back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Kadeti s výhrou na domácom turnaji!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
V dňoch 7. a 8. 9.2024 odohrali naši kadeti prípravný predsezónny turnaj na domácej palubovke. Turnaja sa zúčastnili tímy z Trnavy, Lučenca a Bánoviec nad Bebravou. Prvé dva zápasy sme dolaďovali veci, ktoré chceme v sezóne hrať. Pripravovali sme si tímovú taktiku, štýl obrany či útoku, kombinácie hráčov na ihrisku a podobne. Všetko to eskalovalo k poslednému zápasu proti družstvu BBK Bánovce nad Bebravou. Naši hráči hrali ako jeden orchester, ktorému nechýbala nota. 80% zápasu sme hrali bez driblingu, rýchlo, dynamicky a nezištne. Hráči si užívali viac dobrú asistenciu k dosiahnutiu bodov, ako keby mali hrať bodovo sami na seba. V obrane sme dobre rotovali, bránili 1 na 1. V útoku to bol turnaj o najkrajší kôš po prihrávke. Aby som chalanov len nechválil, tak dva z troch zápasov sme hrali tak, ako keby sme hrali prvý krát basketbalový zápas. Nerozumeli sme si ani v útoku, ani v obrane. Absolútne sme nehrali nič čo sme chceli alebo potrebovali. Som rád za všetky tri zápasy, ktoré toto družstvo posunulo znova na iný level a vytvorilo dobrú prípravu na kvalifikáciu do skupiny GOLD.
Vďaka patrí tímom, ktoré sa turnaja zúčastnili a tiež fanúšikom basketbalu, ktorí nás prišli povzbudiť.
Hodnotenie od Martina Pazúra: ”Celý turnaj hodnotím veľmi pozitívne. Snažili sme sa zohrať aj s mladšími aj zo staršími hráčmi čo sa nám aj podarilo. Skúšali sme nové signály či už v útoku tak aj v obrane. A teším sa že opäť môžem hrať za s mojimi spoluhráčmi a hlavne za tento tím.”
K zápasom sa vyjadril aj Matej Harčár:”Cez víkend sme odohrali 3 kvalitné zápasy ktoré ukázali naše silné a slabé stránky. Prvý zápas sme odohrali proti Trnave, nehrali sme to čo sa od nás očakávalo a aj preto sme prehrali. Druhý zápas bol proti Lučencu, ktorý bol o niečo lepší čo bolo vidieť v druhom polčase. Posledný zápas sme odohrali proti súperovi z Bánoviec v ktorom sme ukázali to, čo sa od nás očakáva hrali sme tvrdo a rýchlo, tento zápas sme vyhrali. Čerešničkou na koniec bol ,,Dunk“ v podaní Martina Pazúra, ktorý postavil celú halu na nohy.”
Tréner: Matej Grill
Asistent trénera : Tibor Kiss
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované