back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

„sľubovali ste národné menu, lacnejšie potraviny a zmier“ – Andrejovi Dankovi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Lucia Ďuriš Nicholsonová

Vážený predseda Danko, milý Andrej,
sľubovali ste národné menu, lacnejšie potraviny a zmier. Rožok s maslom je taký drahý, že ho ľudia chodia kupovať do Rakúska. Vo fľusaní žlče na oponentov ste pritvrdili. Už pľujete aj po ich partnerkách. Šimečkovu pôvabnú Soňu ste nazvali tanečníčkou pri tyči.
O mne ste verejne povedali, že som cigánočka zo SaSky. Poukazovala som vtedy na to, že ste ukradli titul. Keby ste ukradli vzdelanie, aspoň by ste nejaké mali. Vám stačil titul, aby si ľudia mysleli, že ste múdrejší ako ste. Museli by ste byť ryba, Andrej, aby sme vám uverili, že viete múdro hovoriť.
Keď som začala nosiť okuliare, mimo kamier ste mi pošepkali, že som škaredá ako Harry Potter. Som presvedčená, že aj príkaz vyrobiť zo mňa prostitútku z Kanady prišiel od vás.
Prezidentku ste urážali opakovane. Nazvali ste ju nesvojprávnou, kritizovali ste jej vzhľad a robili z nej klamárku. Vašimi slovami – neprechovávali ste k nej dôstojnosť…Čokoľvek to už znamená.
Raz, to ste mali nejaký lepší deň, ste mi ukázali fotku vašej bývalej frajerky v pluske. V iný deň ste mi ukázali fotku nového bicykla. Tvárili ste sa pri tom úplne rovnako. Ako šťastný prváčik z Revúcej, ktorý dostal taký istý bicykel ako Robo z Bratislavy. Ako šťastný Andrej, ktorý už má svoju Troškovú. Máte radi pekné veci. Žena je pre vás vec. Ako býval pes.
Najväčší problém s úspešnými ženami majú zakomplexovaní chlapi. Fico a Pellegrini s vami vytierajú podlahu. Ste pre nich ako figový list, ktorým si zakrývajú vlastné diabolské geni(t)álne plány a činy. Ten rozmaznaný fracek vo vás plače. Tak ubližujete iným. Aj takým, ktorí sa nemajú ako brániť. Ako Soňa.
Keď som sa rozhodovala, čomu sa budem po politike venovať, často som na vás myslela. Na muža, ktorý nenávidí úspešné ženy. Aj kvôli vám som sa napokon rozhodla, že budem učiť ženy ako mať sebavedomý prejav. Aby každú slovnú bublinku, ktorú zo seba vypustí nejaký kapor Andrej, praskli v letku letmým dotykom odvážnych slov.
S kaprami sa predsa nediskutuje. Kapre sa porcírujú.
LĎN

Zdroj: FB

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované