back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Bezdomovcov bývajúcich pod mostom mali napadnúť a zbiť tri osoby

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Iba nedávno sme sa venovali občanmi všeobecne veľmi citlivo vnímanej téme bezdomovectva v meste Sereď.

Prirodzene, že nejde o tému novú a pre iné mestá či dokonca štáty neznámu. Bezdomovci medzi nami boli, sú a žiaľ zhoršujúcou sa ekonomickou situáciou v krajine aj budú.

Stať sa bezdomovcom môže byť podstatne jednoduchšie, ako si ktokoľvek z nás z pohodlia vlastnej obývačky vie predstaviť. A keď sa už človek dostane na ulicu a z rôznych dôvodov sa o seba nepostará hneď, návrat do normálneho a väčšinou ľudí poznaného života môže byť náročný, ba až pre väčšinu bezdomovcov nemožný.

V spomenutom materiáli sme popísali lokalitu pod už dlhšie uzatvoreným mostom ponad železnicu, kde niekoľko bezdomovcov „bývalo“. Až pokým neboli nútení presťahovať sa. Odišli do objektu bývalého Milexu, ktorého časť je však momentálne v štádiu demolície. Bezdomovci ale nezmizli. Časť z nich sa presťahovala späť pod most.

V piatok 30.8.2024 zhruba o 22.00 hod. mali pod most prísť traja muži nehovoriaci po slovensky a mali bezdomovcov bez príčiny napadnúť a zbiť. S jedným z napadnutých sme hovorili osobne

- Článok pokračuje pod reklamou -

V civilizovanej spoločnosti musí byť úplne jedno, či sa jedná o bezdomovca, alebo kohokoľvek z nás. Napadnutie vždy zostane napadnutím a v žiadnom z prípadov nesmie byť tolerované násilie.

Ak by bola pravda, že bezdomovcov napadli cudzinci, o to vážnejší dôvod musí byť na objasnenie prípadu. Môže totiž ísť o tzv. oťukávanie si priestoru pre budúce pôsobenie skupiny v našom regióne a páchanie násilnej trestnej činnosti, môže ísť o testovanie reakcie polície, prípadne demonštráciu sily s cieľom neskôr sa zamerať napr. na bežných ľudí alebo podnikateľov.

V každom prípade počkáme na výsledky vyšetrovania, nakoľko vo veci malo byť poškodenými podané trestné oznámenie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. štátnu políciu tu asi nemáme, nevidieť ich, v noci je tam tma, auto som snáď mesiace počas tmy nestretol, všetko dávajú na priestupky (skúsenosti rodinných príslušníkov) a každého neochotne odpinkajú, takže netreba nič oťukávať, keby tu nemáme msp tak je tu čistá anarchia

    9
  2. Prašiny s Ukrajiny…začiname…🤷‍♂️ a potom čo dalej? Už prestanme si ich zastávat ludia vidia ich chovanie…obycajna zgerba…nakazena..čest vynimkam☝️ ….

    8
  3. Ako keby tých ľudí život málo bije, ešte si niekto povie, že im treba naložiť viac tak ich proste ide zmlátiť. 😔

    8
  4. Prečo nechodia večer na obhliadky? Behajú tu samy stvorkolkari preháňajú sa mestom, ešte aj okolo nich a im je to úplne ukradnuté. Autá si parkujú kde chcú, aj na tráve, na chodníkoch, teraz už nepotrebujú vyberať peniaze? Čo vlastne robia? Nikto ich nikde nevidel, mesto plné fetákov, veselo si predávajú, či na Perlovke, alebo pred Jednotou na lavičke. Chudáci bezdomovci, keď sa búra Milex a predali im dom na Železničnej, prečo im mesto nedalo neaky iný priestor na bývanie? Hlavne, že máme ihriská, kde nikto necvici a budeme mať tenisové kurty, ktore nebudú zastrešene a ked bude slnko, dážď a zima, nikto tam nepôjde, tým sa píši mesto, ale že je v meste bordel, plno fetákov a bezdomovcov, to nikoho netrápi.

    10
  5. Až sem sme to dopracovali s demokraciou. Narastá počet bezdomovcov, chudobných, ale aj vagabundov. V krajine pomaly kolabuje zdravotníctvo, školstvo v silových zložkách je čoraz menej ľudí a súdom už neverí skoro nik. Všetci majú práva, no povinnosti žiadne. Ale……..sme slobodní 😉 Kam sa rútiš, Slovensko? Toľko zloby čo je medzi ľuďmi aj deťmi tu nikdy nebolo.

    6
  6. Zasraní Ukrajinci!Nech už zmiznú,tam kam patria! Veľa z nich tu nemať, čo hľadať! Ešte si ich zastávajte, aké sú to chúdatká😡.

    6
  7. Toto je výsledok vyše 30 ročného vládnutia kapitalizmu na slovensku…skap vyjebaná demokracia..toto sme si vyštrngali v 89 tom..samí fetoš,díler,bezdomovec,cudzinec…

    4
  8. Sme ľudia, v poriadku. V dnešnej dobe však je veľmi veľa záchranných možností ako prežiť aj týmto nešťastníkom. Záchytných bodov je naozaj veľmi veľa. Od poskytnutia prespania, či rôznych potravinových a vecných darov. Ale predovšetkým m u s i a sami chcieť. Moja skúsenosť je taká, že viac ako 90% sa nivočí na alkohole, či drogách a takto čakajú na svoj koniec. Jedného z nich /podobného/ poznám. Je Ing. stavbár a skončil na ulici z rodinných dôvodov. Ale nepije a cez deň pracuje na čomkoľvek čo mu poskytnú. Nesmrdí, neotravuje, nežobre a neobťažuje ostatných. Výhovorky, že to či ono veru dnes už nikoho nezaujmú. V prírode to vieme ako dopadne. Ak sa odpoja od svorky , či sa nevedia sami uživiť. Nuž sme len ľudia, veriaci povedia dietky božie / ja nie som veriaci/.

  9. ano sudruhovia, to ze mame stat v srackach vobec nieje chyba rozkradajucich vlad, ale demokracie a kapitalizmu 😀 vytiahnite si hlavy z riti a skuste sa domahat svojich prav a zakrocte proti politikom, ked nekonaju korektne…ale na slovensku si ludia ziju s manetalitou toho, ze nechame politikom volne ruky, budeme drzat hubu a stat sa o nas postara, pretoze proste musi, alebo nieco…

    7
  10. podla pohybov pier by som povedal, že v tej vypipanej casti povedal“ šenk na trnavskej“ … pani ktora ich ubytovala nema na vyber, od uzatvorenia mosta jej poodchadzalo velmi vela najomnikov, takze ubytuje aj cvargu z ukrajiny.

    Ja som tiez mal neprijemne skusenosti s ukrajincami, podla mojho nazoru netreba ich lutovat, títo co su tu sú tak zbytocní ako boli zbytocní na ukrajine

    2
  11. Hm, nemala na výber, tak ubytovala aj Ukrajincov? A musí niekoho ubytovať? Keď sa mi potenciálny nájomník nepozdáva, tak ho neubytujem. Ale peniaze nesmrdia.

    3
  12. Ten bastard a odnoz cloveka Mikulas Daniel co za drogy lupil pajzel na Trnavskej preco tam ubytovávajú srbov ukrajincov co chodia krandut a vykradat po seredi a okolie? Sa cudujem ze este nikto nepodpalil ten pajzel toho udavaca. Cela rodina Mikulasovych je len odpad hovno a rakovina. Aspin ze im otca poslali na onen lebo to bolo najvacsie hovno z rodiny a po nom to zdedil jeho syn co je chodiaca rakovina

    3
  13. Za stav v akom sa tento štát nachádza veru demokracia nemôže. Do toho stavu nás postupne dostali všetky predošlé vlády a občania samotní keď vládam dovolili robiť to čo robili a dokonca podaktorých politikov opakovane volili aj keď zlyhali. Možno je najvyšší čas zamyslieť sa nad tým komu dáme hlas v najbližších voľbách.
    P.S. – nikto vám nekáže voliť PS. Na Slovensku máme takmer 60 politických strán, stačí si vybrať. Ideálne vybrať toho kto nás predošlé roky neokrádal a ne-o-je-bal.

    7
  14. Ta zgerba ukrajinská už odtiaľto nikdy neodíde. Potkan ktory im povolil pobyt. Rozmnožia sa tu jak myši, berú nám robotu a pritom by mali bojovať.

    2
  15. ABC 5. septembra 2024, 12:55
    Tebe vzali konkrétne akú robotu?
    A myslíš si, že slovenskí hrdinovia chcú bojovať? Zisti si, koľko tisíc chlapov podpísalo odopretie zbrane v prípade mobilizácie. Ty by si sa išiel dať zabiť?

    2
  16. CHUDÁKA , KARVAJA DOBYLI ,VED ON JE NEŠKODNÝ .! UKRAJINCI SI CHCELI KOPNÚT a
    UDRIET ÚBOHÝ SKOKOTENCI JA IM PRAJEM A ŽELÁM ,, SMRŤ ! NEMÁM DOBRÉ SKÚSENOSTI S UKRAJINCAMI ! PUTIN VIE PREČO NA NICH ÚTOČÍ . UKRAJINCI 89% !!! 89 % 89 % SÚ ŠPINOCHY ! ODPAD ! ASOCIÁL ! KURVY ! ALKOHOLICI ! FEŤÁCI ! SKRÁTKA ZLÍ BASTARDI ! A POTKANY A TEN POLOBUZERANT TEN ICH PREZIDENT JE PARAZIT ! POČKÁM AI NEBOJTE SA ZLE DOPADNE ! Mám S NIMI ZLÉ SKÚSENOSTI A POLICAJTI SI NEVEDIA SNIMI PORADIT A ANI NAŠE ÚRADY !

    1
  17. Jožo k.aky si bol niekedy búchač keď si sa vždy na cepenskej z Bagitom byl.teraz sa necháš zbit.

  18. Zaujímavé, že tento capslockový Seredan ešte nedávno pod iným článkom toto isté písal na bezdomovcov, chcel ich biť a aj horšie. Teraz, keď ich niekto naozaj zbil, tak rovnako píše o útočníkoch. Alebo máme grázlov bitkárov deliť na tých našich, ktorí ich môžu zbiť a tých druhých? Tomu sa hovorí nasratie si do vlastnej huby milý Seredan.

    1
  19. to, že je niekto bezdomovec môže byť aj jeho rozhodnutie, veľa z nich nechce pomoc a nechcú sa vzdať života, aký žijú, majú veľa príležitostí a väčšina z nich to odmieta, radšej alkohol, niektorí drogy, ale nič nevymenia za tento druh slobody

    1
  20. Milý ukrajinci, chcete v kľude zit tak žite, ale ak sa chcete bit tak sa vráťte na Ukrajinu. 20-25 rocny idu bit bezdomovcov ktorých život fackuje už tak dosť, môžte sa hanbiť. Využívate svoju silu prave proti tým vďaka ktorým mate co žrať a kde spat, pfuj hanba vám

    2
  21. a ty vies, ze to boli Ukri?
    podla mna to boli zasrati snsaci, aby vas nackov vyprovokovali proti ukrom.

  22. Nech to bol akýkoľvek cudzinec a dotyčný mu fakt nič neurobili ,neokradli ,… tak by ich mala polícia zobrať a deportovať tam ,odkiaľ prišli. Žiaľ Ukrajinci si tu nebudujú bohvieaké meno a doplatia na to hlavne tí poriadny . V Poľsku to budú robiť tak ,že urobí priestupok , bude porušovať zákon ,deportujú ho priamo na Ukrajinu a odovzdajú armáde ,oni ho už použijú tam kde treba. Je to jednoduchý nástroj na udržanie poriadku.
    A štátna polícia v Seredi nie je . Zavretý na základni ,po meste preteky na motorkách ,autách . Škoda reči . Motorkár na Čepenskej ul. v noci lieta hore ,dolu a páni vo vedľajšej ulici ( Pekarská ) sú v pohode . Potom sú urazený ,že každý na nich nadáva.

    1
  23. To je ľudský odpad čo dokáže mlátiť bezdomovcov, za to im treba dať exemplárne tresty.
    V meste je dosť kamier a ak je vôľa ľahko zistia kto sa pohyboval v okolí navyše keď boli 3 ja …
    5 rokov natvrdo s psychopatom Cernakom v jednej cele

  24. Na sídlisku presne viete, kde bývajú Ukrajinci, majú častokrát podobné správanie ako uvreštané neprispôsobivé hovädá.

    2

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované