back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Novovytvorené družstvo kadetov na prípravnom turnaji bez výhry

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dňa 29.8.2024 sme s novovytvoreným družstvom kadetov U17 odohrali prípravný predsezónny turnaj v Považskej Bystrici. V prvom zápase so Spišskou novou Vsou sme zistili, kde je svet a kde sme my. 28 zahodených striel z pod koša a 22 stratených lôpt kvôli nepresným prihrávkam hovoria o výsledku v súperov prospech.

Druhý zápas sme jasne dominovali, na hráčoch bolo vidieť enormne rýchle zohriatie sa. Hra sa podobala na to, čo sa od tohto družstva očakávalo. V druhej polovici zápasu som uprednostnil zohrávanie sa tímu ako celku pred výsledkom. Zosúladenie tímu, hľadanie dvojičiek alebo ideálnej zostavy je mne prednejšie, ako výhra v prípravnom predzápasovom turnaji.

Toto družstvo čaká ešte domáci turnaj v Seredi v dňoch 7. a 8. 9. 2024. Na domácej palubovke sa stretneme s tímom z Lučenca, Bánoviec a Trnavy. Týmto Vás zároveň pozývame podporiť našich chlapcov pred náročnou basketbalovou sezónou.

K zápasom sa vyjadril aj Oliver Tóth: “Do včerajších dvoch zápasoch sme nastúpili po dlhej dobe. V prvej hre sme boli trochu spomalení, poľavovali sme v obrane a z pod koša sme nevedeli dať ľahký bod. Druhú hru sme so 3. štvrtiny zvládali, výborne skvelo sme si prihrávali a mali sme celkom dobrú komunikáciu. Súper nás však na konci zápasu prekvapil a zatlačil v obrane. Z dobrej obrany vznikali ľahké útoky a kvôli tomu sme napokon zápas prehrali. Bol som s výkonom hráčov a aj samého seba spokojný no však na vyhranie zápasov to nakoniec nestačilo.”

- Článok pokračuje pod reklamou -

Tréner: Matej Grill

Asistent trénera: Tibor Kiss

Vedúca družstva: Ema Plaštiaková

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované