back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Dominanta Serede bude už čoskoro minulosťou…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

Sereď | Roky sa rozpadajúca budova bývalého MILEX-u vyhotovená z oceľovej konštrukcie je žiaľ jednou z výrazných a nie pozitívnych dominánt mesta Sereď. Pre tranzit cez Slovensko je viditeľná z kľúčovej rýchlostnej komunikácie R1 Bratislava – Banská Bystrica – Košice, ale aj priamo zo železnice Galanta – Sereď. Roky je obývaná bezdomovcami, feťákmi a prostitútkami remeslo vykonávajúcimi priamo na Bratislavskej ulici, teda vlastne priamo pred ich „ubytovaním“.

Toto však o niekoľko týždňov bude minulosťou

Budova bude podľa sľubu vlastníka rozobraná. Demolácia tejto budovy je teda začiatkom likvidácie objektu bývalého MILEX-u tak, ako to pred necelým rokom sľúbil jeho vlastník.

Pre obyvateľov mesta a aj samosprávu by malo byť otázkou, ako je možné a čo spôsobilo, že k tomuto došlo až za súčasného vedenia mesta primátorom Ondrejom Kurbelom. Prípadne, prečo k tomu nedošlo skôr. Odpovede na tieto otázky prinesieme už onedlho.


 

Téme bývalého MILEX-u sa venujeme viac ako 10 rokov. Všetky články nájdete tu:

TÉMA: Areál bývalého MILEX-u v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

  1. „ako je možné a čo spôsobilo, že k tomuto došlo až za súčasného vedenia mesta primátorom Ondrejom Kurbelom. Prípadne, prečo k tomu nedošlo skôr.« tendenčne napisany článok. Zase v prospech … .. bez uvedenia pozadia tohto pripadu….

    A co tak si upratat pred svojim dvorom?

    1

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované