back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

V nedeľu na pravé poludnie Trnavčan šoféroval s takmer 3 ‰

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM| Policajtov včera prekvapil na mol opitý vodič. Oni ho zas prekvapili pobytom v cele a obvinením z trestného činu.

Na pravé poludnie si policajti trnavskej PMJ všimli, na Okružnej ulici v meste Trnava, podozrivo jazdiace auto VW Golf. Jeho vodič mal ísť pomaly, no napriek tomu zo strany na stranu. Pri prejazde zákrutou mal dokonca čiastočne prejsť do protismeru.

PMJčkari sa ho okamžite rozhodli zastaviť a skontrolovať. 41 ročný vodič pri dychovej skúške nafúkal 2️⃣,6️⃣5️⃣ promile. Pri opakovanej dychovej skúške „to dal“ dokonca až na 2️⃣,8️⃣5️⃣ promile alkoholu. Policajtom sa navyše priznal, že jazdí bez vodičského preukazu, pretože ho má zadržaný.

Policajná hliadka Trnavčana obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na policajné oddelenie.

Dopravný policajt, ktorý si prípad prevzal, muža obvil v rámci tzv. superrýchleho konania z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V zmysle zákona mu môže za jazdu pod vplyvom alkoholu hroziť až ročný pobyt vo väzení. Do rozhodnutia súdu o jeho vine a treste bude muž umiestnený v policajnej cele.

TAK A ZNOVA: ALKOHOL ZA VOLANT NEPATRÍ‼️

- Článok pokračuje pod reklamou -

Opätovne upozorňujeme všetkých vodičov, aby za volant sadali vždy iba triezvi. Pri jazde pod vplyvom alkoholu alebo drog totiž môžu hroziť nielen „opletačky“ so zákonom, ale aj to, že vodič spôsobí dopravnú nehodu, ktorá sa môže skončiť aj fatálne. Správajte sa preto zodpovedne!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované