back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Známeho „zlodejíčka“ Filipa S. zadržala hliadka Mestskej polície s ukradnutou kolobežkou aj drogami

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Mestská polícia Sereď |  Vo štvrtok sa na mestskú políciu dostavil občan s oznámením, že pred fitkom 365 mu niekto ukradol medzi 17,00-19,00 hod. elektrickú kolobežku.

Po vzhliadnutí kamerových záznamov, bolo zistené, že kolobežku pravdepodobne odcudzil v čase 18,13 hod. pre hliadku dobre známy „zlodejíček“. Hliadka podozrivého spozorovala v čase 23.27 hod. na Nám. slobody ako ide na kolobežke smerom k šintavskému mostu.

Na mieste bol zadržaný a nakoľko sa počas vykonávania služobných úkonov hliadke pokúsil utiecť, boli voči nemu použité donucovacie prostriedky. Pri bezpečnostnej prehliadke bola u osoby nájdená neznáma omamná látka, pravdepodobne pervitín.

Na miesto bola privolaná hliadka OOPZ, ktorá si prípad prevzala a tiež bol privolaný aj majiteľ kolobežky, ktorý si kolobežku opoznal.

zdroj: FB/Mestská polícia Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ale vďaka Ficovi a jeho vláde sa mu nič nestane a môže kradnúť ďalej. 🙂 Super.

    Výborne ste zvolili Smero-hlaso voliči. Gratulujem.

    38
  2. Tak PS a SAS chceli legalizovať drogy a tebe vadí trestný zákonník presne taký istý ako majú v Rakúsku. Konečne sa zákonmi blížime k západu ale ty evidentne krstený komunista by si chcel zákony východu. Tam si bol naďalej komunistické strany a možno ti vrátia trestné zákony aké boli od roku 1993

    13
  3. Ozaj sa niekto ohana zapadnymi zakonmi ? Ked tebe niekto nieco ukradne a nic zato nebude mat potom budes inak rozpravat. Fico patri do basy aj sjeho posluhovacmi. Ludia otvorte oci uz konecne, ste pekne zaslepeni. Vam ozaj staci iba naslubovat pred volbami ????

    15
  4. Trestný zákonník, aký majú v Rakúsku? Takým smeráckym sračkám môže uveriť len tupec, ktorý ich volil :)) Keď začnú znovu úradovať známe autičkarske firmy sered, zem. sady, pata a spol, tak som zvedavý ako budeš obhajovať… Zaujimavé, že zlodeji, ktorí na Slovensku kradli 20 rokov, tak až v tom skazenom západnom Rakúsku museli pozatvárať a to sme mali tie strašne kruté a prísne zastaralé tresty.. že to nedáva zmysel? To asi tupcom, ktorí obhajujú smerácku zlodejinu, nikdy nedôjde na tie sprosté hlavičky.

    19
  5. Treba si zvolit Progresivcov, ktorí masívne cicajú štátne dotácie cez svoje rodiny na LGBTI kultúru.

    15
  6. Vy retardi čo tu riešite politiku jebe vám ??????? Ste na smich

    Článok o našom fetišizuje Filipovi a retardi tu riešite politiku Hned mam tlak keď toto čítam

    Filipko si uz tam Drž sa možno ti ta basa pomoze lebo si nepoučiteľný celý zivot sa tam ťaháš a zas si tam skončil mas 27 rokov a 9 odsedenych

    3
  7. státne dotácie na pomoc chudobným, o ktorých sa štát nevie postarať. Všetky dotácie sa musia preukázať na aký účel boli použité… Inak by ich museli vrátiť.
    Takže zase len jednoduchým ľudom podsunutá polopravda…

    3
  8. Tento drbo má šťastie , že po ňom niekto z 365ky nehodil celý rotoped a nezašlapal ho rovno do zeme. Potom by už chodil len na kryplkáre

    2
  9. Nebudem tu chodit okolo horúcej kaši neviem preco to robil ….. Ale ja mu verím že sa zmeni kvoli mne no každá zmena vyžaduje čas …..
    Verím mu a budem stáť pri nom pretože som jeho priateľka ….. ( Reči tipu no máš sa čím chváliť si nechajte nikeho nezaujímajú !!)
    Verím mu že víde a budeme štastný ….!

    1
  10. Podaktori su tu pekne sprosti. Ved ste si skvelo smer zvolili. Len vam zelam, nech vam pekne cosi ukradnú a idealne pravidelne a pekne sa vam budu smiat do oci :). Sice vas budu odr#avat, ale hlavne ze je to Smer vasa zachrana. Tupci

    7
  11. Progresivci choďte teda ukázať svetu čo dokážete. A nie tu len rozprávať. Poznám veľa machrov progresívnych, teda “ najmúdrejších “ čo sa s radosťou vrátili zo sveta a ani tu nič nedokázali.

    7
  12. Tak sa mi zdá, že ľuďom z tej politiky riadne prepína a nedaj boh aby si si otvoril hubu na tú bandu čo nám práve vládne.
    Ak niekto napíše niečo zlé na Ficka a jeho bandu tak to hneď musí byť volič PS alebo SASky. Ja len nechápem ako ste to vypočítali keď na Slovensku máme cez 50 politických strán 🤔.
    Robíte z Fica poloboha pritom je to obyčajný zlodej a klamár. Stačí si pozrieť nejaký zostrih videí kde jedno sľuboval (hlavne pred voľbami samozrejme) a druhé spravil (ak vôbec niečo spravil).
    V priamom prenose nás neustále všetkých odrbáva, za tie roky rozkradol hádam aj jeden ročný rozpočet ale nedbali by ste mu pomník postaviť.

    13
  13. Anonym 26. augusta 2024, 13:35
    Ty si určite veľký bojovník proti liberálom, ale ani nevieš, čo to slovo znamená a ešte si si zvolil bukvicu za prezidenta, takže si ešte sprostejší, ako by sa od dezoláta dalo čakať.

    6
  14. Všetci vyciciavajú tento štát. Jeden na druhého ukazujú prstom, ale jeden je za osemnásť, druhý bez dvoch za dvadsať. Hrajú nám tu veľmi drahé divadelné predstavenie, pritom sú kamaráti. Ešte ani jeden tam neschudobniel. Všetci sa tam dobre nabalili na úkor nás. Ale len sa rozrastajú, ako huby po daždi. Nikomu sa nechce po skončení volebného obdobia vrátiť na pôvodné miesto do práce, radšej založí novú politickú stranu. Len či bude mať kto na nich robiť?

    1
  15. v Spišskom Štvrtku chlapík pestoval marihuanu.
    Našli mu 3,8 kila Hrozilo mu 20 rokov Po novelizácii trestného zäkona dostal podmienku. Ďakujeme pán Fico

    2
  16. Aj napíšeš za čo patrí do basy ? Všetci stále vyhukujú že patrí do basy, ale nikto nevie povedať aký zákon porušil za ktorý by mal ísť do basy. To môžem aj ja na teba hovoriť že patríš do basy len tak lebo sa mi nepáčiš ?

  17. Vsetci vedia za co, le slepi a blbi dezolati ho budu stale branit .
    A smola, ze vas je tolko a stale ho pretlacite do vlady.

    1
  18. Veď napíš za čo ?? Ja si nikoho nezastávam, len sa pýtam lebo už mi je to smiešne. Toľko rokov o niekom tvrdiť že kradne, že je mafián… a nemať ani na jedno z tohto čo sa stále vyhukuje doteraz jediný dôkaz ? Ani jeden politik nie je svätý o tom nemusíme diskutovať, ale toto je už ozaj trápne a pomaly si začínam tak istom myslieť že je to všetko len o získaní moci. Budem ustavične vyhukovať že si zlodej, mafián, korupčník… aj keď nemám jediný dôkaz, ale aspoň získam voličov…

    1
  19. smejem sa na dementoch co sa tu vyjadruju na politiku. Dobre vam vymleli mozgy. Aj ked bude clanok o plavani nezabudnite pisat o Ficovi, Putinovi ze voda je kvoli nim mokra 😀 😀 😀 . Liecte sa hlupaci.

    5
  20. On neporušil nič, veď aj hejslovák ho oholil a nedal mu polovicu. Takže neporušil nič. Je čistý ako ľalia.

    1
  21. Viete hovno !!!
    Ano mal mat sud buduci mesiac mal ist za minulosť sedet este na 7 mesiacov !
    Tu kolobezku sme kupili od jeho ,,kamosa,, a platila som ju ja lebo ju chcel …
    lenze jasne kriminalna mimulosti policia mala pici ani ma nezavolali vypovedat ! Jebli mu rychle konanie a siel do basi ale ja to tak nenecham mame odvolavaci sud a idem vypovedat ! Toto su ludia.slovenska. len domyslat si a sudit co keby ste si pozametali pred svojimi dvermy?

  22. ako mozes napisat ze si ju kupila pod clanok kde je pisane ze ju ukradol 18:13 na kamerovych zaznamoch haha

    1
  23. Lebo ojebi kedze na zazname je muz vidno len zo zadu ! To ani nenapisu sak jasne to hodia na niekoho ! Preto ! Si to dovolim napisat a dostal dost !

  24. Ďalšia vec tom.case bol semnu a z malym …. U mojej rodiny v cas odcudzenia !. A to vie dokazat aj moja rodina kedze mame kameri vonku 👍 na dome ! Takze si mozte vraviet co chcete ! Vsetko sa riesi a ci sa vam paci ci nie dosiahneme svoje

  25. Mila pani alebo pan mozte si tu pisat co chcete a domislat si co chcete je my to jedno nepoznate detaili pripadu nepoznate ani prd ….. Takze vase teorie a poznamky ma vobec nestresuju on sa chcel zmenit a to aj dodrzoval ! Navise ma prekoho kedze coskoro bude otcom …… Pekny večer 🙂

  26. Aha takze ty si ju najprv zaplatila jeho kamosovi a potom ju on na zazname od chrbta zobral hej? Ak dobre chapem.. hmm, a platila si prosim ta aj tie drogy co mu nasli? Nech teda vieme ako to bolo.

    1
  27. Vam sibe ? Zas debiliny pisete ? Doniesol ju ten co ju pdcudzil ku filipovy a povedal ze potfebuje peniaze zr nam zajtra donese papiere ku nej ci ju nekupime ze je jeho tak som ju kupila kdo mal vedet ze je kradnuta ? Vase debilne dohady tej vymletej hlave si nechajte pre seba !

  28. Policia ma vypoved meno.a je to v rieseni viac vam niesom povinna vraviet dozviete.sa v clanku 🤣 lebo toto je strata casu a energii stale nieco budete mat za problem ci nejake pripomienky …. 🤣

  29. Ja nedrogujem a hore som aa vyjadrila preco siel tak neskoro dakam ! A viac vam nemusim hovorit 🙂👍 aspon vydim ze citate kazde druhe slovo a chytate ma zan 🤣

  30. Prestaval.za jedna za dva jak som zistila ze to doniesol tak som mu povedala nech to zobere prec ze nechce a nechcem to mat doma ! Tak to bral prec ! Dakujem za pochopenie ! A teraz idwm uspavat mame dokazi.nezvratne a to staci je my jedno co ai myslite

  31. Máš úplnú pravdu.
    Všade a pri všetkom tlačia politiku a samozrejme lebo Fico nesmie chýbať 🙈 Keby bol článok o plienkach, tak ešte aj pri tom ho dokážu v konverzácii spomenúť 😅 Šimečkove kaleráby zaberajú – ľudia sa žerú navzájom, ale že obaja majú v konečnom dôsledku ľudí na háku a ide im len o jedno, ich nenapadne 😁

    2
  32. My tu budu nadavat ludia ktorý sa boja zmeny a výzvi ne a volia ,podporujú tych istých skorumpovaných degenerov ….. Potom pičujú nanich a plačú že nedodržali sluby sa zamyslite nad sebu !!!! To riešite ze niekdo droguje alebo kradne ale ked to robia fízli tak hubu nemáte a neriešite to vy jeblé vymité hlavy sproste …. Dobre hovná mate tých hlavách 🤣

    1
  33. C nie len fízli ale aj v parlamente ze mame psychicky chorých ludí , zdrogovaných , brz maturít a basistov to neriešite preco ? Lebo čo nemáte hubu ? Dopiče svami takýmito ludmy !
    No teraz pičujte …. Vy trubky bojite sa lebo viete ze by vas trest neminul co !! Ale ja uz ticho nebudem ! To je nazor na ludi na slovensku picovyni riesit a otvorit hubu ano ale to co sa ma riesit tak nato hlavy a IQ nemate !

    1
  34. Najprv riešte radšej koreň problému začnite z parlamentom , pokračujte ochrannými zložkamy a potom máte právo súdiť ľudí to je moj nazor dovtedy držte hubi lebo tie hovná sa nedajú čítat !

    1
  35. pre Pavol Kurbel 27. augusta 2024, 8:11
    to je taký blud, ako keď ľudia nadávali, že ten dedko, ktorého okradli o dom a páchateľov pustili na slobodu, sa musel schovávať. Vraj kvôli novelizácii TZ. A čo sa stalo? Vysvitlo, že boli prepustení ešte pred novelizáciou. Ale veď ľudia uveria hocičomu.

    1
  36. Pre priatelku , vraj to nechces mat doma nech to odnese preč 😀 hovoris ako keby to isiel odniest na zberný dvor 😀 ved to chytim a hodim do zachoda a splachnem a vybavené 😀 obhajujes drogovu cinnost ze to nechces mat doma tak nech to ide predať von na tej kradnutej kolobežke .BRAVO 😀

  37. Hej lebo serem.love 🤣🤣 ne nech donese od chalana peniaze spet ne ty pribrzdeny kokot alebo co mala som napisat tebe ze preplat to ty socka.

  38. 🤣🤣🤣🤣tak sproste dievca snad ani nemoze existovat🤣 ja iba dufam, ze si po sebe aj tie komentare citas a chapes im co si vlastne napisala. A mala by si vediet, ze niesi jedina zena v jeho zivote 😉 s pozdravom

  39. U poniektorých neviem preco ale mam pocit že by ste to maly skúsit mozno namiesto vypnutia by vam zaplo mozgové bunky 🤣🤣😂

  40. Taktiez mam navstevy a pristup ku vsetkemu to kukaš co 😘❤️ taktiez mam pod srdcom jeho dieta 🖕😘❤️ takze mozes.pisat co chces.,🥰🤰🏻❤️

  41. Rozhodol sa a kazdy z vas poslal.dopice a ked vide tak odideme daleko a zacneme odznova 🥹❤️🤰🏻 ako rodina !

  42. Jaj.a ty to odkial.vies.ked.sa.z.fetakmi nebavis 🤣🤣 haha dobre si sama seba teraz nachytala.😃 Trubka.tak preto tie nenavistne komenty 🤣 haha sprostá si jak poleno 🤣 nechal ta co ani ta nekontaktoval.odtedy 🤣 chapem.len dychaj nádych a vydichnut

    1
  43. Ja viem ze ma chybi a ze ma podvadzal.ale.my sme ai to vyjasnili tak ako aj dieta ze si nechame a ze budeme spolu a sa zmeni tak prosim ta zqbudni nanho plamujeme spolu buducnost ! Pretoze to chceme obaja ,❤️🙂 zelam ti dozivota aby si si nasla svojestastie 🙂 lasku 😇❤️

    1
  44. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣na teba je skoda kazde pismenko

  45. si spomen si vypisujes ludom na fb a potom co pises tu🤣🤣🤣🤣🤣 2 uplne ine „pribehy“ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ty haraburda . Dovidenia

  46. No jasne jasne 😂 lebo ty si povedala 😂daj sa liecit radsejm

  47. Ja nepisem.nikemu na fb moja zlata akurat tak z jednu kamosku a hej akkze tehotna preto mam.papiere potvrdenie od ginekologa jak ultrazvuk.ty uz.sa. skovaj radsej 😂

    1
  48. A laskavo si nevybijaj na mne nenavist za ktoru nemozem a ktoru ti sposobil niekdo iny ok ? Lebo je to chore a uz je vidno ze si mimo …. Nic ine nez sebelasku …. Stastie a rodinu a zdravie ti neprajem ale neponizuj.sa ak.si mu nestla.ani zato aby ta kontaktoval nemiloval ta ! A mala by si dospet posielam ti vela lasky lebo vidim ze ti ju treba

    1
  49. A nebudem ta tu viac ponizovat nechcem ! Ano viem ze ta to boli a nechapes temu teraz co sa deje a kazdy je zly a citis sa ublizene smutne
    …… A musis to dostat zo seba von tak krič.ak chces je to len volanie o pomoc a ja si ta rada vypocujem najdes.ma.na.jeho.profila.co.som pridavala príspevku a vypocujem si ta rada …..
    Poznam to ale nic to nemeni na tom ako sme sa rozhodli a co ku sebe z filipom cítime

    1
  50. Pre „priatelku “ a co hovoris na tie drogy ktore u neho nasli na tej kradnutej kolobezke ? Dalsie dieťa živené z predaja drog? 😀 lutujem ho uz teraz ze ked sa narodi tak neuvidi ani otca lebo bude v base 🤔

    1
  51. Anonym 28. augusta 2024, 13:38
    Takže vlastne je v poriadku, že podvodníci, ktorí pripravili starého človeka o dom, boli prepustení, lebo to bolo ešte pred novelizáciou, takže to tentokrát nebude dávané za vinu smeráckej mafii? Obdivujem myšlienkové pochody tejto sprostej sedlače, ktorá vždy dokáže nájsť spôsob, ako obhájiť smerácke nezmysly. To je ako, keď niekomu na Slovensku ukradnú auto a sprostá sedlač sa pýta, kde to auto človek parkoval, aká to bola značka a že to bola vlastne vina majiteľa auta, lebo mal značku auta, ktoré sa častejšie kradnú a nemal ho zabetónované aspoň 10 metrov v zemi, tak je to vlastne jeho vina, že mu ho ukradli. Zlodej je na Slovensku frajer, ktorý je šikovný a vie sa uživiť… Kým nevykape táto otupená komunistická dementná generácia, tak tu dobre nebude.

    2
  52. seredan a spol., strašne sa čudujete, že sa do toho ťahá politika a pritom vy, dezolé tupci, ste posledného 3,5 roka plakali pri každej príležitosti, že za vaše posraté životy môže matovič, len pri vašej mozgovej kapacite preslopaných sedlákov je ťažké spomenúť si, čo ste robili minulý týžden a nie ešte rok, preto vám nevadí znova a znova si voliť rovnakú žumpu a potom sa čudovať, ako vás znova ojebabrali

    4
  53. Smerohlas-zase si neprekročil svoj tieň.Ale čo máme čakať od jednobunkového liberálnoprogresivného zaslepenca.Tam v Paríži by si sa našiel.Práveže tie3,5 roka bolo vládnutie dilentatizmu a despotizmu.Viem, však že ty to nedokážeš stráviť.A tvoje reči o sedlakoch,dezolátov, svedčia o nenávisti a vedú k (nebezpečným činom)! Takí ako ty skončíte v jaskyniach a tam potom môžeš po stenách škriabať svoje nenávistné názory.Sociálne siete už nebudú.Zober si tam aj svojich priateľov od sme, aktualít a hlavne Tódovu a PS-károv.Živíte sa žlčou a v ústach máte namiesto slín -neurotoxíny.Zmier sa s realitou.Máte možnosť vyhrať najbližšie voľby a nikto vám nebude nadávať ako teraz vy. Si veľmi, veľmi nebezpečný s tvojimi názormi…..Howgh.

    4
  54. Tuvok ani nevieš ako nebezpečný si práve ty. Keby nebolo sociálnych sietí, tak by nebolo ani plochozemcov vo vláde, náš preceda sa ti prihovára iba cez sociálne siete a ty by si nebol ovlyvnený bludmi od dezinfowebov a ruských propagandistov. Práve sociálne siete spôsobili vymytie tvojho mozgu.

  55. Vymytie coho?
    Kde nic nie je nie je co vymyvat?
    Tieto tupohlavy opakuju tie bludy po resetovi ako nejaku mantru.
    Sice nerozumeju co hovoria, ale tliapu nadalej.

  56. Tak to mi teda ver že niesi jediná, dievča hahahah a keby mu tak spravuješ účty tak už by si každú jednu blokla keď vidím jaký si ty psychopat.. a velice pochybujem že to decko bude Filipove keďže vieme čo si zač🤭 a mimochodom chudák chlapec sa ťa nevedel zbaviť tak to ideš teraz hrať na tehotnú..úbohosť🤣

    1
  57. Pre „Anonym“ možno že už rodí Filipovi dieťa🫢
    Fakt si dievča myslí že keď mu bude vypisovať na profil sračky tak si ho získa?😄 To sotva..😝

  58. Pre kamosku: ja dam ruky do ohna zato ze tehotna neni, a toto su len narychlo zbuchnute nezmysly aby ho nejak udrzala😀 a nakonec ked vyjde von ani ju neopluje haha . Ved ja filipa poznam dobrych 10 rokov

    1
  59. Pre Anonym: presneee chudák Filip len vyjde von a určite sa „bude tešiť“ čo si hentá zas navymýšľala a navyprávala kokotiny po okolí a na fb 😁🤣 dievča ty si strašne naivná keď si myslíš že ti na to skočí😂 on bude mať dosť svojich problémov a nie ešte aby riešil to že ťa niekto napustil a ani sama nevieš kto.. asi potrebuješ love na decko či? Mýlim sa? Prosím ťa nefetuj už to pikenko.. asi ti to už nerobí dobre tých pár rokov🥺

  60. Priateľka prestala písať, lebo asi vytriezvela. Nasucho nemôže byť nikto taký sprostý.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované