back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Prezident SR podpísal viacero zákonov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezident SR Peter Pellegrini podpísal dnes novelu zákona o štátnej službe príslušníkov Policajného zboru, Slovenskej informačnej služby, Zboru väzenskej a justičnej stráže Slovenskej republiky a Železničnej polície. Podľa jeho slov uvedená zmena legislatívy pomôže pri stabilizácii situácie v polícii i v ďalších ozbrojených zložkách štátu.

Zároveň podpísal aj zákony o dani zo sladených nealkoholických nápojov, o niektorých povinnostiach a oprávneniach v oblasti kryptoaktív, o príspevkoch poskytovaných z Európskeho poľnohospodárskeho fondu pre rozvoj vidieka, ako aj novely zákonov o spotrebnej dani z tabakových výrobkov, o omamných látkach, psychotropných látkach a prípravkoch, o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej (zákon o e-Governmente), ako aj o  obchodovaní s emisnými kvótami.

Prezident zároveň vrátil Národnej rade na opätovné prerokovanie novelu zákona o vodách. Navrhol, aby parlament opätovne schválil zákon s vypustením bodu 27 v článku I schváleného zákona. Toto ustanovenie, ktoré sa do vládneho návrhu zákona dostalo v rámci pozmeňovacieho a doplňujúceho návrhu zo spoločnej správy výborov, je podľa Petra Pellegriniho s vysokou pravdepodobnosťou v rozpore s Ústavou Slovenskej republiky.

zdroj: prezident.sk
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zdvihli sa platy? To bolo rečí ako sa všetko zlacní a potraviny pôjdu dole a ľuďom sa bude žiť lepšie. Ľudia nebudú uťahovať opasky, ale rovno sa obesia. Zlodeji budú kradnúť ďalej chudobný budú chudobnejší. Klasika

    5
  2. A pritom iba stačilo neveriť hlúpym sľubom, nad ktorými keby sa volič zamyslel, tak by mu svitlo, že sľubujú niečo na čo nemajú dosah ani to nevedia ovplyvniť.

    4
  3. A profesionálne hovno .
    Dojdi radšej pokosiť trávu ty mamrd a vykopať krumple starým babkám.
    Neboj na Facebook a Instagram ta odfotime

    3
  4. Pellergrini je presne tým, čím sme od prvej chvíle mysleli (aspoň niektorí), že je – Ficova podržtaška a koaličný prezident. Tento človek celý život profituje z toho, že robí zlu uhladenú fasádu. A ako prezident v tom len pokračuje. Usmievavý lotor je horší ako obyčajný lotor.

    3
  5. V čase povodní pri Devíne, keď hasiči nevedeli kde skôr odčerpávať a čo skôr sanovať sa tam zrazu objavil prezident s požiadavkou aby ho hasiči povozili v nepremokavej bundičke hasičškým tankom po zaplavenej ceste. Účel ste sami videli v TV novinách. Asi nemusím vysvetlovať ako to tí hasiči museli so zaťatými zubami spraviť.

  6. Kde sa zjaví politik, tam len zavadzia a zdržuje. Žiadny iný význam to nemá. A predpokladám, že slávna ochranka to tam ešte organizovala, aby mal Peťko zaručenú bezpečnosť.

  7. Ešte dodávm, už neviem presne v ktorej TV to bolo ale v reportáži za tým bol CZ prezident Pavel ako fyzicky vykladá bedničky s humanitárnou pomoc pre ľudí ktorých povodne postihli v jeho krajine. A z tej reportáže vidieť že si naozaj zamakal. Nuž čo dodať, aká krajina, taký prezident.

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované