back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Nehoda na R1 za Šoporňou! – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Práve v tejto chvíli zasahujú dve jednotky HaZZ zo Serede pri dopravnej nehode na rýchlostnej komunikácii R1 za Šoporňou, v smere na Nitru.

Na komunikácii sa majú nachádzať tri havarované vozidlá. Momentálne v tomto úseku husto prší, zvýšte tu preto opatrnosť !

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR HaZZ Trnava:

Seredskí hasiči zasahovali dnes pri dopravnej nehode 1 osobného motorového vozidla. Po vykonanom prieskume na mieste udalosti bolo zistené, že vozidlo narazilo do zvodidiel. Zasahujúci príslušníci poskytli 1 osobe predlekársku prvú pomoc. Po príjazde záchrannej zdravotnej služby bola následne odovzdaná do jej starostlivosti.

Počas zásahu bolo zistené, že neďaleko od miesta udalosti prišlo k ďalšej dopravnej nehode osobného motorového vozidla. Po vykonanom prieskume bolo následne zistené, že vozidlo tatkeiž narazilo do zvodidiel. Príslušníci na havarovanom vozidle vykonali protipožiarne opatrenie. Dopravná nehoda sa zaobišla bez zranení.

- Článok pokračuje pod reklamou -

 

Tlačová správa KR PZ Trnava:

Diaľniční policajti boli dnes ráno privolaní k havárii osobného vozidla na diaľnici R1, v smere na Nitru. Pri nehode sa zranila 1 osoba sediaca na mieste spolujazdca a bola prevezená na ošetrenie do nemocnice. Policajti alkohol u vodiča nepotvrdili. Presné príčiny a okolnosti nehody policajti naďalej preverujú.

Za vyhotovené fotografie ďakujeme nášmu čitateľovi.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované