasné dobrodružstvá, ktoré vyvolajú úsmev na tvárach vašich detí. Podujatie sa uskutoční v divadelnej sále DK Sereď.

Sen každej ženy

Dátum: 20.10. 2024 o 19:00 hod.
Vstupné: 18,00 eur
Lístky kúpite tu: Lístky

Hra autora Mira Gavrana, najhrávanejšieho sučasného chorvátskeho dramatika. Doba je rýchla.Nie je čas na nič. Nie je čas nájsť si partnera, uvariť večeru, navštíviť rodičov, vyvenčiť psa. Doba je materialistická.Túžime po bohatom partnerovi,luxusnom aute, veľkom dome, drahých handrách,napichaných perách. Doba je virtuálna.Unikáme z reality do sveta klamstiev. A nájsť si ideálneho partnera v takejto dobe? To je Sen každej ženy! A čo sa stane , keď sa SEN stane skutočnosťou? Účinkujú: Andrea Karnasová, Andrea Profantová a Braňo Deák

Smejko a Tanculienka

Dátum: 29.10. 2024 o 17:00 hod.
Vstupné: 14,00 eur
Lístky kúpite tu: Lístky

So Smejkom a Tanculienkou si zaspievate vaše obľúbené hity aj nové piesne z pripravovaného filmu Cesta do fantázie.

Neskoro večer

Dátum: 14.11. 2024 o 19:00 hod.
Vstupné: 22,00 eur
Lístky kúpite tu: Lístky

- Článok pokračuje pod reklamou -

Peter Marcin prichádza do Serede so zájazdovou verziou najpopulárnejšej a najúspešnejšej slovenskej TalkShow. Hosťami v Dome kultúry budú raper Kali, spevák Tomáš Bezdeda a herec Juraj Ďuriš.

Strýko Baltazár a cesta na Sererný pól

Dátum: 30.11. 2024 o 16:00 hod.
Vstupné: 12,00 eur
Lístky kúpite tu: Lístky

Jedného dňa Strýko Baltazár obdrží od eskimáckej kamarátky YOKO list. Tá ho prosí o pomoc pri objasnení záhady, ktorá sa deje u nich na Severnom póle. Už dlhší čas jej miznú ulovené ryby a strácajú sa rôzne veci. Prečo sa to všetko deje? To sa dozviete v pútavom, ale zároveň aj poučnom rozprávkovom príbehu o priateľstve a ľudskej dobrote. Muzikál je plný piesní, zábavných scénok, efektov a prekvapivých momentov.
Zažite spolu s vašimi najmenšími jedinečné muzikálové predstavenie, na ktorom sa zaručene nebudete nudiť!

Spomienkový koncert na piesne Karla Gotta

Dátum: 04.04. 2025 o 19:00 hod.
Vstupné: 32,00/35,00/39,00 eur
Lístky kúpite tu: Lístky

Prezentované budú melódie a piesne z repertoáru Karla Gotta, ktoré sa stali nevyhnutnou súčasťou českej hudobnej kultúry. Ich magické melódie a texty prinášajú nostalgiu, radosť a nádej. Prostredníctvom týchto skladieb sa poslucháči vracajú k dôležitým okamihom svojho života a pripomínajú si nezabudnuteľné chvíle, ktoré sú spojené s touto výnimočnou hudbou.

Zaspieva Nikolas Put, nadaný mladý tenor a talent, ktorý sa blysol na slávnostnom Galakoncerte k významnému jubileu 105. výročia Československej republiky. Vystúpi v sprievode geniálneho klaviristu Radima Linharta a jeho kapely.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované