back to top

ISSN 1337-8481

Archívy SeredOnLine

Hrozivá bilancia na našich cestách. Za víkend 4 opití a 4 nehody motoriek

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -

KR PZ Trnava |MM|  Policajti museli počas víkendu, v rámci celého kraja, riešiť 10 udalostí v doprave. Odhalili 4 opitých vodičov a dokumentovali 4 dopravné nehody, pri ktorých boli účastníkmi motocyklisti.

MOTORKÁRI PADALI JEDEN ZA DRUHÝM

Z piatka na sobotu boli dunajskostredskí policajti privolaní k pádu motorky v obci Zlaté Klasy. Vodičovi mali počas jazdy vbehnúť do jazdnej dráhy 3 veľké psy. Aby zabránil zrážke musel náhle zmeniť smer aj rýchlosť jazdy, na čo stratil nad strojom kontrolu a spadol na vozovku. Pri nehode sa zranil nielen 50 ročný motorkár, ale aj jeho o rok mladšia spolujazdkyňa.

Vodič motorky so „sajdkárou“ zas, v nedeľu popoludní, pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu cesty a pri prejazde pravotočivej zákruty pri obci Buková, sa zrazil s oproti idúcim osobným autom. Po zrážke museli leteckí záchranári transportovať do nemocnice motorkára a aj jeho spolujazdca. V nemocnici skončila aj spolujazdkyňa z osobného auta.

V nedeľu havaroval aj 36 ročný motocyklista pri meste Galanta. Pri prejazde ľavotočivej zákruty nezvládol riadenie a narazil do zvodidla. Muža museli ošetriť privolaní záchranári.

Dopravní policajti boli vyslaní aj do obce Radošovce, v okrese Skalica. 52 ročný vodič motocyklu pravdepodobne neprispôsobil spôsob jazdy na prerábanej vozovke a spadol na cestu. Pri páde sa zranila jeho 51 ročná spolujazdkyňa.

- Článok pokračuje pod reklamou -

ALKOHOL A ZASA TEN ALKOHOL…

Policajti za víkend obvinili 4 vodičov z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

V Hlohovci policajti zastavili auto Opel Vectra, ktoré šoférovala 38 ročná žena. Tá pri dychovej skúške nafúkala 2,10 promile.

Len o pár minút neskôr zastavili to isté auto. Tento krát na ňom išiel 39 ročný muž, ktorému v dychu zistili 2,38 promile.

Galantskí policajti zas zastavili 47 ročného cudzinca, ktorý po Galante jazdil s 2,81 promile alkoholu v dychu.

Ďalšieho cudzinca zastavili aj policajti zo Serede. Tomu pri dychovej skúške zistili 1,44 promile.

Všetkým 4 vodičom môže v zmysle zákona hroziť trest odňatia slobody až na 1 rok.

Upozorňujeme VŠETKÝCH vodičov, aby sa na cestách správali zodpovedne, zbytočne neriskovali a v žiadnom prípade nejazdili pod vplyvom alkoholu alebo drog‼️

Foto: dopravná nehoda Buková

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Ďalšie články

PRIDAŤ KOMENTÁR

Zadajte svoj komentár!

Potvrdzujem, že som sa oboznámil a pochopil pravidlám diskusie.

Zadajte svoje meno tu

spot_imgspot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img

Najčítanejšie

- Inzercia -spot_img

Aktuality

- Inzercia -spot_img

Aktuality

Sponzorované