back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

PRÁVE TERAZ: Hasiči zasahujú pri požiari domu – VIDEO – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Šoporňa | Práve v týchto chvíľach hasiči HaZZ zo Serede zasahujú pri požiari rodinného domu v obci Šoporňa.

Na mieste požiaru zasahujú ďalšie jednotky HaZZ, polícia a záchranári. Blízke okolie je uzatvorené z bezpečnostných dôvodov.

Rešpektujte pokyny polície a veliteľa zásahu!!

Bližšie informácie prinesieme po ich získaní.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 26.8.2024 – tlačová správa KR HaZZ Trnava:

- Článok pokračuje pod reklamou -

Dňa 24. augusta 2024 po 12-tej hodine zasahovali hasiči zo Serede, Galanty a Trnavy pri požiari rozostavaného rodinného domu v obci Šoporňa (okres Galanta). V čase príjazdu hasičských jednotiek sa dom nachádzal v III. štádiu horenia. Likvidačné práce prebiehali za súčasného rozoberania strešnej konštrukcie, i pomocou výškovej záchrannej automobilovej techniky.  V pivničných priestoroch sa nachádzali uskladnené pneumatiky, hadice či rôzne plasty, ktoré boli postupne vyťahované navijakom z hasičskej techniky. Členovia Dobrovoľných hasičských zborov okolitých obcí ochladzovali vedľajšiu stavbu – garáž a jeho okolie, aby sa predišlo rozšíreniu požiaru na susedné rodinné domy.

Pri udalosti utrpela 1 osoba popáleniny 1. stupňa na tvári a hornej končatine. Na mieste udalosti zasahovalo celkom 19 príslušníkov so 6 kusmi hasičskej techniky a Dobrovoľné hasičské zbory obcí Gáň, Hájske, Pata, Šoporňa a Váhovce. Príčina vzniku požiaru je v súčasnej dobe v štádiu šetrenia. Výška škody bola odhadnutá na sumu 70 000 €.

 

 

AKTUALIZOVANÉ  24.8.2024  15:05 – Doplnené video a fotografie:

Za zaslanie fotografií a videí ďakujeme čitateľom SeredOnline.

 

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Zaujímalo by ma prečo sa Vojtech Černák ešte nevyjadril k tomuto článku. Veď čo nemá súcit s rodinou aby tu zanechal komentár?

    1
  2. Držím palce rodinne aby to zvládli a dali sa dokopy. A Vendelín mám súcit. Keby nemám nezachranujem životy keďže robím v zdravotníctve. Ale to človek ako ty nepochopí.

    14
  3. A ešte jedna vec. Ja narozdiel od ostatných diskutujúcich uvediem celé meno. Viem nie každý to dokáže a dáva trápne a primitívne prezývky.

    13
  4. Susedka ale čo má takýto komentár a touto situáciou? Majiteľ bol v čase požiaru v dome alebo teda na pozemku domu. Nikto iný ani cudzí.

    1
  5. A čo také v tom zdravotníctve Vojtech robíš? Nebodaj si neurochirurg? A to, že niekto si dá do diskusie prezývku Teba nemusí zavzdusnovat. Je to na rozhodnutí každého diskutujiceho. A odkiaľ vieš, že Vendelín je prezývka. Mne to príde ako štandardné krstné meno. A nie je na tom nič primitivne a trápne. Tak si skús nabudúce naštudovať definíciu prezývky. Tu záchranca životov.

  6. Som sanitár a pár krát som mal zložité situácie. A ty anonym čo robíš niekde vo výrobe či? Mňa nič nie je ale hádam sa môžem brániť kedže moje meno tu bolo spomenuté bez to aby som sa k článku vyjadril. Tak ma tu láskavo nepoučuj či som naštudovaný alebo podobne. Si pozri kto začal provokovať a potom pochopíš. Mám právo sa vyjadriť!

    17
  7. Ospravedlňujem sa za niektoré zle sformulované slovné pojmy. Nuž človek má tiež len jedny nervy. A týmto to ukončujem. Nech si hovorí kto chce čo chce. Ľudia nevedia aký som a čím som si všetkým prešiel. Ale všetkým prajem pekný a pokojný život. Ešte aj krásny zvyšok víkendu. Nech sa nám všetkým darí.

    17
  8. No no no, pán Černák… Kto tu garantuje, že ste naozaj osobou za ktorú sa vydávate? Dávno preferujem povinnú a overiteľnú registráciu do diskusie. Ale tým pádom by klesol počet komentárov. Ako na FB stránke. Tu XY komentárov, na FB 3. Tiež sa podpíšem menom . Vybavené, dohodnuté 🥳

  9. Šoporňa no niektorí majú komíny v dezolatnom stave a kúria ešte aj v lete! Bordel cez deň čo nemôžme otvoriť okná lebo potrebujú popáliť bordel

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované