back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Výbuch v trnavskej garáži. Zranenia utrpelo niekoľko osôb – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Trnava | Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby |  Operátor tiesňovej linky 155 prijal hovor o výbuchu v garáži, kde sa malo nachádzať niekoľko osôb. Na miesto boli vyslané dva záchranárske vrtuľníky a tri pozemné ambulancie.

Prvé informácie hovoria o štyroch zranených. Z toho dvaja pacienti mali utrpieť ťažké zranenia.

Zásah stále prebieha.

Správu budeme aktualizovať.

zdroj: FB/Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby

 

– – –

- Článok pokračuje pod reklamou -

AKTUALIZOVANÉ – 23.8.2024 o 19.50 hod. – tlačová správa KR PZ Trnava + fotografie

POŽIAR A VÝBUCH V MESTE TRNAVA. POLÍCIA ZASAHUJE NA MIESTE

Policajti sú na mieste, kde sa mali zraniť 4 osoby, v jednej z trnavských garáží.

Polícia prijala oznámenie, že na sídlisku v meste Trnava, malo prísť k požiaru a výbuchu pri použití chemikálií.

Pre zranené osoby bol vyslaný, okrem pozemných záchranárov, aj záchranársky vrtuľník.

Bližšie informácie poskytneme neskôr, keď to situácia dovolí.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa Air-Transport Europe, letecká záchranná služba

K výbuchu v garáži v Trnave boli vyslané na pomoc aj dva záchranárske vrtuľníky. Posádka z Bratislavy si do svojej starostlivosti prevzala 50-ročného muža, ktorý utrpel rozsiahle popáleniny celého tela. V kritickom stave, na umelej pľúcnej ventilácii bol letecky transportovaný na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie do Bratislavy.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Druhá posádka leteckých záchranárov si na mieste prevzala do svojej starostlivosti muža s popáleninami v rozsahu približne 30% povrchu tela. Po primárnom ošetrení bol pacient v umelom spánku, v kritickom stave vrtuľníkom transportovaný na Kliniku popálenín a rekonštrukčnej chirurgie Košice – Šaca.

– – –

AKTUALIZOVANÉ  24.8.2024- doplnenie tlačovej správy KR PZ Trnava

VČERAJŠÍ POŽIAR A VÝBUCH V TRNAVE – PRÍPAD SI PREVZAL VYŠETROVATEĽ

Polícia vyšetruje včerajší prípad požiaru a výbuchu v garáži na jednom z trnavských sídlisk. K prípadu boli prizvaní aj znalci z kriminalisticko expertízneho ústavu.

Ku skutku malo prísť nesprávnou manipuláciou horľavých látok, ktoré boli použité v uzavretom priestore garáže. Následne došlo k výbuchu a vznieteniu, pri ktorom sa zranila jedna žena a traja muži.

Vec si prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.

Prípadom sa naďalej zaoberáme.

 

Foto: KR PZ Trnava

- Článok pokračuje pod reklamou -

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Udivuje ma povaha ľudí. Keď je neprejazdná a pomalá diaľnica veľa komentárov. Keď sa jedná o most či o tenisové kurty tiež veľa komentárov. Keď sa riešia verejné financie a investície ešte viac komentárov. Ale keď sa jedná o ľudský život či nejakú inú katastrofu to nikoho nezaujíma l. Preto prajem všetkým zranením skoré uzdravenie a vrátenie sa do normálneho života. Peniaze a sláva nie sú všetko. Najdôležitejšie je zdravie a dobrá povaha! No keď si to neuvedomíme nikdy nepôjdeme ďalej.

    6
  2. Nuž ťažko správne zareagovať na takýto oznam. Informácie sú kusé a nik nevie o čo sa jedná. A dobrý psychológ vie, že nešťastie vždy priťahuje ľudí. Určite sa čitatelia rozdelia minimálne na tých , čo hľadajú za dôvodom oného výbuchu nešťastie ako náhodu, alebo ďalší zas nekalú činnosť napríklad perník. Na strane druhej sa neustále na nás valia informácie , ktoré v minulosti neprišli, alebo iba nedošli. Napríklad Pravda zo včera píše,, Po útoku nožom v nemeckom meste Solingen sú traja mŕtvi, páchateľ na úteku ,, alebo domáce správy opäť z Pravdy 16.4.24 ,,„Robo, poď sem,“ kričal útočník krátko pred treťou hodinou a hneď nato vystrelil na premiéra a šéfa koaličnej strany Smer Roberta Fica (59),, . Dúfam, že všetko dobre dopadne a garážisti pôjdu ďalej svojou cestou.

  3. Zanechávam komentár nech sú ľudia ako Vojtech Černák spokojný. Veď aj nad tragédiou sa musí klebetiť.

    2
  4. Vojtech a k comu sa mame vyjadrit, ked nevieme co sa stalo? Ak to bola nestastna nahoda, tak budeme priat skore uzdravenie, ale ak sa ukaze, ze to boli teroristi, co pripravovali bombu a ta im vybuchla, tak co im zaprajes? Niekedy je lepsie byt ticho.

  5. Akú činnosť asi vykonávali, keď prišlo k výbuchu chemikálií? Umelé hnojivá asi nemiešali. Vzhľadom k strohým informáciám si teda domyslím čo tam robili a preto nemám dôvod ich ľutovať.

    1
  6. Presne tak, nasilu sa vyjadrovat k niecomu o com viem hrube h je akoze naco… ako napisali nadomnou, ak to boli teroristi alebo varici, co im zaprajes? Skore uzdravenie aby ohrozili nabuduce inych nevinnych ludi ci uz vybuchom alebo navarenim? Ak nestastna nahoda, co je teraz na zaklade strohych info tazko uveritelne, prajem skore uzdravenie… Niekedy je zlato mlcat.

    1
  7. Áno máte pravdu ja som to myslel vo všeobecnosti. Ľudom často vadia banality a podstatné veci im unikajú. Je to fakt že tu sa to možno nehodilo tak srry, ale pevne verím že sa uzdravia a že nebolo zranené nejaké dieťa. A hej keď to boli nejaký fetosi im nič dobré neprajem. Je to ich problém.

    1
  8. A nakoniec to boli normalni ludia. Pomahali s upratovanim domu starej mame a na cistenie zelezneho ramu pouzili nejaku prchavu latku.

  9. Normálni ľudia? Kto normálny manipuluje s horľavými látkami v uzavretom priestore? A ešte k tomu s nimi manipuluje nesprávne? Podľa mňa normálni neboli.

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované