back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

ŠKF Sereď: V domácom zápase iba s bodom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

V stredajšom zápase sme začali dobre a súpera sme zatlačili na jeho polovicu. Dobre fungujúcu defenzívu hostí sa nám podarilo prekonať v 22. minúte keď výborný center Gajinova z pravého krídla premenil na gól kapitán Vantruba.

Hostia sa snažili z pozornej obrany vyrážať do rýchlych protiútokov. Po jednom z nich si vybojovali štandardnú situáciu a z ojedenilej šance sa im podarilo skórovať. Bežala 36. minúta a bolo vyrovnané. Strelcom gólu bol Jenat.

Do konca prvého polčasu sa skóre už nemenilo.
V druhom polčase sa hra vyrovnala a šance na skórovanie boli na oboch stranách. Obe mužstvá mohli nakloniť misky váh na svoju stranu ale hra bola často kúskovaná a tak zápas skončil nerozhodným výsledkom 1:1.

ŠKF Sereď – RSC Hamsik Academy 1:1 (1:1)

Góly: 22. Vantruba – 36. Jenat
299 divákov

ŠKF: Hudec – Brandis, Madubuegwu, Juriš, Minka – Rogério, Výbošťok (86. Khaletskyi), Fiala – Michalička, Vantruba, Gajinov (90. Šebek)

- Článok pokračuje pod reklamou -

RSC: Slančík – Sásik, Abrahám (88. Tonkovič), Puškár (74. Netolický), A. Jackuliak, Jenat, Holub, D. Rusko (57. Krištof), Kapor, Barbora, Brodziansky

zdroj: FB/ŠKF Sereď
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Prečo ste neinformovali o víkendovom programe mládežníkov??? Dnes sa zevraj hral zápas našej u15 s lokomotívou trnava. To mohol byt dosť kvalitný zápas. Prečo? Úplne na to seriete!

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované