back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Seredčanka Terézia Koščová oslávila krásnych 101 rokov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Pani Terézia Koščová, obyvateľka Serede, oslávila v týchto dňoch svoje 101. narodeniny. So svojím optimizmom a chuťou do života je dôkazom, že vek je naozaj len číslo.

Pani Terézia celý svoj pracovný život zasvätila školstvu. Najskôr pôsobila ako učiteľka a neskôr ako dlhoročná riaditeľka Materskej školy na Podzámskej ulici v Seredi. Jej práca a obetavosť prispeli k rozvoju vzdelania a starostlivosti o najmladšie generácie. Dnes si užíva pokojnú jeseň života v Zariadení opatrovateľskej služby v Šintave. V domove je obklopená opaterou a pozornosťou personálu, ktorí sa o ňu s oddanosťou stará. Aj napriek svojmu pokročilému veku si pani Terézia zachováva vitalitu a záujem o dianie okolo seba. Pre mnohých je jej pozitívny prístup k životu skutočnou inšpiráciou.

Pri príležitosti jej významného jubilea jej prišli zablahoželať aj predstaviteľky mesta Sereď – viceprimátorka Mária Fačkovcová a vedúca oddelenia sociálneho, bytového a rodinného Silvia Adamčíková.

„Fyzické i duševné zdravie pani Koščovej je obdivuhodné.Jej pozitívne nastavenie k životným situáciám, sledovanie súčasného spoločenského i politického diania je úžasné. Má úplne jasno v tom, čo je v našej spoločnosti dobré a čo zlé,“ opísala na sociálnej sieti stretnutie viceprimátorka Fačkovcová.

Redakcia SOL praje pani Terézii do budúcna ešte mnoho krásnych chvíľ prežitých v zdraví a spokojnosti.

foto: M. Fačkovcová

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované