back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Deň nezávislosti Ukrajiny – День Незалежності України

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Deň nezávislosti Ukrajiny (ukrajinsky День Незалежності України) je ukrajinský štátny sviatok slávený 24. augusta na pamäť vyhlásenia nezávislosti Ukrajiny v tento deň roku 1991.

Sereď | Rovnako, ako na ďalších námestiach nielen na Slovensku, aj na Námestí Slobody si niekoľko odídencov pred vojnou na Ukrajine žijúcich v Seredi sviatok pripomenuli osobne. Stretnutie sa uskutočnilo pri pamätníku Sovietskej armáde (v čase oslobodenia mesta neexistovala), stretnutie bolo pokojné, príjemné a stretli sa tu ľudia, ktorých rodiny veľmi dobre poznajú, čo otvorená vojenská agresia Ruskej federácie na území Ukrajiny prináša.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Naši noví ekonomickí záujemcovia o túto zem si majú predovšetkým brániť svoju Ukrajinu! Ja som veru nemal žiaden dosah na tento ich spoločný konflikt, teda Rusov a Ukrajincov. Podľa mňa je minimálne 80% utečencov e k o n o mi c k ý ch. Som zvedavý, ako sa poberú späť do tej skorumpovanej Ukrajiny po ukončení vojny. Svetu mier a každý domov budovať svoju vlasť!

    7
  2. Deduško na ten konflikt nemali dosah ani tí ukrajinskí utečenci, nie iba ty. Skorumpovaná je akurát tak naša vlasť, o UK to už dávno neplatí, nežer tak tú ruskú propagandu.

    5
  3. K Anonym 24. augusta 2024, 20:41
    Je jasné, že si ten, kto má dosah na príspevky. Vždy sa pýtaš na GDPR. No nevadí, všetci si myslíme, že sme neomylní. Ale k veci. Ja som Slovak a vývoj na skorumpovanej Ukrajine ma vôbec nezaujímal, pokiaľ ma do tohto konfliktu nezatiahli sviniari na tomto konflikte zainteresovaní . Kto to je? Tak hlavne U S A a ostatní, ktorí dnes:
    1. Vlastnia územie bývalej Ukrajiny
    2. Robia si zálusk na Rusko
    A prepáč hajzel / od dnes ťa budem tak volať, aby si vedel / staraj sa o svojho chlebodárcu. Po seredsky choď tam odkiaľ si vyšiel ! Svetu mier.

    6
  4. To K je tvoja znacka. Nepytam sa oznamujem.
    Od dnes ta tak budeme volat.
    Tupy nebetycny kokot.
    A to gdpr si strc tam od kial ta vyprdli
    Ty K.
    A na koniec, hajzel je ten, co ta tam nastrkal.
    ( a nie som ten na koho si reagoval)

  5. K Anonym 24. augusta 2024, 20:41
    A pro pó, láskavo si prejde dejiny tohto národa hajzel a potom tu provokuj.

    1
  6. UK nie je Ukrajina,ale United Kingdom
    Ukrajina je UA len pre zaujímavosť pánovi čo sa sekol.
    Ukrajina je skorumpovaná ako mentál takže toľko k tomu .Je to banda vyžieračov a myslím ,že už ich má väčšina plné kecky.Žltomodrú nech si vystrkujú na Ukrajine a nie sa rozťahujú tu.Dovi dopo

    8
  7. To čo si tu dovoľujú vyťahovať tie modro žlté handry?!? My sme Slovensko a nie Ukrajina! Tí, ktorí pochádzajú z oblasti, kde sa nebojuje, poslať pekne naspäť na Ukrajinu!

    4
  8. Od koho je Ukrajina nezávislá??? Veď dnes je závislá viac, než bola kedykoľvek predtým. Akurát strany sa zmenili A za to musia umierať chlapci na bojisku? Umierajú za to, čo už nikdy nebude ich, pretože bude treba splatiť dlhy. Parcelovanie Ukrajiny prebieha v priamom prenose. Mimochodom: od koho sme vlastne nezavislí ???

    4
  9. no neviem, poznam asi 10 ukrajincov co ziju v seredi ale ani jeden nema o SVOJU VLAST zaujem!!! podla ich slov, je im to u prdele!!!

  10. To ako rozpráva tá žena na videu?!? Keď už tú žijú, má vedieť rozprávať po slovensky!!!

    3
  11. Ojojoj kolko sa nam tu zislo mudrych a hrdych narodniarov! Tak mudrych, kritizujucich skorumpovanost druheho statu, ze sami si zvolili bozkavaca vyloziek a Zsuzsovej vsade alias Andreja Stlpa Semaforovica, ci capo del tuti Dona Roberta alias Roberta Eidama Resetovica. Proste etalony transparentnosti.
    Chcememierovia, ako to je po skoro roku od ani naboj Ukrajine? Uplne nahodou odvtedy SVK dodava 1/8 municie z celkoveho poctu co dava cela EU.

    6
  12. Oslavujú nezávislosť, ktorá sa medzičasom vytratila. Dnes je Ukrajina závislá od všetkých a všetkého. Aký to paradox ku dňu nezávislosti.

    2
  13. pre Anonym 25. augusta 2024, 8:20, POCUJ OVCA NAIVNA! SU AJ LUDIA AKO JA C NEVERIA POLITIKOM A MAJU VLASTNY NAZOR !!! UZ SA PREBER !!!

    1
  14. K tomuto sa vyjadrím len takto. Ľudia bojovali odjakživa bojujú aj bojovať budú. Všade sa nájde kopec tupcov či už na Ukrajine v Rusku tu na Slovensku ako aj v Amerike. Najviac je mi ľúto deti čo to prežívajú. Áno nájdu sa aj ekonomicky utečenci, no aj ľudia čo to reálne zažili. Zažil som situáciu keď robotníci používali zbíjačku a deti sa báli či to není vojnový nálet a schovávali sa za budovou. Nemám rád ani čo robili USA v Iraku a v Afganistane a ani to čo sa deje v Palestine Ukrajine či inde. Keď nenájdeme spoločne kompromisy bez krviprelievania nikdy nepôjdeme ďalej. Vzdelanie a ľudský rozum je základ. Najhoršie je že ľudia čo to spôsobia dožijú svoj život v pokoji na gauči pri televízii a je im jedno koľko ľudí pri Tom zahynie.

    4
  15. blazej 25. augusta 2024, 10:11 – pocuj Blazen, caps lockom si nepridas na dolezitosti. Z nazormi je to ako s orgazmom, Blazen. Kazdy nejaky ma, ale kazdeho zaujima len ten jeho. Akurat ze ty si uz dlho nemal ani jeden ani druhy, Blazen.

    1
  16. pre Anonym 25. augusta 2024, 10:30, e he he he , no daj este jeden , ta SPROSTOST z teba len tak KRICI!!! Šaško!!!

    1
  17. Áno a s pánom Majkom sa až tak nemusíme, ale aj on aj ja vieme že vojna je zlo. Že nenávisť vedie k ešte väčšej nenávisti. Že vzdelanie je dôležité a to treba vyvíjať. Kultúru vzdelanie a mier. Bohužiaľ to v tomto štáte vidím čoraz menej. A sme jediný dvaja čo sa vieme vyjadriť pod svojím menom a stojíme si za svojim názorom. Aj keď viem že niekedy nemáme pravdu a tiež sa musíme ešte veľa učiť, ale aj tak vojna je neskutočne zlo. A vybíjať si nervy na ľudí čo s tým absolútne nemajú nič spoločné je morbídne.

    2
  18. Anonym 25. augusta 2024, 2:05 – Vas prispevok je co do obsahu uplne unikatny. Mozete nam ozrejmit, na zaklade coho su formovane Vase myslienkove pochody?
    Dakujem.

    Pisete: „Od koho je Ukrajina nezávislá??? Veď dnes je závislá viac, než bola kedykoľvek predtým. Akurát strany sa zmenili A za to musia umierať chlapci na bojisku? “

    Odpoved je jednoducha: chlapci na bojisku musia umierat preto, lebo suverennu Ukrajinu vojensky napadla armada cudzieho statu Ruskej federacie a okupuje ju uz roky.

    4
  19. Odpoveď nie je vôbec jednoduchá..
    globalresearch. ca
    23.2.2024
    The Military Situation in The Ukraine.
    Jacques Baud
    alebo francúzsky spravodaj
    cf2r.org
    27.3.2022
    Dokumentacný bulletin.
    Vojenská situácia na Ukraine.Jacques Baud

  20. Proruská lúza v komentaroch nesklamala. Tento konflikt môže skončiť len tým že sa rusi stiahnu späť do Ruska a dohodnú sa na mieri. Ale to oni nechcú.

    2
  21. Žasnem ako moc sa dokážu podaktorí jedinci opustiť ak čo i len spomeniete Ukrajinu či Ukrajincov. Ľudia kde ste boli keď sa rozdával rozum, súcit či empatia?! 😐

    4
  22. ……pre MARTINA
    Vy kde žijete? minimálne polovica z nich zneužíva systém…mladasom sa robiť nechce….z našich peňazí …kerky, žúrky bývanie …napichané papule …sa uvedom a plať ked ti je ľúto…..sa uvedom …ešte pixlujú že niečo musia….toto vysvetli deťom …ked im nezadovážiš to čo oni majú z nás…..

    6
  23. Bratislavský večer, plno mladých ukrošiek,vymódené, napichané papule,to je skutočná realita, telefonujú,že ich počuť na druhej strane ulici, autobuska Nivy,obrovské kufre, keď idú domov na dovolenku,na sviatky..

    3
  24. Nehádzal by som všetkých do jedného vreca, je však pravdou, že niektorí zneužívajú systém pomoci a ani po niekoľkých mesiacoch sa nevedia postaviť na vlastné nohy.

    3
  25. ……
    nie že nevedia, nechcú a to je ten problém….im to vyhovuje….a smutné že tých čo robia ako majú…tým sa smejú do tváre….čiže SLOVENSKU…..čo im podali ruku…..to už ozaj neni kokotno kompetentným……za mňa čisté pal tam odkiaľ si prišiel….

  26. Ukronazi 25. augusta 2024, 20:24 – pozrel som si fotografie dokladne aspon 5X za sebou.

    Mozete mi povedat, na zaklade akych znakov vo vztahu k tym zenam a dietatu VEREJNE tvrdite tak primitivne hluposti?

    Napiste to do diskusie povedzme tak do 24 hodin, OK?

    3
  27. pridte sa pozriet k nam do TT v noci na pesej- promenada, je to veslele ukrajinska mladez sa chova ako …..! domaci sa boja aj tadial prejst!

  28. Anonym 26. augusta 2024,9:27, slovenská lúza ťa okotila, mala ťa radšej prehltnúť, alebo tatko utrieť do plachty!

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované