back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Polícia obvinila samozvaných „lovcov pedofilov“. Išlo o skupinu 5 osôb vo veku od 15-17 rokov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti predvčerom obmedzili na osobnej slobode 5 mladých osôb, vo veku od 15 do 17 rokov. Včera im vyšetrovateľ vzniesol obvinenie za závažnú trestnú činnosť.

Z „LOVCOV“ SA STALA „KORISŤ“

Príslušníci krajskej kriminálnej polície v spolupráci s Trnavským a Bratislavským PPÚ, vykonali akciu „LOVEC“. Počas nej vykonali viaceré domové a osobné prehliadky, v rámci ktorých sa im podarilo zaistiť množstvo stôp.

V rukách polície skončili 5 tínedžeri, ktorí mali vystupovať ako maloletá osoba a cez sociálnu sieť si tak dohodnúť stretnutie s dospelým mužom. Toho mali pri stretnutí, ktoré sa uskutočnilo na vopred dohodnutom mieste mimo obce, fyzicky napadnúť a potom aj obrať o finančnú hotovosť.

SPRAVODLIVOSŤ DOSTIHLA AJ ICH

Krajskí vyšetrovateľ päticu obvinil zo zločinu lúpeže a prečinu obmedzovania osobnej slobody spolupáchateľstvom. V prípade dokázania viny, môže páchateľovi takéhoto skutku, hroziť trest odňatia slobody až na 12 rokov. V prípade mladistvých osôb sa trest znižuje na polovicu.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Apelujeme na verejnosť, aby nikdy nebrala spravodlivosť do vlastných rúk. Pokiaľ má niekto akúkoľvek vedomosť nielen o sexuálnych predátoroch, ale aj o ich samozvaných „lovcoch“, aby sa vždy obrátil na Políciu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Neschvalujem aby sa to riešilo takto, ale pedofili sú fakt špinavá banda. V niektorých iných krajinách si robia spoločne večierky a párty. Sú to chorý nakazený ľudia čo ničia životy iným ľuďom, pretože im znásilňujú deti ktoré majú často traumu na celý život. Smrť uchylakom. Pedofili sú špinavá uchylna banda , ktorá by mala skončiť v ústave, base, nápravnom zariadení či šibenici.

    6
  2. Podľa mňa akt občianskeho vzdoru. Kam zákon nemôže, môžeme my. (Akurát sa nesmieš nechať chytiť) 😀 Takto to bude fungovať v budúcnosti. Policajtov je málo a zlodejov, degešov, feťákov, úchylákov, pedofilov pribúda. Už sa ani neboja. Ako sa majú ľudia brániť? Keď sa zločinci neboja zákona, budú sa musieť naučiť báť občanov. Aj tak to už za chvíľu nebude mať kto vyšetrovať 😱 Prostriedkov na obranu svojho majetku a územia je dosť. Návody na ich výrobu zverejňovali naše médiá otvorene a beztrestne, keď deti s bábuškami spolu vyrábali zápalno-výbušné zariadenia na boj proti okupantom. No nepouč sa z toho 😱 Takže hor sa do boja proti zločincom! Ak nechcete aby vaše det v budúcnostii fetovali, viete čo treba robiť. Polícia nemá kapacity, kto to za ňu vykoná? Ak náhodou kapacity má, sú tu sudcovia, ktorí majú často majetky v mnohonásobne väčšej hodnote, ako mohli legálne zarobiť. Raz táto bublina praskne a ľuďom nervy tiež. Veď podľa novely zákona, ak Ti niekto odcudzi vec do 700 eur, dostane pokutu do 331eur a to len vtedy, ak ho chytia? Môže kradnúť každý deň. Za recidívuje je to trestný čin, len ak bol predtým za taký čin odsúdený? A ak odsúdený nebol? Tak donekonečna. Vždy len zaplatí pokutu, ak bude mať z čoho. Úžasná novela. To som si myslel, že len Matovičova vláda bola zmätočná 😀Dokedy si myslíte, že bude zlodej chodiť kradnúť? Kým bude mať paprče, alebo nezhorí pri neodbornej manipulacii s horlavými látkami na cudzom pozemku.

    1
  3. P. Bielik, Matovičova vláda bola zmätočná, oni doslova nevedeli, ako na to. Teraz tu máme profesionálnych klamárov, ktorí už vládli 3-krát a to čo predvádzajú teraz nie je žiadny zmätok, ani náhoda, to je cielené konanie, zlodejská vláda praje zlodejom a podvodníkom, takže sa máme na čo tešiť, keďže zákon teraz už naplno nahráva podvodníkom a zlodejom.

    1
  4. Či budú ľuďia kradnúť či nie, je v každom z nás. Je irelevantné, aký trest človeka môže postihnúť. V niektorých krajinách vrahov popravujú, zlodejom odtínajú ruky a vraždí a kradne sa tam naďalej. Pokiaľ si pamätám, v Rakúsku či v Nemecku sa ešte v 90rokoch nezamykali autá pred domom. Potom sa otvorili hranice, prišla zgerba zo Slovenska a pokazila povesť všetkým Slovákom. A nebude novinkou, ak poviem, že samotná zastupkyňa najväčšej demokracie a slobody v EU Ursula v.d Leyen čelí podozreniam z kšeftov s Pfizerom. A predsa bola zvolená znovu. Zvolil ju tam Smer???

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované