back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Zo seredskej predajne odišla bez zaplatenia. Či úmyselne alebo z nepozornosti vie len ona

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | „Odchodov“ zákazníkov z rôznych predajní bez zaplatenia pribúda aj v Seredi. Tovar, ktorý sa takýmto spôsobom dostane mimo predajňu musia spravidla nahradiť zamestnanci, teda predavačky alebo zostane stratou predajcu.

Včera nás na ďalší prípad upozornila predajňa v meste Sereď. Bezpečnostná kamera zaznamenala „zákazníčku“, ktorá nepochybne v návale množstva pracovných povinností a pracovnej vyťaženosti počas dňa opustila obchodné priestory s tovarom bez zaplatenia.

Vedenie predajne občianku žiada, aby sa v obchode bezodkladne zastavila a nateraz dlh za bez zaplatenia odnesený tovar vyrovnala.

Dnes popoludní bol tento prípad ohlásený polícii a napriek tomu, že tovar nie je zrovna vysokej hodnoty, môže sa jednať o priestupok.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. K Anonym 16. augusta 2024, 18:47
    Nuž obecne pravdu máš. Ale treba sa spýtať darabákov politikov, ktorí za
    1. ,,Pracujú ,, za peniaze nás daňových poplatníkov a potom vymýšľajú zákony , kedy zlodejov nič nemôže zastaviť! Takže treba voliť iných darebákov-
    2. Za ukradnutú kukuricu hrozí viz. trestný zákon a za vyššiu krádež okrem toho zákona je to výsmech.
    V arabských zemiach, ktoré tak odcudzujeme je za krádež oďťatie ruky. Takže je potrebné to nejako skĺbiť , aby zlodej mal aspoň jednu ruku, aby mohol kradnúť ďalej – Na Slovensku. A reku , je čo , veď oligarchia si namamonila naozaj dosť.

    12
  2. … ktorá nepochybne v návale množstva pracovných povinností a pracovnej vyťaženosti počas dňa opustila obchodné priestory s tovarom bez zaplatenia… Toto ma pobavilo

    24
  3. Akože toto už nepochopím. Spraviť to človek trocha bledšej tváre tak ho ukazujú všade. Hádam aj na Joj krimi. Ale u týchto tmavších sa to zakazuje a nechápem prečo. A to nie som žiadny rasista. Ale rovnaký meter by mal fungovať na každého!

    36
  4. Je to jedna k..va olasska ktora kradne vsade vsetko co len vidi a nevidi.Ake preco nie ked jej vsetko prejde bez trestu.Na Slovensku je to tak

    6
  5. No, nový zákon im umožní „nakupovať“ beztrestne aj drahšie veci. Tak môže sa spustiť lavína „nákupov“.

    7
  6. VED TO JE FORTUNA KAM LEN VKROČÍ TAM KRADNE A NAJVIACEJ JEJ CHUTÍ KRADNÚŤ U KADERNÍČKACH DÁ SI UROBIT VLASY AJ ZA 600 EURO A UTEČIE . POVIE V AFTE MÁM PEŇÁZE PANI ZLATÁ IDEM PRE NE

  7. ALE PREČO STE JEJ ZBABELO A FARYZEJSKY ZAKRYLILI TÚ ŠPATNÚ CIGÁNSKU CHRAPINU OLAŠSKÚ ????!!

    12
  8. Môže prísť o vodičák ktorý buď nemá alebo si ho kúpila..tak ako všetci ostatný..tie ich jazdy po Seredi sú priam spanilé….

    2
  9. Nemalo by jej vidieť tvar aby si aj ostatní podnikatelia v okolo dávali pozor? Prečo zakrivate jej totožnosť? Veď aj tak všetci vedia o koho ide,kradnú všade.

    3
  10. Chuda zena, pracuje na 12skach, denna nocna. Zabudla zaplatit. Co to kde zijete, zeby kradla.
    Si vtlcte do hlav, ze tmavsi ludia su preto chraneny, lebo su pracovity. Takze ich tu beohovarajte, ze kradnu, podvadzaju, zneuzivaju. Zijeme v 21 storoci, na kazdeho rovnaky meter. Zatvorili by hned bieleho ako aj cierneho. Akurat, ze beloch by to urovil naschval, lebo ten nepracuje, gule si vala, drogy predava. Taka hnusna to farba. Takze belocha hned posadit do vazby !!!

    2
  11. TÁTO ODPORNÁ OLAŠSKÁ BEZKRKÁ LARVA JE FORTÚNA ,, FORTUNÁTA ,, KADE CHODÍ ÚPLNE KAŽDÉHO OKRÁDA V JEDNEJ HERNI OKRADLA CHLAPA , OD MOJEJ KAMOŠKY SI AKOŽE POŽIČALA 500 EURO NIKDY JEJ TO NEVRÁTI A V GALANTE SI DALA POROBIT ÚČES ZA 700 EURO A UTIEKLA KADERNÍČKE , OSOBNE SOM JU VIDEL KRADNÚT V BILLE AJ S PREDAVAČKOU , KAMOŠOVI UKRADLA Z AUTA ZABALENÝ TOVAR , ALE POZOR TENTO TVOR JE ,,, OLAŠSKÝ CIGÁN ,,, A TO ZNAMENÁ ŽE JE FAREBNÝ A ŠTÁTOM CHRÁNENÝ ,, ŽIVOČÍCH !!!!!!!!! TAKŽE SA JEJ NIČ NESTANE . BEZKRKÝ. ZDEGENEROVANEC !

    3
  12. POD MOJIM ,,,,, RAMBO S PREDAVAČKOU V BILLE SMEROM NA ČEPEŇ SOM JU VIDEL KRADNÚŤ ALE POZOROVAL SOM JU AJ S PREDAVAČKOU. AKO BEZKRKÁ LARVA STRAŠNE KRADNE ALE TÁ PREDAVAČKA CHUDÁTKO SA BÁLA CIGÁNKY . ,, TOTO JE OPRAVA. ! ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE ! 🙏🙏🙏😞

  13. Ale kde by pricmudenci kradli, vobec.
    Tento stat je na hlavu, tresta len ludi co dodrzuju zakony. Pokial by beloch ukradol, co i len rohlik tak uz je vo vazbe a jeho rodina moze aj na ulici skoncit.
    Ale ked kradnr opicak, tak je vsetko ok, vsetko sa toleruje. Takemuto pricmudencovi aj vrazda prejde

    2
  14. Áno náhodou sa to stalo, a len tak náhodou mne a dvom ďalším kolegom taxikárom len tak zabudla medzi tou pracovnou vyťaženosťou zaplatiť 20euro za taxík. Nabuduce ak ju stretnem ešte, aj ja len tak náhodou zabudnem na trestný zákon a dám jej napiču!

    4
  15. Primator keď už ten most je paséé čo tak už reálne začat riesit tieto veci ? Autá tu jazdia namiesto 50 vela krat aj cez 100. Krádeze pribudaju. Už dávno malo byt zvolane zasadnutie s kompetentnými a začat aj konat.

    1
  16. Čo vy gadžovia sa navážate, nevidíte, že som unavená Socks z práce, nemám čo na seba a doma aj S5 deťmi hladujem?
    Nevypisujte kraviny a choďte na mňa robiť.

    Pre taxík:ako voľakedy VB. Vývoz za mesto.

  17. Cikán obecný [Romus Vulgaris] – Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR a SR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka. Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný.

    4
  18. Novy trestny zakonnik v praxi, do 700e sa oplatí kradnúť. Good Idea Slovakia, well done ficovoliči 😀

    2
  19. Postih zostal rovnaký, čiže naozaj majú lepšie podmienky na kradnutie. Ukradneš niečo za 700 € a keď ti na to prídu, zaplatíš pokutu max. do výšky 33 €. Takže sockám to za to riziko, bohužiaľ, určite stojí.

    1
  20. PRE ,, majo. ,, si PÁN AKO VÍSTIŽNE SI TO NAPÍSAL FRANER A PÁN . MOJ NOVÍ KAMARÁT SUPER . 👍👍👍👍🤝🤝🤝🤝🤝

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované