back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dnes opäť prišiel do škôl výhražný e-mail o ich „zamínovaní“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Prezídium PZ SR |MM|   Podobne, ako v Českej republike, sa aj slovenské školy dnes zobudili do rovnakého rána, ako včera. Opäť prišiel viacerým školským zariadeniam výhražný e-mail o ich „zamínovaní“.

Policajný zbor od skorého rána príma v spolupráci s dotknutými školami potrebné opatrenia. Aktívne komunikujeme s ministerstvom školstva a intenzívne spolupracujeme aj s ďalšími bezpečnostnými zložkami štátu a partnermi v zahraničí, vrátane českých kolegov.

Ubezpečujeme rodičov, aj personál škôl, že na podobné situácie sme pripravení. Postupujeme podľa štandardných operačných postupov, podobne postupujú aj jednotlivé školy.

Našim spoločným cieľom je predovšetkým bezpečnosť detí na školách, ale aj čo najmenší zásah do vyučovacieho procesu. Preto k jednotlivým bezpečnostným opatreniam pristupujeme na každej škole individuálne.

Prípadom sa zaoberá úrad boja proti organizovanej kriminalite. Vyšetrovateľ vedie trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu teroristického útoku. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až do výšky 25 rokov, prípadne výnimočný trest na doživotie.

 

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Náš minister s riedkou prehadzovačkou, nekonečným egom a arogantným vystupovaním zlikvidoval NAKA, odstavil elitných vyšetrovateľov korupcie, poslal tisícky policajtov do dôchodku a 4 guľky v premiérovi tiež nie sú podľa neho dôvod aby odstúpil. Dnes tam nie sú ľudia ktorí by sa dokázali týmito hrozbami zaoberať a vyriešiť ich.

    7
  2. Vy ste asi mešuge,ako sa dá zabrániť debilom, čo robia tieto špinavosti, ale hlavná vec,že ste si kopli..

    2
  3. Stejne by si to nepochopil, lebo si mesuge ty hluptak.
    V prvom prispevku to nacrtol a.d.
    Ale tebe to je zbytocne.

  4. Zabrániť tomu nejde. Ale nie sú schopní vypátrať kto to posiela. Colstok je majster sveta v rušení ale vytvoriť nič nedokáže.

    3
  5. Zaprdena fabricka na vyrobu stuplov do flias ma vartasov, sbs ku a poriadny kamerovy system na monitoring priestorov.
    Nikto nepovolany tam nevojde, toboz aby vniesol nastrazny system.
    Myslis,ze ochranit priestory skol bh bol taky problem?
    To ze v tejto hybridnej vojne posiela robot maily na vsetky strany neovplyvnis, ale ochranit skoly sa da.

  6. V Česku sú také isté problémy, v minulosti takéto problémy mali v pobaltských štátoch, štáty si vymieňajú poznatky, jedna z možnosti je aj verzia,že to prichádza zo zahraničia, to tvrdil český minister vnútra, teraz to vysiela ČT24..len tu prvý debilný príspevok,tvrdí,že za to môže terajšia vláda..

  7. Minister s riedkou prehadzovačkou,asi patrí do vlády,ty debilný dezolát..pozeraj ČT24 a uč sa..

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované