back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Polícia pátra po Michaele a Adamovi. Nevideli ste ich? – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Nezvestná 15-ročná Michaela Kršková bola naposledy videná dňa 20.08.2024 o 15,00 h v obci Lazy pod Makytou, kde ju mal navštíviť jej 22-ročný priateľ Adam Ciupa a spolu odišli na neznáme miesto a ich súčasný pobyt nie je známy.

Michaela je vysoká cca 157 cm, je štíhlej postavy, má 47 kg. Má čierne vlasy pod plecia a hnedé oči. Na krku mala čierny náhrdelník z plastu.

Naposledy mala oblečené čierne tielko, hnedé dlhé nohavice a károvanú košeľu. So sebou mala cestovný skladací kufor modrej farby.

Nezvestný 22-ročný Adam Ciupa bol naposledy videný svojou matkou na adrese svojho pobytu v obci Horné Kočkovce dňa 20.08.2024 o 17,55 h, kedy odišiel na neznáme miesto a doteraz nepodal o sebe žiadnu správu.

Adam je 180 cm vysoký, štíhlej postavy, váha 70 kg. Má tmavo-plavé vlasy uviazané do copu siahajúce po plecia a modré oči. Jeho chôdza je prirodzená.

Naposledy mal oblečené tmavé čierne tričko s neznámym nápisom, teplákové bermudy čiernej farby, čierne plátenne tenisky zn. Vans. So sebou mal plátenný bielo-čierny batoh so šnúrovými popruhmi.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe nezvestných Michaely a Adama oznámte na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Trenčiansky kraj.

Ďakujeme za Vaše zdieľania.

Zdroj: FB/Polícia SR Trenčiansky kraj

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ 23.8.2024 – KR PZ Trenčín odvoláva pátranie:

ĎAKUJEME ZA POMOC PRI PÁTRANÍ. MICHAELA A ADAM SA NAŠLI A SÚ V PORIADKU.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované