back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Pravda o vojne na Ukrajine!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Dôležité udalosti okolo nás a hlavne tie skutočne závažné, by sme sa mali hodnotiť po ich dôkladnej analýze, s poznaním historických súvislostí a bez zbytočných emócií.

Skúsme toto video:

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Chlapec sa zdá byť celkom objektívny. Až na nejaké nepresnosti. Pretože z toho hladiska má záujem o zdroje surovín nielen Rusko, ale aj EU a tiež USA. Takže stotisíce Slovanov zomieraju za energie pre západnú Europu a USA? Vždy som si myslel, že ide len o ukrajinsku obilnicu a elektrickú energiu, nielen o rusko jazyčné obyvateľstvo. . Takže ide o všetko. Obilie, plyn, ropu, elektricku energiu, ornú pôdu, lacnú pracovnú silu, ktorá na rozdiel od kultúrnych obohacovačov aj niečo na trhu práce dokáže. A komu dáte mlade Ukrajinky? Migrantom z Afriky?

    4
  2. Julius Bielik…

    ano, ked mas taketo znyslanie, ako ano.. beznemu cloveku by mohlo prist normalne ziskavat zdroje prostrednictvom investicii, ale najdu sa aj taki, ktorym pride v pohode uchvatit uzemia silou a agresiou…cize hej, slovania umieraju pre zapad, koli zapadu, lebo rusko napadlo ukrajinu.. logika jak cip…

    4
  3. Objektívna pravda podľa rusofilov je taká, že celý svet je na vine tomu, že russká armáda ničí, rabuje a znásilňuje na Ukrajine. To je presne ficova škola, všetci mu ubližujú, ohovárajú ho, on predsa nikomu nikdy nič nespravil, on je len obeť celosvetového sprisahania. Amerika fuj, ale potom kúpime americké F-16. EU fuj, ale peniažky z fondov neodmietneme. A tak podobne…

    6
  4. Čisto hypoteticky: Rusko by založilo vojenský pakt ako protipól Nato. Chcela by doňho vstúpiť Kuba, alebo Mexiko. Aká by bola reakcia USA? Ak by bol čas na odvrátenie tohto kroku, tak „farebná revolúcia“. Ak by čas nebol, tak vojenská intervencia. Dôvod by sa našiel, ale čosi také na hraniciach USA by bolo nemyslitelné. Ako dôkaz predkladám tzv. Trumanovu doltrínu., alebo Monroeovu doktrínu. Dosť jasné? Viem, že malé krajiny susediace s Ruskom uz v NATO sú a Rusi to akceptovali, ale Ukrajina je obrovská a to už pre Rusko akceptovať nejde.

  5. Július Bielik 31. augusta 2024, 10:59 – tak Ukrajinu v NATO sa neda Ruskom akceptovat vravis? A čo Fínsko a ich 1340km hranice s Ruskom? A ked ich tak ohrozuje NATO ako je mozne ze prave z tejto hranice stiahli vojakov na Ukrajinu?
    Pakt ako protipol NATO? Vies o tom, ze Rusko sa do NATO pytalo dva krat? Z toho raz prostrednisctvom samotneho Vladimira Vladimirovica u Clintona? Uz maju svoj BRICS ako jeden protipol a veľkú dieru do sveta s nim neurobili…

    2
  6. Anonym 31. augusta 2024, 10:38

    co by nie, pozri sa kolko maju rusi zostrelov vlastnych strojov 😀 cize aj keby bola NA KONCI vysetrovania pravda, ze si ukrajina zostrelila vlastny stroj, tak to je proste vojna a Rusku sa to iste dari uz skoro 3 roky pocas ich 3 dennej specialnej operacie, ktora ide podla planu fuhrera Vladka. Na to, ze Rusko sa korunovalo do pozicie svetovej velmoci a vyhlasovalo ako ma 2. najlepsiu armadu na svete, tak nevedia skoro 3 roky porazit mensi stat s ktorym susedia, cize maju priamy pristup na bojisko a aj ked popri tom tlapu tie blbosti, ako bojuju s celym nato, tak sa Ukrajina brani s vysluzilymi prostriedkami z nato, ktore im boli poskytnute este s omedzeniami pouzitia… Rusko sa same strelilo do nohy a este sa na zemi pobodalo tupym nozom a teraz skapina na tetanus… ale hla, ukrajine havarovala f16, co je najvacsi uspech…

    8
  7. Pravda o vojne na Ukrajine! zaujímavý nadpis . koľko už bolo napísaných právd a koľko sa ich nakoniec časom potvrdilo .

  8. Milý július a čo si myslíš že ide putinovi na ukrajine ? Jemu je obyvateľstvo ukradnuté. Aj to ruské nie to ešte ukrajinské. Putin iba vie že je ta veľa nerastných surovín čo znamená ešte viac peňazí pre ruSSko.

    2
  9. Keby bolo obyvatelstvo ukradnuté už dávno by Ukrajina padla. Toto nieje plnotučný útok, kde sa nehladí na dopad.

  10. Achh 31. augusta 2024, 16:28

    jasne, ze nie… ved skutocna armada ruska este ani nenastupila nie… pravda je ze Rusko mimo jadrovych zbrani nasadilo uz vsetko co mohlo.. ani po 3 rokoch nemaju vzdusnu prevahu na Ukrajine… Rusko proste nema na to aby viedlo frontalny boj na 100km useku a tlacilo rychlo vpred, presne preto dokazu ist len cez spalenu zem a niesu schopni taktickeho prielomu bez velkych strat…a tomu ver, ze im je civilne obyvatelstvo ukradnute, ako ukrajinske, tak aj ruske.. presne preto nevytvorili a ani nerespektovali ziadny bezpecny koridor…

    1
  11. Akí geopolitici sa tu vyrojili 🙂
    Pravda je ukrytá v knižke toho poľského oného starého xida Zbiga : „Veľká šachovnica“
    pokiaľ si ju neprečítate tak tu budete drístať o zdrojoch a surovinách, keby to bolo o nich tak vojna je už o 20 rokov skôr!
    Je to presne o priblížení sa NATO k hraniciam RuSSka! Čo si myslíte, že ruSSký medved potrebuje, aby mal tých ťahačov za jeho chvost hned na hraniciach? Ak áno, tak ste naivní ako ja, ked som mal 15 rokov 🙂

  12. HeHe…a Ty si aký múdry?!!!! Ja žasnem 🙂
    Presne ten Július má rozum a vy ostatní iba indoktrinovaný mozog!

  13. Ertywet…ak ide o to NATO tak ako to že nezautocili na Fínsko keď ohlásili záujem o vstup NATO? Akože hranica s Ukrajinou je problém ale s Fínskom už nie?

    3
  14. Pravda o Ukrajine nie je. Počítam tak ešte 3 roky. Potom sa vyroja tí, čo podporujú tú, či onú stranu. Ja som Slovak a prepáčte, nie som v žiadnom vojnovom konflikte. A predsa to cítim na každej strane môjho života, ako keby som bol.

  15. HH, tak som zvedavý, ako sa teraz vymotajú z tohto tie rusofilcky, logicky obhajovať neobhájiteľné sa nedá donekonečna, ale rusofilcky už ukázali toľko logických kotrmelcov, že neprakvapí ďalší. Ozaj, koľko už ste vymysleli dôvodov na útok russka od začiatku vojny? Pamätám si ochranu obyvateľstva na Kryme a Donbasse, potom denacifikácia Ukrajiny, spomínali sa aj nejaké tajné laboratóriá, potom to bolo rozťahovanie NATO, tuším ste nezabudli ani na USA a ešte mi do kompletky chýbajú Židia a ilumináti :))

  16. Anonym 17:26, to si musel dlho rozmýšľať, koľko borovičiek s pivom v papuči padlo, kým si vyplodil taký nápaditý komentár?

  17. Smerohlas 31. augusta 2024, 22:05
    Niekto sa vyberie denacifikovať, niekto hľadá zbrane hromadného ničenia, niekto prináša demokraciu. Zámienka na napadnutie krajiny, ktorá neskáče podľa píšťalky sa vždy nájde. Prípadné sankcie či zodpovednosť sa uplatňujú aj tak iba smerom na východ. Takže ďalšie žvásty si môžeš ušetriť. Je veľmi smutné až tragikomické, že nikto nevolá po vyšetrovaní incidentu z 2014 v Odese, pri ktorom bolo upálených takmer 50 ľudí. A takúto krajiny chcú niektorí idioti prijať do EU a NATO. Ako sa vraví, rovný rovného si hľadá.

    1
  18. Nič neospravedlní agresora , je to len Putinova túžba po bývalej CCCP , tak ako Orbánova túžba po veľkom Uhorsku , je to len chamtivosť a túžba po moci .

  19. S Fínskom v NATO problém Rusi nemajú. Budú mať vtedy, keď USA prídu s myšlienkou umiestniť tam svoje rakety a budovať základne ako sa chystali na Ukrajine.(Krym) Akože to bolo počas „Kubánskej krízy“? A po druhé Fínsko má „svojho majiteľa“, Ukrajina sa parceluje posledné roky. Tak ako sa rozparcelovalo Kosovo. To sa mohlo odtrhnúť od Srbska. Katalánsko sa od Španielska odtrhnúť nemôže, prečo? Pretože tam už tiež má všetko svojho majiteľa. No to prečo Rusko nevzali do NATO, aj keď tam po „studenej vojne“ chceli vstúpiť, môžem len hádať. Pre koho by sa vyrábali zbrane, keby všetky štáty boli v jednej koalícii? Proti komu by zbrojili a na čom by zarábali? Nebolo by blbe okrádať spojenca? Ak ročne zarobíš miliardy na zbraniach, musíš si vytvoriť nepriateľa, aby si ľuďom vysvetlil dôvod prečo musíš zbrojiť. Proti mimozemštanom? Nemusíme chodiť ďaleko, stačí k susedom do Česka. Pohľadajte si koľko zarábajú na Ukrajincoch.

    1
  20. Ešte čakám na článok o vojne v Gaze, pretože tam tiež umierajú nevinné ženy a deti. Aha, zabudol som. Tam nebojuje Rusko, ale Izrael. A ten je spojenec USA. A ešte postreh z „Pravdy“: Ukrajinskí partizáni bojujú za líniou ruských nepriateľov. No v Iraku, v Afganistame boli vojská NATO označované ako koaličné a domáci, ktorí na ne viedli útoky, lebo ich tam nechceli, sa označovali ako teroristické. Aký je teda rozdiel medzi partizánom a teroristom? Proti Rusom si partizán, proti Nato si terorista. Je úplne jedno, na akom území sa konflikt odohráva.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované