back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Keby v kolónach v Seredi museli stáť tí, ktorí ju spôsobili, veci by riešili inak

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď |  Posledný predĺžený víkend počas prázdnin spôsobuje obdobné situácie v doprave, ako každý piatok počas výrazných obmedzení súvisiacich s rekonštrukčnými prácami na diaľničnom moste ponad rieku Váh pri Váhovciach.

V meste Sereď je znovu výrazne zvýšená koncentrácia hustoty áut tranzitujúcich zo západu na východ Slovenska.

Je evidentné, že niektoré navigácie vyhodnocujú prejazdnosť cez Sereď vrátane čakania na dvoch svetelných križovatkách za výrazne rýchlejšiu, ako čakanie v kolónach na rýchlostnej komunikácii R1 v smere na Nitru.

Takže znovu sa potvrdzuje úplne nepochopiteľné načasovanie viacerých opráv na jeden termín, kedy sú kolóny a čakacie doby kumulované, čo spôsobuje výraznú nervozitu u vodičov, predlžovania termínov dojazdov do cieľového bodu a zároveň vážne problémy s dopravou v meste Sereď.

Že zrovna v meste Sereď, ktorého obyvatelia sú už 1,5 roka priamo konfrontovaní s neschopnosťou správcu mosta ponad železnicu aspoň pracovať na jeho znovu spojazdnení, je skutočne aroganciou moci, nakoľko prakticky každá z týchto dopravných zápch sa priamo týka značnej časti obyvateľov mesta, ako aj ľudí pracujúcich v časti mesta za uzatvoreným mostom ponad železnicu.

Buďte trpezliví a jazdite opatrne !!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Z,praxe môžem potvrdiť ,že keby bolo na diaľnici za omw urobené zipsovanie do ľavého pruhu neboli by až také kolóny …no každý trtko sa musí tlačiť na koniec a vyžaduje zipsovanie ale škoda reči

    11
  2. Všetko zlé je na niečo dobré. Ale len pre toho, kto vie rozmýšľať a dávať si fakty do súvislostí.

  3. Po nástupe ‚novinarovho‘ favorita do úradu prestala v meste burina rásť… Všetko je ako má byť, všetci sú šťastní…

    10
  4. Nerieš dopravu v meste! Dajme článok aku vystroj kupit na tenisové hrište? Kopačky rakety a ping pong king kong?

  5. Ako ze nic nie je funkcne???
    Ved ked chces zaparkovat pred cinzakom nemas kde lebo miesta maju pokupene bohaty alebo vodici s inymi SPZ…!!! A miesta su blokovane aj ked su mesiac ci dva mimo ale zaparkovat tam nemozes!!! Takze toto funguje perfektne!!!
    Pozrite si mestá ako sa tam parkuje vyhradene parkovanie maju len invalidi ale dedina SERED musi mat asi prijem na ukor menej majetnych…!!!

    2
  6. Čo sú to iné ŠPZ? To už dávno neplatí ty dilino menej majetný. Ten s tou inou ŠPZ môže byť s trvalým pobytom v Seredi, platí tu dane a je väčší lokálpatriot ako ty. Som za parkovaciu politiku ako v TT, pridáš sa?

    1
  7. Neviem ci sa prida dilino, ale ja ano.
    Pred tyzdnom som musel ist do tt. Podvecer, kedy su u nas parkoviska preplnene, tam som nasiel v pohode volne. Za patak na hodinu.

  8. Za paták? Si chuj! V centre sa platí 2€ / h. Zaparkuj na pol dňa a mohol si ist na obed

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované