back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Galantskí policajti dostali z rozohriateho auta uväznené dve malé deti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti z Obvodného oddelenia PZ Galanta, ppráp. Lukáš a nstržm. Matúš, včera pomohli zúfalému otcovi a zachránili tak dve maličké deti.

ZOSTALI UVÄZNENÉ V ČIERNOM NISSANE

Na políciu sa včera, krátko po 14:00 h, obrátil rozrušený cudzinec s tým, že mal pri nakladaní vecí do batožinového priestoru auta zabuchnúť dvere a to sa malo vzápätí uzamknúť. Na zadných sedadlách pritom boli jeho 3 ročné dieťa a len niekoľkomesačné bábätko.

Policajti okamžite vyrazili na ulicu Hlavnú v meste Galanta. Po príchode na miesto zistili, že deti sú uzamknuté v čiernom rozhorúčenom aute. Obe už hlboko dýchali a plakali.

Policajti preto začali ihneď konať a so súhlasom majiteľa rozbili, pomocou bezpečnostného kladiva, sklo na predných dverách. Cez okno sa im podarilo otvoriť zadné dvere a deti dostať do bezpečia. Našťastie boli obe v poriadku a nepotrebovali tak lekárske ošetrenie.

Policajná hliadka potom o udalosti vyrozumela pracovníkov technických služieb, ktorí odstránili úlomky zo skla z vozovky.

- Článok pokračuje pod reklamou -

Policajti svojou rýchlou a profesionálnou reakciou dostali deti z bezprostredného ohrozenia ich života a zdravia a odovzdali ich do rúk prestrašených, ale vďačných rodičov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. Ďakujeme chlapcom z polície, že vedia aj iné , ako iba vyberať pokuty. Určite by som ako majiteľ vozidla Nissan dôrazne
    1. požadoval vysvetlenie od výrobcu , ako k takejto udalosti mohlo dôjsť.
    2. Žiadal kompenzáciu od Nissanu 20 tisíc € , ak za to mohol – výrobca. V USA je to bežný postup a treba to aj tu uplatňovať, keď sme na zo Západe.

    3
  2. Akože ako mohli nechať tak malé deti samé v zadnom sedadle a bez dozoru. To je ostuda! Za to by tiež mali dávať nejaké tresty!

    1
  3. nechapem, naco volal a cakal na policajtov, preco to okno nerozbil hned sam?!? keby policajti pridu neskor a nahodou mu tam zatial deti zomru…

    2
  4. Somá.,!!! . a prečo nerozbil okno sám??nerozumiem načo volal tych dvoch pánov…. Asi mal úpal

  5. Vojtech Černák, treba si článok aj prečítať. Deti tam nezabudol, len sa mu zabuchli dvere, keď nakladal veci do batožinového priestoru.

  6. Áno ospravedlňujem sa. Ale aj tak ich mali vyslobodiť keďže to boli ich rodičia. Každopádne klobúk dole pred policajtami za včasnú reakciu.

    1
  7. Rozbiť okno na aute, tak to je ozaj výkon. Vojtech, máš dosť nízke nároky na policajtov.

    1
  8. Chalani a keď sa ja zabuchnem v auta aj mna vyslobodíte? (Hádam sa moc neupotím dovtedy bez prídete)

  9. Máš čas vypisovať? Tam masti naštelovať kotle a pásy čochvila ti začne kampaň

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované